Тренировки в домашни условия - 91

• 62 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас
Кейт, вместо Plyo правя Power strenght, вместо Lower fix - ABC или The Challenge - всички са много приятни и са по-скоро комплексни.
При Румяна също има jumping lunges тук там, обикновено не скачам на тях. Но като цяло не усещам толкова натоварване на предни бедра при нея, мускулна треска и напрежение съм имала на дупе и трицепси най-вече.

# 436
Момичета, аз от известно време съм спряла. Правих БР, стигнах до 3-4-5, но се оказва, че тази програма изключително много натоварва коленете ми и ужасно ме болят Sad Ще трябва да я прекъсна и д я заменя с нещо друго, без такова количество клекове и напади.
Та, така Сега се чудя какво точно да започна.

# 437
Момичета, аз моля за малко помощ....тренировките power strength extreme, the fix challenge и  abc extreme ги има в папката ми 21 фикс екстрийм, но ги няма в календара...извинявам се ако е глупав въпроса, може би Отъм във видеата обяснява, но не се справям с езика...предполагам, че са като допълнение по желание или заместват друга тренировка...някой може ли да ми помогне, къде да ги вмъкна тези три тренировки.
Днес ми е ден за любимата speed.

# 438
Кейт, Алина ти е дала вариантите. Аз мога да предложа и Barre Legs вместо Lower и Dirty Dozen вместо Plyo. Ако искаш въобще да ги смениш с балетни, можеш да пробваш Physique 57. Аз харесвам най-много Express Workout, Seat and Thigh, Cardio Barre, Advanced Express Workout  и  Cardio Blast. Ще ти трябва топка за пилатес или просто някаква детска топка с диаметър 25-30 см. Всички са около 30-35 минути, като в почти всички има и упражнения за корем и горна част на тялото/доста малко, освен в Cardio Barre/. Могат да се намерят и много други програми, но препоръчвам тези, тъй като натоварват равномерно всички части на бедрата и седалището.

# 439
Арсен, ето го кале Дара с допълнителните тренировки. Не знаех за Fix Challenge. Сигурно е бонус тренировка, но не знам къде я добавя. Може би в неделя Grinning
Скрит текст:

Отчитам Cardio Flow. Пот се лееше от мен накрая. Уж я прегледах и не изглеждаше да е много натоварваща, а какво излезе...

# 440
Вчера пуснах часовника на Cardio Core втора седмица, втора фаза. Ха, познайте колко калории отчете като изразходвани - 138 hahaha
Точно толкова, колкото ми отчита за 3 км. бърз ход на пътеката, а разликата в натоварването между двете е от земята до небето. Изобщо не се впечатлявам от тези калории, затова и принципно не си пускам часовника на тренировките, но известно време ще ги следя. Любопитно ми е Laughing

# 441
besyto, благодаря ти:smile:, много бързо се отзова. Остава да разберем на the fix challenge къде и е мястото...
Прегледах я набързо, изцяло със собствено тегло е - от дъска, странична дъска, бърпита, напади и т. нат., готина е, ще се прави....Simple Smile Ама и аз как обясних Smile

# 442
  • Бургас
Арсен, The Challenge  си е бонус програма, предполагам, че идеята е да се вмъкне последната седмица. Наистина е интересна, пробвай, я. За разлика от другите и тренировки, в тази няма грам почивка. Пирамидална е.

# 443
Иначе днес отчитам много километри пеша и една балетна тренировка с Denise Austin. Да кажа на бременните, че видях, че тя има и комплекс за бременни от три тренировки по 20 минути. Ако се съди по тренировките й за небременни, едва ли са много натоварващи. Маниерът й е доста специфичен (сякаш е предозирала с антидепресанти, но може би и аз ще се държа така, ако изглеждам като нея на 60 години), но все пак поносим.

Сложих си ги в плейлиста си.
Ще изпробвам още утре някоя от тренировките.

# 444
когато ви е отпуснато, неприятно и изобщо - нищо не ви се прави, как процедирате? Напъвате се по план, правите нещо леко или изобщо не тренирате?

# 445
когато ви е отпуснато, неприятно и изобщо - нищо не ви се прави, как процедирате? Напъвате се по план, правите нещо леко или изобщо не тренирате?

Отговорът е зависи. За мен лично, след няколко години почти ежедневни тренировки, по-вероятно е да искам да тренирам, а да нямам време или възможност, отколкото обратното. Съответно, ако не се чувствам добре или не съм в настроение, ще пропусна съответната тренировка и няма да се насилвам.

Ако обаче тепърва си създавам навика да тренирам и ми е "отпуснато, неприятно и нищо не ми се прави", бих опитала да направя тренировка. Може би не точно тази по програма, ако ми се вижда тежка, твърде изморителна, твърде дълга и т.н., но със сигурност бих тренирала - най-малкото, за да не разочаровам себе си и да затвърдя навика, който тепърва опитвам да си създам.

# 446
  • Бургас
Звездичке, сега погледнах Physique 57, като бивша гимнастичка си падам по балетни тренировки. Какво изполваш за бар? Стол ли? Дали е устойчиво така?

# 447
Кейт, вместо Plyo правя Power strenght, вместо Lower fix - ABC или The Challenge - всички са много приятни и са по-скоро комплексни.
При Румяна също има jumping lunges тук там, обикновено не скачам на тях. Но като цяло не усещам толкова натоварване на предни бедра при нея, мускулна треска и напрежение съм имала на дупе и трицепси най-вече.

Алина , Звездичка Благодаря !
 Аз също имам календара в който тези тренировки липсват ,иначе ги имам и The Challenge съм я правила

Кейт, Алина ти е дала вариантите. Аз мога да предложа и Barre Legs вместо Lower и Dirty Dozen вместо Plyo. Ако искаш въобще да ги смениш с балетни, можеш да пробваш Physique 57. Аз харесвам най-много Express Workout, Seat and Thigh, Cardio Barre, Advanced Express Workout  и  Cardio Blast. Ще ти трябва топка за пилатес или просто някаква детска топка с диаметър 25-30 см. Всички са около 30-35 минути, като в почти всички има и упражнения за корем и горна част на тялото/доста малко, освен в Cardio Barre/. Могат да се намерят и много други програми, но препоръчвам тези, тъй като натоварват равномерно всички части на бедрата и седалището.

Звездичка аз си мислих че имаш предвид тренировките  Ballet Beautiful на Mary Helen Bowers ,правила съм 2-3 от тях

# 448
Кейт, на Мери Хелън Бауърс са много добри за крака и дупе и аз често ги правя, но трябва да си ги комбинираш сама, докато при Физик 57 имаш готова тренировка със загрявка и разтягане, която приблизително съответства по дължина на тези от фикса. Затова ги препоръчвам, по-лесни за използване в твоя случай. Освен това има по-силно изразен кардио елемент.
Алина, ползвам кухненски стол. Нямам проблеми,  малко неудобно е единствено при някои упражнения, при които цялата предлакътница е на стола, тъй като облегалката е по-тясна и леко убива.
П.п. Дух, аз имам колекция с по-лесни тренировки, които обичам да правя. Ако просто ме мързи, правя някоя от тях. Ако нямам време, зависи. Ако наистина нямам, няма да правя тренировка в полунощ само заради идеята. Ако имам двайсетина минути, правя някоя кратка тренировка (Крис Фрайтаг, Джилиън Майкълс, Ейми Бенто, Шалийн, Кор дьо форс и Сюзън Бауън напр. имат тренировки от по 20-25 минути).

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 15:30 от zvezdi4ka14

# 449
Данич, когато почне да дава за 10-ина сек в началото странни стойности (най-често високо странни) му сменям батерията на моя страп и нещата се "нормализират". Или го чакам 10 сек да се сети, че пулсът ми преди тренировка е 60-66 бпм и оттам си работи ОК
Вчера пуснах часовника на Cardio Core втора седмица, втора фаза. Ха, познайте колко калории отчете като изразходвани - 138 hahaha
Хммм, тук се разминаваме - аз отчетох 271 кал на същата Thinking
Тони, не ме болят коленете от елиптикала, но и аз много внимавам със съпротивлението и пулс вдигам основно за сметка на високи обороти/мин и наклона на рампата. Мин. седмица след 90 мин кънки си ме боляха, хем ги бях стегнала (тази след 60 мин - не). От НГ пия и Glucosamine and Chondroitin - не съм убедена, че много помага, но едва ли ще навреди. Общо взето вярвам, че при проблеми с коленете е важно да има добре тренирана мускулатура на краката. Гугъл имаше проблеми с коленете и с помощта на Юли укрепи до положение да тича маратони и ултрамаратони.
Аз пък да питам за този Refeed Day. Доколкото разбрах -  увеличаване на въглехидратите, но като процент от общото хранене, като калории или и двете? newsm78
и двете, мило - общо взето + 2 порции плодове/плодови сокове за чисти прости захари (допълнително към това, което ти е по план) и + 2 жълти контейнера с въглехидрати с висок ГИ (гликемичен индекс)
https://www.beachbodyondemand.com/blog/what-is-a-refeed-day
(нали имаш пдф-а? 8668_80DO_FOOD-LIST_011218.pdf)
Уф, и аз съм от тези, дето един мускул да им работи то той е квадрицепс, а не сърце Grinning
Заменям упражния аз напоследък, а не цели тренировки - всичко, което директно удря бедрата го заменям на упр. което изолира дупето... скачащи напади не правя, няма нужда да казвам! Но къртсита - да... абе баланс някакъв търся, съвсем без упр. за квадрицепс също не може и не трябва.

Последна редакция: вт, 20 фев 2018, 18:41 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт