Тренировки в домашни условия - 91

• 62 981
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
За днес отчитам БР 1. Децата казаха, че са се изморили докато ме гледат Simple Smile

# 91
Magiii тая Бохо йога ми размаза корема вчера, днес много го усещам.
Отичтам 1 ден на 21DF - доволна съм! Т

# 92
За днес отчитам БР 1. Децата казаха, че са се изморили докато ме гледат Simple Smile
Сладури! Кажи им да свикват - има още 12 седмици Simple Smile

Отчет БР11. Стори ми се зверска. Може би защото вчера се изсилих и направих 80ДО, а това трябваше да ми е почивен ден. Днес сутринта добавиих и 20 минути Витас Deepen Your Practice - Short & Sweet. Вчера вечерта убедих ММ да направи ден 1 на Yoga Retreat Relaxed  Довечера ще се опитам да го убедя да направи ден 2, ако не аз ще си направя ден 3. Звезди, Витас наистина е имал бурна младост. Добре че е открил спасение в йогата. Харесва ми и това е - някой ден току-виж реша да отида на йога ритрийт с него Simple Smile

Спор(Т)на седмица на всички.

# 93
Момичета, споделете с какъв стягащ крем се мажете Simple Smile Аз ползвам един натурален, с много масла, но е на свършване. Чудя се с какво да го заменя.

# 94
Мъжкар е Витас Wink
(като правех The Ultimate Yogi с Травис Елиът я бях дала на една ам приятелка, която категорично отказа да си има взимане даване с него, защото гласът му я бил дразнел. Та се позасмях под мустак и и пласирах бат Витас. Той вече и беше ОК откъм глас, но пък тя беше начинаеща и не мисля, че издържа много на неговите серии)

# 95
Мъжкар е Витас Wink
(като правех The Ultimate Yogi с Травис Елиът я бях дала на една ам приятелка, която категорично отказа да си има взимане даване с него, защото гласът му я бил дразнел. Та се позасмях под мустак и и пласирах бат Витас. Той вече и беше ОК откъм глас, но пък тя беше начинаеща и не мисля, че издържа много на неговите серии)

Да си жива и здрава, веднага ще ги прегледам и двамата! Hug

# 96
# 97
Агент, ти откъде знаеш такива хубави работи? Имам чувството че живея под камък......
Допивам си чая и започвам.
Мерси много! bouquet

Бях на лекар със съмнение за пневмония- нищо такова.  Чисти дробове като планинско езеро. Вироза е, но комбинирана с паническа атака. Затова не мога да дишам. Предписа ми някакви успокоителни, но нямам никакво намерение да ги пия.
С йога ще се оправя.

Мой близък е в болница, нищо не мога да направя, т.е. ще направя това, от което има нужда, но не е лесно, и е тъжно.  Cry Казвам си, че това е живота, ама....пак боли.
Ако нямах вироза и кашлица щях да изляза за 20км, ама на....тичането лекува най-много.

# 98
  • София
Стягащ крем ползвам на Нивея Q10.Доволна съм.

# 99
Не можеше да пропусна йога, препоръчана от Агента. 🙂 А и с този Витас ми вкарахте мухата. Гласът наистина е доста мъжкарски. 😛 На мен и Травис ми допадаше, де.

Оказа се, че за днес имам cardio core от 80 ДО. Нещо разчитах да е ААА, но още не съм научила календара.

Дез, бързо да минава и физическото неразположение, и другите грижи!

# 100
Кардиото на ъбсешъна ми разказа играта,щях да пиша по дълъг пост,но сили не ми останаха ...

# 101
Агент, ти откъде знаеш такива хубави работи?
A, aз съм дърта и любопитна клюкарка! Достатъчно е някоя рускиня да е споменала "ах, какая лапочка этот Витас Baskauskas" и аз съм го гугълнала преди да е довършила фамилията Grinning
Съжалявам за другото, Дез, дано се размине! Вземи на сериозно паник атаките!

Срам ме е да кажа колко и какво ядох уикенда, но щерката направи кръгло 10 и беше вино, козе сирене, нар и пак... и шоколад... и малкият скочи от прозореца на 2-рия етаж, че да впечатли приятелките на сестра си, та след това още половин бутилка вино за успокоение. А снощи и ресторант - но вече скръцнах със зъби и правих протеинно зареждане - сашими, водорасли, пак сашими, филе миньон и пак водорасли и само малко саке за наздраве и здраве!

Дана, добре, че ги върна - от седмици се подсещам да те питам няма ли при вас подобни, но с по-малко общо тегло и по-леки и многобройни дискове!?!?

Аманда и кой още каза, че ДО било лесно - става по-гадно и тежко във 2-ра и 3-та седмица, определено!

Докато се потих днес гледах на Олимпийския канал на ютюб безумно интересни физ. тестове на елитни атлети:
https://www.youtube.com/watch?v=TrEo-Q9H6dA
- и другите от тази серия! И аз като ТиЛи чакам Олимпийските - толкова да обичам да гледам спортове, особено някои!

25/99 80 DO Legs + 33 min elliptical
26/99 80 DO Cardio Flow + 30 min elliptical
27/99 80 DO Stretch & Release
28/99 80 DO Total Body Core + 33 min elliptical
29/99 80 DO Booty + 88 min elliptical

Последна редакция: вт, 30 яну 2018, 00:00 от Agent Provocateur

# 102
Агент, те и "Витасик" му викат рускините (явно някакво остатъчен отглас от имперското и съветско минало), но не са му лоши тренировките. А храната не я мисли, то само от адреналина след скока от 2-ия етаж шоколадът е заминал.
Аз пък днес, докато се мъчех с Кети - ICE - To The Mat: Legs & Glutes, си мислех, че тази тренировка могат да я добавят към наказанията на обитателките на Сливенския женски затвор за допълнителен възпитателен ефект.
Спринкълс, БР11 е най-гадната от всички. По този въпрос две мнения няма. Има две упражнения, които нито една от мацките не може да изпълни правилно (нито пък аз, ако трябва да съм честна), даже Хейли, която по правило е много старателна.
ДиваОрхидея, аз си ползвам и шестицата, и десетката, но за различни упражнения. Сега най-често ползвам осмицата, но в началото почвах с 6 кг. Докато овладееш техниката, вършат добра работа за всичко.

# 103
Минах през Лидл, виях, че има хубави неща, но не мо беше до това.
Правя си тренировката вчера и извенъж ена огромна слабост, казвам си - тренировка не съм оставила неовършена. Евам ходих по улицата и викнах такси, е такава слабост. После се почнаха и дугите симтоми на грипа. Как ме боли всеки мускул.
От 5 часа  вчера спя. Оплаках се.
Днес май лежане се очертава, ако не полудея Flushed

# 104
zvezdi4ka14, може би и аз ще си взема 6 за начало, не че следващите 4 месеца ще ползвам пудовка, но да се запася Grinning
Jerry, ужасен е този грип, поваля те за няколко часа, доколкото знам. Аз съм само с хрема, което не е грип и много ме е страх да не пипна нещо.
Още тренирам 3-4 пъти седмично, понякога 5 и ми се отразява чудесно на цялото състояние.

Общи условия

Активация на акаунт