Това е в общи линии... дали стана ясно
темата се е възобновила! Супер много се радвам! Даже интересни теми сте подхваналии. Ние на 01.02 имаме рожден ден. Решила съм и прощапулка да направим така и така ще събирам родата ( ние сме в различни градове). Дали е проблем? Той малчо си ходи от 10 месечен време му е. Сега вече тича де ама тва е др въпрос. Сега ще сменя темата с една деликатна. Момичета неудобно ми е но кажета при вас как е интимния живот? Често си правите секс с мъжете си? Аз покрай двете деца съм тотал щета и нямам нито сили нито желание напоследък. Все ми е премисъл за това. Като правим пък не мога да се отпусна. Някак все си мисля че батко ще ни чуе
, но аз секс за отчитане на дейност не мога да правя, само и само да кажем "да, ние правим секс Х пъти на седмица/месец".
Хареса ми. Жалко, че в България няма такива услуги все още. Бих предпочела да дам Катерина при таква жена, отколкото на ясла. Някоя от вас ще дава ли детето на ясла преди да е навършило 2 години?
В момента съм основно майка и домакиня и някак си нямам възможност да се почувствам жена. Да се облека, наглася, да излезем двамата някъде, на едно кино примерно. Липсва ми интимността, ако трябва да съм честна. Но това в момента го приемам като период, който ще премине.
По принцип е хубаво ако може да си откраднем време само за нас и половинките, но когато няма в близост някой, който да помогне с децата, това време така и не се намира.
. Препоръчани теми