Тренировки в домашни условия - 91

• 62 827
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Аз  тренирах с Бодифит бай Ейми.
Много ми харесват тренировките й.

# 181
Тренирам и аз с Бодифит бай Ейми, но и с други. Вече, обаче, така бързо се измарям, че се надявам поне още месец и половина да мога да тренирам Grin Сега съм почти края на 6-ти месец.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 08:25 от Анонимен

# 182
Аз за почивните дни не мога да отчета нищо освен разходки и лошо хранене. време е вече да престана да се опитвам, като Главчо от първа страница, да трупам мускули и горя мазнини едновременно. мисля да се съсредоточа върху мазнините. и без това в раменния пояс съм заприличала на антъни дилюлио.
Джери, стискам палци всичко да се оправи. Не тренирай след кръводаряване. Тук на дарителите дават ден отпуска да си почиват и шоколадче.
Агент, ние си имаме амазон. Преди време много пазарувах от uk сайта им, защото единствено там можеше да се намери някакво подобие на двд-та с тренировки/даже инсенити продаваха/, но сега и френският е разширил предлагането/макар и не откъм тренировки/ и последните ми спортни придобивки/ластици и пр./ са от него.
п.п. Лея, докторът ти казва да изчакаш 12 седмица, за да се образува плацентата. преди това има риск от отлепяне на сакчето. не е задължително да стане, но по-добре не рискувай. питай го дали можеш да правиш тренировките с ходене /Leslie Sansone и Jessica Smith/.  има ги в ютюб. те ми се виждат най-безобидни.

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 23:00 от zvezdi4ka14

# 183
 Агент ,благодаря  за подробностите около 80 DO ! Не съм начинаеща,тренирам от години в дом . условия и смятам ,че съм на прилично фитнес ниво Grinning. Но от друга страна не съм тренирала с  големи тежести  ,не съм и сигурна дали искам -20кг. ми се струват страшно много ( все пак зависи от конкретното упражнение ).Както и да е ,за сега реших да продължа с 21DFX ,а после ще видим

# 184
  • 1st floor
Относно тия 20кг аз все искам да питам - за две по 20 ли става въпрос? Simple Smile Ако да, тогава аз съм мнооогоо далече и ви дишам прахта. Най-много на две по 11.5 съм. Имам и една щанга 30 кг, ама така и не я подхванах - шашкам се да не си прецакам кръста.

Да напомня на Агент, че обеща да постне коя тренировка приблизително колко ккал гори. Laughing Ще ми подейства приземяващо предполагам... Mr. Green

Вчера почивах и направих Ден 15, за да мога днес да си поспя. Много повече ми харесват така подредени упражненията. Peace Правих го с техните тежести, ММ ми пристегна ластика, че нещо стана хлабав, а на някои от упражненията добавих към него и пясъчни тежести за крака 1.5 кг и добре се получи. Laughing

Като край на втора седмица отчитам намаляване в обиколката на талията и видимо поизчистване на мазнините по корема. Има още доста да се чисти, де... Laughing

Лея, честито! Hug Лека и безпроблемна бременност ти  желая. Иначе аз бих те посъветвала да изчакаш с тренировките и да послушаш доктора.  Peace

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 08:26 от НеПоКоРнА

# 185
И аз вчера направих arms&abs  след денят за тренировката за крака-разместих ги нарочно,харесват ми тренировките ,но времетраенето адски ме депресира .....един час не съм тренирала до сега,освен в фитнеса,но там не го   усещам така напрягащо.Пих преди тренировка preworkout,по средата амино и после магнезий! Днес ми се пада баир- кардио  и стреча ще направя от Ъбсешъна.

# 186
Относно тренирането по време на бременност, за съжаление много лекари не са наясно. Помня как ме изгледа моята гинеколожка, като я попитах дали мога да тренирам. Затова после само я питах дали има някакъв проблем и дали трябва да лежа и почивам евентуално.  След като всичко е наред няма пршчина да не тренираш. Естествено се пазех повече, без подскоци , с гири макс 2 кг, и специални тренировки за целта.
Слушайте тялото си и лекаря, но не спирайте да се движите.
Освен, ако не се налага разбира се. 😉

# 187
leia2015, честита и от мен! Лека и безпроблемна до успешен финал!

За днес отчитам корем от кръговата на Джаки. Храната е добре.

# 188
Лея, честито  Sparkling Heart Аз, като бях бременна нямаше такива тренировки, чак след като родих ми попаднаха видео касети на Синди.
Опитвах се да ходя по Витоша, но имах проблеми с бременността и повечето си я изкарах в Медицинска академия.

Непо
, аз повече от 27.50 нито за клекове, нито за мъртватяга и подобни римски не вдигам. С 30 кила почва да се обажда кръстът.

Агент ми се  скара добре Heartpulse

Дефакто идвам да се отчета, че нищо не правих.
Опитах се да дам кръв сутринта. Тънки вени, малокръвна. Едвам взеха 300 мл. Е толкова лошо никога не ми е било през живота. 100 метра ги изминавах 2 часа. Сега съм се тропясала и май 3-4 дни няма да тренирам.

# 189
Спам: Дива Орхидея, видях те - изглеждаш много добре  bouquet  Аз в 9ти месец съм 10 килограма плюс, доволна съм  Mr. Green

# 190
Спам: Дива Орхидея, видях те - изглеждаш много добре  bouquet  Аз в 9ти месец съм 10 килограма плюс, доволна съм  Mr. Green

Благодаря bouquet 

Страхотни резултати за 9-ти месец Flushed

Скрит текст:
Кога качи най-много? Аз почвам 7-ми месец тази Събота и съм 5.5 кг отгоре Grinning Ама ме е страх от последните 3 Grinning

# 191
Лея, честита бременност!
Дива орхидея и аз я видях, наистина много добре изглежда.
Джери, стискам палци да си намериш котето. И си почивай повече.
Аз днес отчитам БР 1. Довечера ще се понапъна за малко йога. Ако не заспя преди това.

# 192
Дива Орхидея, аз до 24та седмица бях качила 4-5 килограма, значи останалото след това  Grinning

Момичетата, които вече са минали по нашия път, могат ли да споделят нещо повече за тренировки и кърмене? Четох някъде, че не се препоръчва и ако е била по интензивна тренировка може да намалее или спре кърмата.
Благодаря  bouquet

# 193
Лея, честита бременност и от мен! Пожелавам ти да е лека и здраво бебче и мама накрая. Аз започнах да тренирам след като родих второто.
Момичета, започнах 21ДФЕ... Ми що не казахте, че е толкоз зор бре... Излезнаха ми всички фасове! Аз очаквах нещо леко, лежерно(правила съм ХИЧ), пък то.... 30 сек. интервали ми се вiдяха като 30мин. hahaha Яко съм загубила форма, ама няма да и се дам на Аутумн. jump running
Та така, днес се отчитам с : Plyo Fix Extreme. После рожден ден  Smile

# 194
Leia2015, прекрасна новина!  Hug  Лека бременност и от мен!  Hug
Ох, докато аз мърморя, че си мерим гирите бременните хубавици почнаха да си мерят килограмите Wink Мили мои, само да сте живи и здрави и да се радвате на здрави дечица! От личен опит и наблюдение с кърмене/трениране е също толкова индивидуално - има кърмачки на диета и трениращи, които преливат от мляко, има и такива, дето се съсипват от ядене/кърмене/помпене/стимулиране на кърма, не мръдват от дивана и мляко пак нЕма!
...Абе хора, 'що нищо не мога!!!! Shocked Shocked Shocked
Тяга, преса...силата ми е като на муха... Sad
Значи, мило, ти в момента ядеш за кантара (гониш дефицит), тренираш за маратон и очакваш покачване на силата!?! Или се опитваш да установиш базовите си тежести (1RPM)? Или просто мислиш, че тези цифри означават, че си недостатъчно силна за ... какво?  Съвсем се обърках...

Май масово трябва да се върнем пак към онази таблица на Брет и да решим за какво тренираме (и ядем!) в кратък и в по-дълъг период от време - дали е за конкретен външен вид, дали е за здраве, дали е за спортни резултати, или просто защото сме за заинатили да видим дадена цифра на кантара. Защото докато това не сме си го изяснили и приоритизирали все ще сме доникъде ИМХО Simple Smile И обикновено стройни и ясни цели като "да тежа точно 50 кг, бедро 48 см макс, задникът кръгъл, стърчащ и 88 см, сикспак - разбира се, през цялата година, но и цици да имам поне cup C при 13% подкожна мазнина и да правя по 20 коремни възлизания + 5 минутен планк + двата шпагата, че да му кръстосам очите на пича в парка! Ръцете ги искам с дефиниция, но без излишна мускулна маса и да сгъвам бицепс с поне 20 кг. Издръжливостта на дълги дистанции в планинското бягане държа да ми е нечовешка, а спринтът ми на 100 м да е по-добър от този на 13 год ми син и никога да  не ме болят ставите" са малко сложни за изпълнение едновременно. Пак да кажа, че това е моето скромно лично мнение и че целите, разбира се, се менят и това е чудесно, просто трябва да сме наясно какъв е текущият ни приоритет за да работим точно за него Simple Smile

оттук:
http://bretcontreras.com/how-to-attain-a-slender-look-like-jessi … alba-zoe-saldana/

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 17:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт