Тренировки в домашни условия - 91

• 62 744
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Тофи, аз ще започна след по-малко от седмица 21 дей фикс екстрийм, но тя е по-натоварваща от 21дей фикс.

# 541
Снощи правих Lower FIX Extreme, днес отново съм с лека мускулна треска на дупето и бедрата, по-късно ще направя и кардиото. Тази Отъм е безмилостна с тези скачащи напади и клекове и какво ли още не Disappointed Relieved Smiley
Правилно ли се ориентирах, че в програмата се акцентира на дупе и бедра...точно както исках? Simple Smile
Нещо ме боли гърлото и имам сополи, но за сега не ми пречи на тренирането.

# 542
Бавно и славно влизам в час, така вирус не ме беше събарял. Днес 4К на пътеката.

# 543
Оф и още един въпрос за 21 ФД за тези допълнителните тренировки, където са най долу в календара, само последната седмица ли ги правихте или още от началото?Благодаря.

# 544
  • 1st floor
Аз вече не помня как точно правех фикс-а... newsm78

За днес отчитам Кардио Ден 34 от 80 ДО. Днес ММ е рожденик и за довечера съм се наточила на доста въглехидратна и калорична вечеря. Та въпросът ми е - да си карам ли по план и утре да правя Total body Core, която ми е най-трудната от втора фаза или да го пиша refeed day и утре да правя Legs? newsm78 Или няма значение и да си карам както си е... Mr. Green

# 545
Пиши го рефийд и си направи Тотал Боди Кор (тя е и с 20 мин по-дълга от Легс, след като ти е по-тежка направи нея!)
Да ти е здрав, обичлив и все така грижлив!

И аз изобщо не помня какво съм правила в детайли (с изключение на най-нелюбимите ми упражнения и ситуациите, в които съм се травмирала) и винаги се впечатлявам на Звезди като ги зареди в подробности Simple Smile

55/99 80 DO Stretch + Roll + 55 min elliptical +11 km колоездене
(каране на колело на 8С с вятър не препоръчвам!)
56/99 80 DO Booty
57/99 80 DO Cardio Core + 44 min elliptical

PS А, щях да ви показвам нещо Simple Smile)))
https://www.instagram.com/p/BfrJtQfFbuw/?saved-by=agent_provocateur_maitresse
https://www.instagram.com/p/BfrjSIMD0Z_/?saved-by=agent_provocateur_maitresse
https://www.instagram.com/explore/tags/80do/

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 17:10 от Agent Provocateur

# 546
21 дф беше добро. Хареса ми!

Вчера нищо, днес нищо...Само ходя да драйфам. Така не съм била никога, освен първия месец с Пепи.
Утре жива, лазеща отивам за тест до Благоевград.

# 547
Ооо, Агент, много хубави промени видях и то само за 40 дена! Надявам се всяка от нас постигне желаните резултати в края на програмата!

Подкрепям 21DF u 21DFX са прекрасни програми! Тофифи, само през последната седмица се правят двойните тренировки. Следвай календара. Там доста добре е оказано в кой ден, каква/и тренировки се правят. Има бонус тренировки, които могат да се заменят в определени дни.

Реших да не почивам и отчитам  ден 15 Total Body Core. Размазах се! Мисля другата седмица да почивам, че досега не съм.

Непо, да ти е жив и здрав! Все така да се обичате и грижите един за друг!

# 548
Агент какво показва? На мен не ми зарежда нищо
Непо, жив и здрав да е!
Джери, стискам палци.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 19:33 от Госпожица Дух

# 549
Отчитам успешен край на първа седмица от 80ДО. Дотук добре - следвам хранителния режим засега, не пия вино, нито капучино - дори кафето пия без сметана и вече започна да ми харесва! Не съм имала силна мускулна треска, но аз започнах да пия глутамин и може това да помага. Свикнах и с пиенето на протеин + половин плод преди тренировка. Надолу съм 1 кг, но не знам доколко това ще се задържи, а и не ме вълнува толкова. Повече ме радва това, че днес като си облякох една рокля, усещам, че ми стои по-добре.

Поздравления на Тони и Агент за преполовяване на програмата! Има ли някой друг, който е с тях?

Непо, да ти е жив и здрав рожденика и още дълги години заедно да покорявате върхове!

# 550
  • София
Яденето на плод не е ли 30 мин след тренировката?

# 551
Привет, момичета- кокичета!!!  Hug
Започнах новото летоброене аз.  Mr. Green
1/ 100- долна част 30 мин, кардио 15 мин.
2/ 100- горна част 30 мин, кардио 15 мин.
За съжаление тези дни се разправям с майстори вкъщи, вързана съм по цял ден с тях и няма как да започна и с едночасовите си разходки.

Непо, жив и здрав да ти е!!! Все така заедно да покорявате върхове- буквално и преносно!!!

Поздравления на Тони и Агент за преполовяване на програмата! Има ли някой друг, който е с тях?

Йухууууууу, кога мина?  Laughing Така отстрани много бързо изглежда. Момичета, направили ли сте си снимки или замервания преди/ след? Какви промени забелязвате? Споделяйте И тази инфо, моля, че още по- голяма агитка от последователи на Калабрезката да се събере.
Колко от вас спазват хранителния план към програмата?
Мисля, че не просто редно, а направо наложително ще е цялото инфо, интервюта и линкове относно 80 ДО да се включат в първия пост на следващата тема.

Линковете, дадени от Агентката силно впечатляват и мотивират.  Hug

# 552
Непо, аз блея. Да ти е жив и здрав ТМ. И все така да ни вози😊

Духче, стискаме палци за отрицателен. Иначе ще се гръмна.

# 553
Стискам Джери. Всичко е за добро.
Отчитам ъпер боди, най-си обичам аз за ръце тренировките хехе
И пак нр виждам с какво Агент ви зарадва ама здраве да е.
ТиЛи аз съм решила да й пазя веганския режим, но имам още седмица дф после ще правя 21дфе и после 80до.
Момичета а ластици за 80 до от къде? Сигурно сте коментирали и сигурно не съм видяла... ако не е много досадно осветлете ме пак моля ви Simple Smile

# 554
Яденето на плод не е ли 30 мин след тренировката?

По принцип да. Но Autumn казва, че ако pre-meal вариантът ти е преклено тежък или ако тренираш по-малко от час след като си ял, можеш да замениш Meal (Option 1) като яднене преди тренировка. Аз това правя и при мен работи добре.

Общи условия

Активация на акаунт