НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 538
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
На Белун Добрич бях взела лешников тахан, който се оказа блъскан със захар.
То паста с какао се водеше де....
Този какъв му е състава...викаш нЕма цукер ?

# 286
Пак препоръчвам таханите на Шаламанов 79!

# 287
  • Бургас
На Белун Добрич бях взела лешников тахан, който се оказа блъскан със захар.
То паста с какао се водеше де....
Този какъв му е състава...викаш нЕма цукер ?

Състав: 100% смлени белени био фъстъчено ядки.
Така пише. А и захар не усещам. След толкова месеца на режима, щях да разбера, ако имаше.
Не мога да кача снимка, все грешка ми дава, дали защото съм с мобилната версия?

# 288
Аз го видях в гугъл. 100% фъстъци го дават.

# 289
  • Бургас
Не си взимай, ужасно вкусно е. Че и на банан го намазах днес. Мани, мани ...

# 290
Ааааа...няма.
Имам си боровинки и сметанка...☺

# 291
Тета, не знаех, че са няколко фъстъчените масла
От американската седмица е моето, синята капачка е смути, червената е крънчи

# 292
Здравейте, момичета
При мен положението е страшно - липса на посещения в 00 и кантара тръгна нагоре, от свалените ми килограми не ми остана спомен, само за седмица! Cold Sweat
Ям ленено семе с кисело мляко, хуск, почнах да пия мазно кафе, снощи ядох свински уши на скара, та се надявам те да помогнат днес след кафето. направо ми иде да се гръмна и да се разрева след това. Хората като ги чета, за месец свалят по 5-10 килограма, а такива като мен направо се топят, аз възвърнах всичко.
До април може д асъм качила още 15 кила. Sad
И пак четох, че този режим е най-подходящ за мен и не знам. Седнах да пия кафе и да работя -отново на компа.
Обмислям да започна някои леки упражнения, ако имате нещо подходящо което да ми предложите, ще се радвам да го пробвам. та така..

# 293
С този тип хранене няма как да се свалят 5- 10 кг. за един месец. Схванала си нещата погрешно и от там идва разочарованието ти.
Що се отнася до упражнения- всичко е индивидуално. Намери си "твоя" стил. Ходене, кростренажор, фитнес зала с инструктор, народни танци, йога,.....Просто почни от някъде и бъди целенасочена и постоянна.

Последна редакция: сб, 10 фев 2018, 07:44 от mariat

# 294
Дани, сутрин на гладно по една сушена слива, без захар и после чаша гореща вода, опитай. Щом си пробвала с ленено семе и Хуск и не става, явно проблема е сериозен, трявба да го решиш и да не допускаш запек. Правилно си вдигнала мазнините, но и фибрите малко пипни.
Ако си напълно режимна и наистина си на високо мазнинен режим и не се оливаш в калориите, би трябвало да тръгнат нещата.
Напиши си менюто за последните 3 дни, да  видим да няма грешки.

За спорта, ти си с много килограми нали? Само ходене, не можеш нищо по- екстремно, докато не посвалиш, ще натовариш ставите само. Започни да ходиш и постепенно виигай разстоянието и темпото.
Дай си време, не бързай, не си качила за месец нали:)

# 295
Жаклин, почвам подред. Simple Smile
Последните 3 дни увеличих въглехидратите малко, с цел да си реша проблема с вц - обикновено филийка вита ми помага, включих  една на ден. ленено семе от 2 дни приемам с кисело мляко, хуск и него - 3 ден е днес. Мисля поне седмица да ги приемам без прекъсване, та да видим дали ще има ефект. Simple Smile Сушени кайсии ми казаха, че действали супер, ама ако изям 2 съм си изяла дневните въглехидрати и голяма каша.
Менюто ми е почти еднакво за всички дни, толкова еднообразно се храня през седмицата - закуска  2 яйца със заквасена сметана, маслини и краставица
обяд; салата от айсберг, домта, краставица, авокадо, месо някакво (дали пилешко, свинко, наденички няма занчение) и сос от сметана и горчица.
Вечерята обикновено ми е от омлет или нещо подобно.
Днес мисля да си взема малко дробчета с лук да си напрвя, но менюто ми обикновено е едно и също - като горното.
Усещам лек дискомфорт в кръста - не знам бъбреци ли са, може и те да са изобщо не му разбирам, не отдавам голямо значение и давам с рогата напред. Може и да е друго не бъбрек, ами кръст... и бъбрек да е не мисля, че ям толкова месо и повече от преди, че да е свърх натоварено тялото ми. Пия си вода и си свиркам. Simple Smile
надявам се нещата да се оправят, че като ви гледам направо ви завиждам! Grinning

# 296
Да ти кажа аз бих махнала Вита и сушените кайсии.
Вместо тях си направи И чай от ленено семе, пийни сутрин един мазан чай или кафе.

# 297
Да ти кажа аз бих махнала Вита и сушените кайсии.
Вместо тях си направи И чай от ленено семе, пийни сутрин един мазан чай или кафе.
Мазното кафе и мазния чай изобщо не ми действат - ама въобще Grinning Пробвах го , ъ-ъ Simple Smile А кайсии никога не съм яла, само ми казаха, че имат ефект и взех да се замислям и за тях.
Как се прави чай от ленено семе? туй ще го пробвам Grinning дето се вика - само това не съм изпила или изяла Grinning

# 298
Провери в нета. Вода и семе се варят и после се пие. От там взех преди време рецептата за приятелка.
И да кажа, че сушените плодове, които са купени от магазин са много не- здравословни.

# 299
  • на Мелмак
При мен мазно кафе с масло вършеше работа, а не кафе с кокосово масло.
Ти с кое масло го пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт