Тренировки в домашни условия - 91

• 62 803
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, свекърва ми, която живее на долния етаж има някакъв гребен тренажор - с вода отпред и т.н. Предложи ми като родя да го ползвам, но не знам защо съм решила, че това чудо е само за гръб и ръце и сега като ви чета разбирам, че явно съм в заблуда....
Oу, ти си късметлийка! И баба наблизо , и условия за спортуване дори при бабата, и шумът на тази конкретно машина ще приспива и бебето ("white noise" - за това последното почвай да я обучаваш отсега, БГ бабите не вярват много на тази теория докато не я видят в действие)!  Win-win-win!
"Rowing is the only cardio that uses 80% of your muscles, including your heart, legs, core, and arms!"

Сещам се за пудовката в този ред на мисли - на  пръв поглед нищо и никакво - ръце и гръб! На втори обаче - леле, мале - и кардио и цяло тяло!
PS В този ред на мисли добро възстановително кардио е бебето в слинг и танцуваш - много обичат и спят като къпани. Питайте ме как знам Simple Smile))

# 331
Barbabeau, във връзка с питането ти за машина за гребане от преди няколко страници- ето на какво попаднах: https://gethealthyu.com/the-kick-butt-workout-you-arent-doing/

# 332
  • ВАРНА
Много благодаря за насоките за домашните фитнес уреди Relaxed Ще поогледам коментарите,марките,ще пробвам това-онова и да видим какво ще измислим с половинката Simple Smile

П.П. Помня веднъж с ММ отиваме в зала и за първи път ще се качвам да бягам на пътечка,щях да изхвърча Rolling Eyes Много ми беше странно като съм свикнала да бягам на твърда почва,имах чувството,че ми се люлее пред очите след това . Той ме увери,че се свиква,само да беше ме предупредил и по-рано ,да не ми гледат сеира Imp

# 333
  • 1st floor
Отчитам Ден 23 Cardio Core.

Аз през живота си не си спомням да съм стъпвала на бягаща пътечка. Само на младини съм влизала във фитнес и не бях очарована. Stop Но си се представям на пътечката точно като Моргана. Mr. Green

# 334
За вчера - Strong Legs от PiYo и външно бедро с Валери Тюрпен. Тази сутрин се заслушах в транспорта, пак се чуваше симфония от кашлици и подсмърчания, явно грипът се завръща. На всичко отгоре седях до един подсмърчащ вирусоносител и сега се страхувам да не ме повтори.

# 335
  • ВАРНА
А къде гледате 80 Day Obsession ? В нета намерих само рекламни клипчета,но не и упражненията ? И за БР2 БР4 да подпитам какво е... Innocent

# 336
Аз за да не досаждам много, реших да взема пример от Агента и да се отчитам на няколко дни веднъж, та
понеделник ден 1 от 21, вторник 2/21, сряда 3/21.
Давам си сметка, че за първи път в живота си тренирам мускулите си до отказ. Треперя, пуфтя, офтя, но държа. Осъзнах (така де, всеки говори за това, но аз днес го усетих на практика), че хванеш ли ритъм на дишане, нещата стават по-лесни. На лесното вдишваш, на трудното издишваш (нали?).
Обаче, още не съм поумняла съвсем. Виждам промяна в тялото си и за да не се натоварвам психически с кантара (който не говори в моя полза), почнах да се снимам. Разлика има, обаче днеска... да си снимам ръката с една гира, като каза храс, прас, и сега боли много в областта отзад, под лопатката и изобщо сбъркана съм с анатомията, ама боли Simple Smile
Размачках се с ролера, но като се пресягам усещам болка. Днес - крака. Обичам да тренирам и ръце и крака и корем, само кардиото не го харесвам, но ако си отпусна около 15-20 секунди повече почивка, го изкарвам и него, без особени напъни Simple Smile

Прекрасна и празнична вечер на всички Wink

# 337
  • 1st floor
Отчитам ААА от последната седмица на първа фаза. Размазват ме тези много повторения. Mr. Green

# 338
Добро утро

Някой може ли да ми помогне? Търся тези тренировки от 21 days fix (не extreme!)
-Lower fix
- Barrie legs

Претърсих в контакте но не мога да ги открия. Ако някой има линк моля да сподели  Peace

# 339
Аз ги имам, обаче идея нямам как да ти ги пратя? Мисля, че Агент може да помогне с обяснение. Сега ще погледна и аз.
Сега ще ти пиша на ЛС

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 10:00 от Госпожица Дух

# 340
От къде ги имаш? От ру-тракер ли?

# 341
  • Бургас
Имам линкове от ВК, ще ти ги пиша на лични.

# 342
Много благодаря на любезните съфорумки Алина и Госпожица Дух, благодарение на тях днес си направих тренировката  Heart Eyes Ден 3- долна част. Вчера ден 2- горна част. Загрявката и стречинга са ми малко, та добавям и нещо от себе си. Приятен ден от мен  Heart Eyes

# 343
Аз от няколко дни започнах да правя тези упражнения с посочения график https://kakdaotslabna.eu/5-lesni-uprazhnenia-koito-shte-transfor … mo-za-4-sedmitsi/ и мога да кажа, че е адски трудно. В началото едва издържах, но вече организмът и мускулите ми свикнаха на натоварването. Мога да кажа, че се чувствам значително по-добре.
Ако някой реши да я пробва - задължително загрейте!

# 344
  • ВАРНА
Аз имам въпрос,ако съм 162см и 60кг в момента,нормата ми е 52-55кг - колко кг пудовка да си търся.Гоня тонус,не задължително тежко натоварване и мускули.Гири имам по 1,5кг ,не ми се опират особено при упражненията на Руми.

Общи условия

Активация на акаунт