Тренировки в домашни условия - 91

• 62 795
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА
Търся едни кратки клипчета с упражнения - българка е дамата ,ако не се лъжа софиянка,с руса до раменете коса,има 1 дете момче май ... Клипчетата започват с някакво лого/име ( съдържащо Х ) с пламъци ... Във Фейсбук май имаше и страница ...  Голямо обяснение дадох,дано някой се сети...

И още един въпрос - има ли връзка между ръста и топките за фитнес/пилатес  65-75см ? Аз съм 162см, какви да гледам ?

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 09:56 от morgana07

# 361
  • София
Отчет от вчера - Day 31 - ААА.
Всъщност първата тренировка от програмата, която ми се стори някак нелогична и малко разпиляна. Което изобщо не означава, че е такава. По-скоро лично усещане. Предполагам, когато започне да се повтаря в следващите седмици, ще схвана ритъма и логиката.

Абсолютно споделям мнението! Имах чувството, че първият кръг е безкрайно дълъг, че скачаме от едно на друго, въобще не можех да определя правилните тежести, някакак все наваксвах, защото ги заменях и не виждах къде е логичният край ...аз лично обаче го отдадох на това, че е края на седмицата и съм изморена, предвид това, че тази седмица използвах много пъти 10кг тежести. Според мен следващата седмица ще ми хареса повече и честно казано наистина добре се изморих - ръцете ми трепереха към края.

Като цяло много ми допада втората фаза, някак исках повече от Cardio Core, но си допълвам с малко от Body Revolution на JM, за да се доизпотя добре! В първа фаза редовно правех 15- 20 мин кардио след всяка тренировка, но тази седмица всички ме измориха добре и не се е налагало ( освен след Cardio Core, както споменах)

# 362
Търся едни кратки клипчета с упражнения - българка е дамата ,ако не се лъжа софиянка,с руса до раменете коса,има 1 дете момче май ... Клипчетата започват с някакво лого/име ( съдържащо Х ) с пламъци ... Във Фейсбук май имаше и страница ...  Голямо обяснение дадох,дано някой се сети...

И още един въпрос - има ли връзка между ръста и топките за фитнес/пилатес  65-75см ? Аз съм 162см, какви да гледам ?
Напиши в тубата Христиана Парова.

# 363
Мен лично не ми пречи обсъждаме и храна, а и често го правим, но както казва и Агент, няма много смисъл, тъй като реално повечето не мерим храната, нито ползваме миниатюрните контейнерчета на Оутъм (апропо някой знае ли колко протеин, т.е. месо, се събира в едно червено като грамаж).
Моргана, да,  ръстът има значение, но не си спомням какво се препоръчваше при твоя, в упътванията може би е посочено. Като е надута, трябва да сядаш така, че краката ти да допират пода/цели стъпала/, като образуват прав ъгъл в колената, т.е.  не трябва да се повдигаш на пръсти/твърде висока/, нито ъглът да е под 90 градуса/твърде ниска/.
80 ДО се намира във вконтакте, вкл. вече и в групите с неограничен достъп, или се ползва абонамент на beachbody. Мисля, че информацията се повтаря на всеки седем-осем страници и на всички вече леко им е омръзнало да отговарят на този въпрос.

# 364
Здравейте

Имам въпрос. Намирам различни програми за 21ДФ, основно за дните с 2-те тренировки:lower fix & barrie legs/ pilates& flat abs. Мислех, че едната е кратка тренировка, по желание, но сега видях, че всичките са по 30 мин. Трбябва ли да се правят 2-те заедно, или през седмица? Т. е 1 седмица 1-та, после следващата седмица втората? Основно се чудя за пилатес/ флат абс, защото не мисля, че са еднакви, докато другите 2 са с акцент крака и по- ми се вижда лесно да си избера вариант, докато при пилатес/ флат абс все ще имам пропуски. Макар, че какво ми пречи да ги метна и двете Grinning

# 365
  • 1st floor
За днес отчитам Leg Day и едноминутката бонус накрая щеше да ме разплаче! Mr. Green Вчера имах дългоочаквана среща със стари дружки и малко му поодпуснах края на въглехидратите, и то от тия където най не трябва да се ядат. Embarassed Съответно кантарът днес веднага е плюс. Това преди обикновения му предшественик не го хващаше. Иначе като калории горе-долу 1550. Спаси ме, че през втората част на деня имах много ангажименти и не остана време за ядене. Днес ще се постарая да е по-нисковъглехидратно.

Иначе аз така и не успях да открия във VK 80 ДО.  newsm78

# 366
80 DO я има във vbox, аз дърпам сериите от там.

# 367
Magi, до колкото аз разбрах, това е "допълнителна" тренировка, за която се е плащало допълнително - според обяснението в звездичката, че "ултимейт" пакет и за поръчката му може да се свържеш с треньора си.
Флат абс не е 30 минути, а е 10 и не пише "и", а "или". Аз го разбирам, че който си е платил за пълния пакет, може да ги редува - една седмица едното в сряда и четвъртък едното, другата седмица в сряда и четвъртък - другото.
Аз за сега карам първа седмица и си правя Lower fix и пилатес. Другата ще пробвам с Barre legs and flat abs Wink

# 368
  • Враца
Здравейте.
Моля, препоръчайте ми тренировки с ластик /видеа в youtube/. Имам кръгъл ластик с дръжки, средна степен, а имам и плосък ластик, пак среден. И двата не зная какво да ги правя, все още  Laughing
Ниво "напреднали" съм. С "90-дневното" на Руми се справям добре, макар, че не спортувам отдавна, но като малка съм. Явно паметта на мускулите има значение.

# 369
За мен тема, в която се коментира "здравословно" хранене, за да е мирна, кротка и тиха, трябва да е тема, в която пишат хора, споделящи едни и същи принципи за "здравословно"... Сигурно, защото в последните 4-10 години, се запознах от личен опит със всичко здравословно - вегетарианство, веганаство, без глутеново хранене, гладуване, детоксикиране, изцяло протеиново хранене, разделно хранене и още мога да изброявам с часове, обаче всичките, нищо че някои си противоречат драстично, се легитимират като носещи здравословни ползи на организма. Така де, отплеснах се, думата ми беше, че няма как да има хармонична тема за спорт и здравословно хранене, заради огромните разлики в идеята за "здравословно"...
Неведнъж съм ви досаждала с моите истории и да, действително, къде от любопитство, къде от нужда съм минала през повечето от гореупоменатите режими и да, наистина мисля, че със всеки един от тях може да бъде поддържано прилично здраве стига да съответства на личните предпочитания, предразположения, заболявания, етц. на дадената дама. Просто се уморих отдавна да чета битки между фракциите, за които всичко различно от моментното им увлечение и убеждение е грешно и неправилно. Иначе не съм голям фен на мирни, кротки и тихи неща както всички знаем - трябва да има страст, емоция, някой и друг скандал, пък страстно сдобряване  и пак да завъртаме цикъла Simple Smile))

Тони, ако ти се избистри идеята пусни тема - мисля, че ще има интерес все пак. Права си, че има ниша за подобна, за хора "нормални", които не са в тренировъчно-суетен цикъл на "качвай мускул, чисти подкожни, качвай мускул, чисти подкожни". Може да бъде коментирана  и връзката между тип тренировки и тип храна, което май рядко сме го засягали... разбира се, и тук можем да го правим ако искате, но вече изложих моите съображения защо е по-добре да има отделна, фокусирана тема.

Звезди - зависи все пак какъв е протеина и с колко гладен мерак го тъпчеш в този контейнер Wink но ориентировъчно тук:
https://thefoodieandthefix.com/21-day-fix-container-guide-free-printable/
В базата данни на МайФитнесПал също (в полето за търсене пишеш буквално "21 fix green container"):  Wink Sprinkles Wink
http://www.myfitnesspal.com/food/calories/21-day-fix-red-container-190101114
и тук:
http://elevatewithkatie.com/2015/12/16/a-dietitians-review-of-th … d-bbg-meal-plans/
Ох, бях си напомнила нещо да ти отговарям пространно като намеря време и сега не мога да си спомня...
Swiss Ball Size Guide
YOUR HEIGHT   BALL HEIGHT   BALL SIZE
Up to 4'10″ (145cm)   18 inches (45cm)   Small
4'8″ to 5'5″ (140 – 165cm)   22 inches (55cm)   Medium
5'6″ to 6'0″ (165 – 185cm)   26 inches (65cm)   Large
6'0″ to 6'5″ (185 – 195cm)   30 inches (75cm)   Extra Large
Сетих се! Звезди...
Скрит текст:
1. Като спомена, че 80 дни програма са твърде много за твоя атеншън спан все едно се чух самата аз преди няколко години. Но факт е откакто започнах програмите, че колко и да ми липсва разнообразието, определено с програма имам повече прогрес. В този ред на мисли - програма, когато гоня определена цел; свободна програма за поддръжка или между 2 програми, когато си почивам най-добре работи за мен.
2. Каза да записваме религиозно прогреса с 80 ДО Simple Smile Сама знаеш, че промените в мерките основно зависят от диетата, но и от изходното състояние на трениращия, както и от конституция, хормонален фон, тренировъчен опит, небалансирани мускулни групи. Чужди резултати определено могат да са страшен мотиватор да почнеш програма, но съм открила, че като тръгна с голямата кошница и очаквания, базирани на нечий чужд резултат и те не се случват при мен ми е много кофти и демотивиращо. Та съм го докарала до "правиш колкото можеш, пък да става квото ще...." - an honest effort дето се казва, пък ако има мегдан за задобряване то ще се случи.... Но избягвам да се сравнявам с който и да е друг!
3. Балей Бютифул много я уважавам за всичко надолу от кръста! За финиши е страхотна! А другата ми любимка пробвала ли си (или аз съм бляла) - Linda Wooldridge - https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 18:32 от Agent Provocateur

# 370
Благодаря отново на Духче за информацията. Мисля и аз така да я правя.

Голямо чудене падна днес какво да тренирам, защото по приграма е пилатес, нп утре съм на работа рано сутринта и не исках да скачам на главите на съседите в 6ч., за това смених. ДНес - кардио фикс, утре - пилатес, ако остане време и абс.

Темата за храненето ми е интересна и на мен, бих се включила в такава. Но за мен е важно да е разнообразно, а не фанатично, защото иначе се поболявам. Изобщо доста съм либерална по това отношение и си бера гайлето, де  Mr. Green Преди беше основно корема проблем, сега гледам бедрата и те не мърдат. Поне виното доста го ограничних напоследък, но не ми се и пие.

# 371
Хммм, направих ААА... как да го кажа... на мен ми се видя доста стройна и логична, поредното доказателство, че има нещо гнило в моята глава Grinning
1-ви кръг - по 2 упражнения на мускулна група за пълно изтощаване. Започваме с муск. група в горната част на тялото (рамене, гърди, гръб); минаваме на корем (разбира се, задължителен акцент на обликс, които аз си модифицирах безсрамно); след корема - задник и пак завъртаме. Изолиращите за бицепс и трицепс бяха метнати вътре за разкош, оставам с впечатление, че много си държат хората на изолиращи би/три, докато аз хич не ги долюбвам + това те така и така си работят при другите упр., защо да се мъча още.
2-ри кръг - същият ред, но по 1 упр . на мускулна група.

# 372
Отчитам по график втората седмица от БР, даже кардио 1 си правих по програмата в сряда. Утре ще разнообразя с по- интересно и натоварващо, защото през работната седмица беше лудница и не ми се занимаваше да търся.
По темата за храненето- аз дълго време пишех в една за балансирано на Галчето, но бяхме активни само няколко човека ито то стана като разговор с приятели.
Когато хората искат да отслабват, се доверяват само на по- крайни режими и вярват, че трябва да ти е гадно, за да имаш успех. И може и

# 373
Агент, мерси за линковете. В общи линии се ориентирах в размерите, сега остава и да следвам долу-горе плана. Иначе Линда и на мен ми е в списъка за свъртоносни завършващи тренировки и днес приключих точно с един неин комплекс https://www.youtube.com/watch?v=FOb5BeDkPks&index=4&list … RAPAPMDvuiVw2ij5w . Преди това - Low Impact HiiT One от Ripped with HiiT с Кети + 10-минутна програма с пудовка на Daily Burn.
За резултатите ми е ясно, че зависят от много неща.По-скоро идеята ми е, че всички тук са в доста добра форма, т.е. ако забелязват видими резултати, програмата наистина работи. Но 80 дена май никога не съм изкарвала, даже когато имах повече търпение и по-малко тренировки. Insanity и Asylum са по-кратки, а БР я минах в ускорен вариант/първите две седмици ги пропуснах, а БР3 и БР4 май направих само два пъти/.
п.п. Непо, пробвай да търсиш с името на някоя от тренровките. Би трябвало да излезе.

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 00:26 от zvezdi4ka14

# 374

Да, сега те разбрах, Звезди - определено работи! Няма за какво Simple Smile
На мен за пръв път ми се случва да вървя паралелно по програма с толкова голяма тайфа от форума и ми е много интересно да съпоставям впечатления и усещания „в движение“, а не след края....

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 05:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт