Тренировки в домашни условия - 91

• 62 832
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Агентче, не можах да се сдържа, ей това е дефиниция на целите Smiley

Честито на Лея Flowers Hibiscus  Наслаждавай се на момента и на тялото ти ! Всяко нещо с времето си.
Не знам, кърменето може да се повлияе при високо интензивни и дълги тренировки, но на мен при две кърмения от по година, най-вече течностите ми оказваха влияние.

Иванита, плио -то е най-гадната от 21 ДФХ, така че смело напред Simple Smile

# 196
За мен най-трудната си остава Lower fix Extreme. Grinning
Днес не тренирах. Много съм зле. Главата ми ще се пръсне. Досега така не ме е боляла. Силно се надявам утре да съм нов човек, защото едва ли ще издържа дълго така.

Лея, честито! Една прекрасна и лека бременност ти пожелавам!
Агент, точна и ясна, както винаги. Нямам какво да допълня!

# 197
PS Dez, млада си, красива си, здрава си, можеш да избягаш маратон, за бога! И си седналада се терзаеш за някакви имагинерни килограми, които според някой би трябвало да можеш да вдигнеш!?! Радвай се на живота!

Алина Hug Беси - и за теб хъг, това да те боли силно глава е ужасно!!! Да не е мигрена!?
Момичета, започнах 21ДФЕ... Ми що не казахте, че е толкоз зор бре... Излезнаха ми всички фасове!
JoyJoyJoy Със глас ме разсмя Grinning По вода да ти върви новата програма! Разбира се, че става по-лесно, ако ти е лесно от самото начало няма да има сми да я правиш!

Кате, така кажи, бре човек! Simple Smile

Непо, сега ще погледна и ще пиша... варират пущините с различните схеми и кг! A забеляза ли, че направиха някакъв номер с броенето на дните - първите 2 седмици броиха като дни и разтяганията/ролването в седмия ден, а третата седмица избощо не го преброиха този ден... т.е. ако ще броят по 6 тренировки/седмица то краят на програмата няма да е 80 дни след началото... уффф  Sad
Скрит текст:
Само да кажа пак, че понякога мофицирам, най-вече в Легс тренировката, но за ориентир става, като Непо, имай едно наум, че при теб на теория енергоразхода трябва да е дори по-нисък, защото си по-лека от мен!

Total Body Core  - от 180 до 240 кал (последните 2 седмици (3 и 4) твърдо 240)
Booty  168- 228
Cardio Core  240-290
AAA 130-200
Legs 120-280!!! (тези 280 дойдоха при високите килограми едновременно с висок пулс заради кляканията,нападите, етц.)
Cardio Flow 150-200
[/spoler]

34/99 80 DO Roll & Release + 66 min elliptical
35/99 80 DO Total Body Core
36/99 80 DO Booty + 66 min elliptical

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 23:23 от Agent Provocateur

# 198
Здравейте, малко ви изпуснах, върнахме се от почивката. Не съм тренирала, обаче ходиме пеша с километри и то доста. От утре пак, ще се върна да по прочета какво сте говорили - сигурно една камара важни неща сте изписали Simple Smile

# 199
Днес- цяло тяло, йога с Витас и после стретч с Бохо- то. Бързо ходене- близо 6 км. Дай Боже всеки ден да ме държи този ентусиазъм. Е, всичко беше за сметка на чистенето вкъщи, ноооо все такива да са "жертвите", които се налага да правя.  Mr. Green

Пак да питам, преди да купувам- има ли откъде да се свали FIND YOUR PRACTICE на Витас?

# 200
От днес почнах БР с БР 1.  С добре познатото ми е  най- добре:smiles:  И аз като Дези максимум с  две по пет килограма  мога да тренирам. Даже при странични развтаряния /не съм сигурна дали точно така се казваше/ , голям зор виждам да направя всички повторения в една тренировка с две петици, понякога сменям и с тройките.
Джери, прегръдки! Събраха ли се достатъчно кръводарители? Стискам палци всичко да е наред! И котето да се върне също.
Непо,  много прецакващо беше времето през уикенда. То и аз много се бях олентяйствала нещо. Подхванах книга на много любима авторка и никъде не ми се мърдаше. До края на седмицата съм в отпуск, но ще се наложи някои от дните да взимам голямото дете от училище. Ако има някой по-слънчев ден, ще си направя плаж на басейна в Панчарево:smile:  Плува ми се на открито.
Лея, много, ама много се радвам за прекрасната новина! Дано всичко да е леко и безпроблемно.
Дива Орхидея, много готина бременна си. Аз бях и двата пъти  с  по 30 килограма отгоре и четирикилограмови бебета, но много си се харесвах:laughing:  Просто лицето ми беше хубаво - изчезнаха торбичките под очите , една прекрасна гладка кожа, хубава коса. Гледах предимно лицето, за да не се стресирам от продължението. Което обаче лъсна със страшна сила след като бебетата се появиха на бял свят... Та тренирайте, ако бременностите ви го позволяват, за да не се докарате до моето положение.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 20:20 от Аmanda

# 201
Аманда, че то не е малко 5 кг при странично разтваряне. Особено ако са онези във втора част на БР, които продължават безкрайно.
Тили, точно това не съм го виждала, но може би го има под друго име/без име на програмата. Знаеш ли имена на отделни тренировки?
За днес - 20 минути кардио + външно бедро и ръце с Мери Хелън Бауърс. Ръцете бяха малко странни - много махове без тежести. Усетих ги в рамената, но трицепсите и бицепсите въобще не се натовариха.
п.п. Видях, че през третата седмица тренировките от 80до май са малко по-кратки. Сигурно нещата загрубяват и ще има по-малко почивки.

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 01:46 от zvezdi4ka14

# 202
Много благодаря на всички за милите думи. Ще ви послушам, както и доктора и няма да тренирам до трети месец. Той ми позволи след 3ти месец йога и нищо повече, защото е проблемна бременност. Имам доста болки на моменти, но като цяло се чувствам добре и си мислех, че мога кратка йога да правя у дома. След това да се запиша на йога за бременни и да ходя  2-3 пъти в седмицата. Искам да имам движение, защото съм свикнала с него и тренировките и сега ми е доста тегаво. Но ще свикна, предполагам.

Благодаря за тренировките качени в групата във фейсбук. След раждането мисля да стартирам с тях, а през това време ще следя вашите резултати.   Yellow Heart

# 203
За днес отчитам БР2.
Беси, да минава бързо главоболието.
Аз качих 9кг с първата и 13 кг с втората бременност, започнах да правя спорадични упражнения 6 месеца след второто раждане. Не ми влияеха толкова тренировките, колкото течностите.
Момичета, във Фейсбук групата приемате ли нови попълнения? Ако не приемате - ще ви разбера, няма проблем.

# 204
  • 1st floor
Първата ми бременност беше проблемна и качих 7 кг, втората си наваксах - от 49 до 65 в началото на деветия и после спрях да се меря, за да не се депресирам. Ноооо много си се радвах и бях най-спокойната бъдеща майка, нищо че като седнех и запълвах половината диван. Joy

За днес отчитам Ден 16! Crazy Както ми изглеждаше най-лесната за седмицата тренировка, така с тези повторения направо днес ме подпали. Mr. Green На всичкото отгоре реших да я правя с два ластика цялата. Добре, че не извадих и пясъчните тежести. Тягата я правих с двата дъмбела, нещо не я усещам с ластиците. Thinking

A забеляза ли, че направиха някакъв номер с броенето на дните - първите 2 седмици броиха като дни и разтяганията/ролването в седмия ден, а третата седмица избощо не го преброиха този ден... т.е. ако ще броят по 6 тренировки/седмица то краят на програмата няма да е 80 дни след началото... уффф  Sad

Не, аз сега започвам третата седмица. Ама какво те притеснява, че ще е повече от 80 дни? Laughing
Иначе за изгорените калории знам, че при мен би трябвало да са по-малко. Питах съвсем ориентировъчно. Laughing

Чудя се дали да си купя този умен кантар? newsm78

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=7715

# 205
Здравейте,
 За днес от Кръговата на Джаки-ръце.

# 206
Непокорна така ме впечатли тоя кантар, че питах в групата на Лидл. Ако искаш питай и ти Simple Smile Мисля днес да отскоча да видя дали го има и да си го купя.

# 207
Кайлис, Amanda - благодаря Hug

Amanda, тренирах си редовно до сега, но започвам да се измарям стабилно и от ниско-интензивно кардио, та сега смесвам с тежести.

Иначе и аз редовно дърпам програмата 80DO и след време мисля да я почна, но едва ли ще я издръжа веднага след раждането, та преди нея ще е нещо по-леко.

# 208
Сега се мятам на горна част с Високоефективната програма на Румяна. Съвсем бях забравила, че я имам, а е много подходяща именно за влизане във форма откъм тренировки, възобновяване на полезни навици и издържливост.  Peace Не е силно натоварваща, затова след тренировките имам сили и желание за още нещо, като обикновено това е йога и движение тип разходки/ бързоходене след това. Понякога допълвам с други комплекси /кога кардио, кога силови, кога- пилатес/, акцентиращи върху определени зони.  Peace

Тили, точно това не съм го виждала, но може би го има под друго име/без име на програмата. Знаеш ли имена на отделни тренировки?

Не, нищо повече не можах да намеря. Само този линк от неговия сайт имам като инфо относно тази програма- https://udaya.com/find-your-practice/

# 209
Днес  Upper Fix Extreme и 10 min. Hardcore. Е, днес беше по-добре  от вчера  Simple Smile  С 10минутната за корем малко се поизложих. От вчерашната тренировка имам мускулна треска на дупето и бедрата, което не очаквах, че ще ме натовари толкова. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт