Говори на нейния си език, но аз този език толкова много го харесвам, че също говоря на него. Емоция, интонация и нечленоразделна реч, понякога и със сестра ми така си говорим, нищо че сме дърти магарици вече

Днес се осмели да направи 2-3 крачици и то защото се разсея. На прага на прохождането е, но не ходи още. Ама аз този праг ми се привижда от 2-3 месеца, та не знам.
За готвенето - готвя в наште съдове. Ползвам от тенджерите на Икеа, щото са евтини, качествени и много удобни. Други съдове нямам, но се заглеждам напоследък по тези каменни тигани, не знам вие имате ли, чували ли сте?
Бихте ли шарковата ваксина? Нашта докторка е с нова версия за ваксините, преди тях трябвало да се пият шуслерови соли против алергия по схема, та сега три дни ще ги пием. Но пък малката нещо кашля, та не знам, дали не трябва да се отложи ваксината. Ще питам в понеделник.
Иначе сме добре, весели, щастливи, но следобедите са чудо на чудесата. Нали бяхме на екскурзия, леле, целият Прадо ни разбра и научи, опищя до небесата. Иска да лази, да се движи, онези ми викат да не минавала загражденията, ами "елате я спрете" им викам аз. Мисля, че всички ми се чудеха на акъла, но аз толкова обичам изкуство, а и едва ли ще ида скоро пак там, та се бях запънала и си бутах количката с пищящото бебе за ужас на всички наоколо.
Долу-горе и хванах цаката в режима - яде, играе, суче, спи, яде играе, суче, спи. Ако объркаме някой от компонентите става страшно.
,