Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Какви са някои препоръчителни тренировъчни програми, упражнения и треньори?
Как мога да организирам домашните си тренировки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за различни фактори като продължителност, интензивност и разнообразие от упражнения. Включете както упражнения със собствено тегло, така и оборудване като гири и ластици. Не забравяйте да имате предвид вашите лични цели, ниво на фитнес и налично оборудване.
-
Какви са някои препоръчителни тренировъчни програми, упражнения и треньори?
Има различни препоръчителни тренировъчни програми, вариращи по продължителност, като 10, 30, 45 или 60 минути. Те включват комбинации от кардио и силови упражнения и могат да бъдат пригодени за начинаещи или напреднали нива. Важно е да изберете програма, която отговаря на вашите цели и фитнес ниво. Сред препоръчваните упражнения и треньори има различни видове тренировки, като кардио, силови тренировки, йога, балетни упражнения и други. Препоръчителните треньори предлагат разнообразни програми, подходящи за различни нива на физическа подготовка, включително начинаещи и напреднали.
-
Как мога да организирам домашните си тренировки?
-
Какво е мнението на форума за прекаленото фиксиране върху фитнеса и тренировките?
-
Как форумът се отнася към критиките и коментарите относно тренировките и начина на живот на участниците?
Сега съм почти края на 6-ти месец.
. Но от друга страна не съм тренирала с големи тежести ,не съм и сигурна дали искам -20кг. ми се струват страшно много ( все пак зависи от конкретното упражнение ).Както и да е ,за сега реших да продължа с 21DFX ,а после ще видим
Ако да, тогава аз съм мнооогоо далече и ви дишам прахта. Най-много на две по 11.5 съм. Имам и една щанга 30 кг, ама така и не я подхванах - шашкам се да не си прецакам кръста.
Правих го с техните тежести, ММ ми пристегна ластика, че нещо стана хлабав, а на някои от упражненията добавих към него и пясъчни тежести за крака 1.5 кг и добре се получи.
Лека и безпроблемна бременност ти желая. Иначе аз бих те посъветвала да изчакаш с тренировките и да послушаш доктора.
Аз, като бях бременна нямаше такива тренировки, чак след като родих ми попаднаха видео касети на Синди.
Аз в 9ти месец съм 10 килограма плюс, доволна съм 
Яко съм загубила форма, ама няма да и се дам на Аутумн.

Мили мои, само да сте живи и здрави и да се радвате на здрави дечица! От личен опит и наблюдение с кърмене/трениране е също толкова индивидуално - има кърмачки на диета и трениращи, които преливат от мляко, има и такива, дето се съсипват от ядене/кърмене/помпене/стимулиране на кърма, не мръдват от дивана и мляко пак нЕма!