НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 120

• 80 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Ще почакам за още предположения:)

# 316
  • София
Според мен няма разлика. На всички снимки си около 55 - 57. Съвсем на око Simple Smile

# 317
  • Far away from here...
Жаклин, изглеждаш невероятно! Поздравления, снмиките ти са страхотен мотиватор  bouquet !

Аз имам един въпрос: в бързината последния път съм купила какаово, вместо кокосово масло (опаковките им са напълно еднакви, ако не се загледаш).
Имате ли идея за какви кулинарни цели може да се използва - адски твърдо е и предполагам, че би могло да се разтопи единствено на водна баня.

# 318
За масаж на тялото се сещам на първо четене.

# 319
  • гр.София
Жаклин, едно 10 кг. Е разликата. Страхотна си браво!

# 320
  • Sofia
Адмирации, Жаклин, прекрасен резултат!  bouquet
Аз си мисля за 15-на кг. Личи си, че и спортуваш. Колко и какво, ако не е тайна?

# 321
  • Бургас
Жаки, уникално изглеждаш сега! Залагам на 5-6 кг. разлика преди и сега.
Какаово масло и в кафето може да се слага.
Дани, в нашия плод-зеленчук продават кисело зеле, предполагам че и около теб ще има някъде. При него грешка няма, вода и сол, захар няма как да му сложат.
Вярно ми се видя много сметаната, но ето че изобщо не е така. Ето как количеството на храната понякога изглежда различно, когато се повтаря повече пъти. И аз като кажа, че ям 4 пъти на ден и хората си мислят, че изяждам безумни количества храна. А то всъщност е точно обратното, преди на две хранения се тъпчех много повече.
Днес ми дойде желанието да тичам в парка. Преди 6-7 години бягах редовно, тогава и изглеждах и се чувствах най-добре. Мислех, че никога повече няма да ми се появи желание да спортувам. А то явно си трябва време, а и да паднат определено количество килограми. И понеже нямаше как сама, тичахме двамата с дребния. Правихме се на самолети, клякахме, бягахме, абе добре се пораздвижихме. После ми стана едно леко и приятно, голяма работа е движението, ей. Дано това да е едно добро начало.

# 322
аууууу, каква преса, как я направи
килограмите споредмен са 5
Браво, Жаклин, супер си
спомням си как дойде почти разплакана в темата, че мъжът ти ще се разведе с теб, защото вече няма да гледате филми на дивана и да ядете пуканки Laughing

# 323
Таня, и аз като кажа колко ям - хората си мислят я много, я малко. В крайна сметка човек трябва да яде толкова, колкото му се яде. За мен обаче, няма ли зеленчук на масата все едно не съм яла. Simple Smile Досега закусих вече 2 пъти хаха, а то било 3ч, значи съм и обядвала и съм гладна отново. Така че ми е много зор да се откажа от салатите, те са ми пълнежа, може би това е начина да ям много пък всъщност да е малко хаха Simple Smile)) Да си призная и аз чакам да ми се прииска да се раздвижа и като чуя как после някой казва "и после се чувстваш супер" и си мисля, че не е наред. Simple Smile аз се чувствам като бърсалка за под след като се кача до 3 етаж.

Жаклин, за килограмита залагам на 5-6 килограма, но определено си по-стегната и изглеждаш страхотно! Simple Smile

# 324
  • В полите на Пирин планина
Жаклин и аз считам, че кг. са не повече от 5-6 разлика, все пак мазнините тежат по-малко от мускулите. Изглеждаш прекрасно. Браво!

# 325
Херцен, да голяма мъка беше , всички ревяхме барабар с децата😂😂

Килограмите са няма и 4:) 58 на дебелите снимки, 54 сега, размери обаче от М, Л на ХС:) панталонки от преди просто се свличат закопчани:)
Затова оставете кантарите, те не значат нищо:) Един панталон си имам и той ми е мярка, още не мога да го закопчея, но и бърза работа нямам. Малко по малко приобщавам семейството към моето хранене:)

Но и спортувам, много. И ям де:)

# 326
  • В полите на Пирин планина
Почти познах. Аз помня терзанията ти покрай храненето, докато намериш твоя начин. Перфектно изглеждаш, забрави го "оня" панталон. Изобщо не сваляй повече.
И аз имам панталон-мярка, но от доста време само го обличам до горе, закопчавам, но не мога да помръдна. Simple Smile
Тръгнах на йога. Да се поФаля. Ще си припомня и домашните тренировки.

# 327
И аз оплакнах окото.... Joy

Перфектна си, не знам защо искаш да сваляш още...

# 328
Тете, не искам бе:) Ако стане някога добре дошло, ако не и така бива. Само ИР да е под контрол и да се чувствам добре, всичко останало е бонус:)

# 329
  • Бургас
А колко си висока?
Че и с ИР!? Моите уважения за волята и упоритостта Heart

Общи условия

Активация на акаунт