, ама ако си луда по принцип, няма какво да му се плашиш, заминавайте. Спомени безценни ще има всякак.
, и без това темата ни не е супер активна, сега сме малко на вълна пътешествия.
А ако някой иска да сподели за запек, зъби или обрив пак става, то едното не изключва другото...
, и без това темата ни не е супер активна. 
преглед, при доктора при който раждах, защото следим миоми, които си отглеждам. Едната била пораснала 4 см. е, след като съм била на 41 години и съм нямала намерение да раждам повече, да ги махал заедно с матката, защото иначе пак щели да поникнат. Да бе, да, така ще си дам аз матката, предстои да направя още поне 2 консулта.
Пътуванията са ми голяма мечта, но може би ще я осъществя в някой друг живот. 

), докато я храня, чисто образователно, но никакъв интерес от нейна страна. То и нормално де.
А храненето започва да става голям цирк и хич не ми харесва тази работа. Значи тя трябва нещо друго да прави, докато се храни, иначе се върти (съвсем демонстративно ми обръща гръб като ме види в купичката и лъжицата), ъ-ка, маха с ръцете и не мога и една лъжица да и дам. Докато я храня давам книжки и разни други неща, които тя хвърля, едно детско пиано, правя се на маймуна, казвам и кое животно, какви звуци издава...изобщо лудница. Препоръчани теми