Тренировки в домашни условия - 91

• 62 737
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Духче, влез в инстаграм и напиши хаштаг #80do Simple Smile
Ластици от Амазон, Алиекспрес или ОЛХ ай гесс....
Ето това е момент от нашата програма (изкопах го от инстаграм) - много истински, баш така е, същата съм , а понякога и моите ми правят компания Simple Smile)))

И още един - 40 дневни резултати на така кака:

Мерих се аз, но не съм се снимала... но си гледах снимките афтър Шон за мотивация Simple Smile

Смея се с глас, че една приятелка ми праща смс преди 3 мин  "ще идвам до източното, готви се" (последните и 3 гостувания на моя бряг завършваха с гаргантюанско ядене и пиене), аз и отговарям с друг смс "вземи си клин, ще те водя на йога! на лелки заприличахме с това поапване и попийване"...опс, отговор "хахахаха, аз не съм по йогата, изнервя ме"... аз и отговорих с "отиваме на хот йога, няма да имаш време да се изнервиш, защото ще се чудиш  кога ще умреш" Simple Smile)))

58/99 80DO Total Body Core + 39 min elliptical

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 23:20 от Agent Provocateur

# 556
За днес стълби и наклон 40мин на сняг. Джери и аз стискам палци, дано да е вирус!

# 557
И аз гледах за ластиците към 80ДО, защото искам ОЩЕ по-голямо съпротивление, но гадовете ги предлагат само в Америка и ЮК и не доставят до други страни. А и не са написали колко им е съпротивлението като lbs, че да търся подобно по Амазон. Само казват, че съпротивлението е по-голямо от на Brazilian butt програмата.

Ще ме подкокоросате да погледна и аз хранителния план на Отъм. Мисля си, че на моето хранене няма много какво да оптимизирам откъм качество (количеството е друг въпрос понякога), но ми е интересен този концепт с тайминга и тренировките.

Отивам да правя кардио от 80ДО.

# 558
В групата във вконтакте препоръчват тези. Пускам ги за сведение, нямам преки наблюдения.

https://www.aliexpress.com/item/SILITE-Resistance-Bands-Set-Late … priceBeautifyAB=0

И аз не успях да отворя всички линкове на Агент, но от това, което видях, имаше и доста впечатляващи резултати.
Честит рожденик на Непо/и на мен ми се дояде торта/. Бързо възстановяване на болните и на тези с неизяснени диагнози.
Аз днес загрях със седем километра в студа. Всяка година обещават глобално затопляне и всяка зима се чувствам като измаменото камилче.
Сега отивам да се довърша с High Intensity Step от 4-Day Split на Кети. Правя го от чисто твърдоглавие, в събота имах проблеми с едната комбинация. Мисля да го допълня с 10 минути с тази дама

https://www.youtube.com/watch?v=a3MijdWe5Mw&index=4&list … Vw2ij5w&t=39s
п.п. Агент, можеш да я мотивираш допълнително, като й кажеш, че ще се строите на задния ред и ще зяпате безнаказано полуголи мъжки тела в поза "дърво".

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:10 от zvezdi4ka14

# 559
Аз се отчитам с тренировка 3 за начинаещи на Руми. Този сняг тотално ми провали ходенето на фитнес.
Искам да ви попитам като ви се прияде сладко какво правите? Bowtie вечер особено много ми се дояжда и гледам да се задоволя с малко парче черен шоколад.

# 560
Благодаря за ластиците, Звезди. И аз подобни гледах в Амазон. Моите също не са лоши, не са ми лесни, не се навиват, нямат изгледи да се износват или разтеглят, но ме гложди дали не може и още.😊

Непо, приятен семеен празник!

# 561
Аген, Звезди, благодаря. Ще ги поръчам, до сега нищо не съм поръчвала от Али... Simple Smile)
И на мен ми се яде торта, но пусто, нали постя...

Аз пропуснах 2 тренировки от 21дф и малко ми се обърка бройката. Не че съм пропуснала да ги направя, просто си дадох тази и миналата неделя по почивка, днес направих 12-та, но мисля да направя освен тази седмица, още една с малките тренировки. До сега не съм замествала, правих само основните (защото забравях). Та тази седмица ще са заменките, а другата ще добавя за 3-та седмица допълнителните. По-дългичка ще стана, ама какво пък, не бързам за никъде, без това някои упражнения още ги правя със сладката дебеланка, много ми е хубаво, че има такава. Добре е някой да ти каже, че въпреки че не си "машинка", онова което правиш пак има смисъл и пак се натоварват различни групи Simple Smile)

# 562
Дух, в Декатлон също има хем много, хем хубави  икачествени ластици.  Wink
В Спорт Депо също съм виждала.

# 563
  • София
Аз взех ластици от Спорт депо и едни по-тънки от Лидл.Слагам първо широкия и върху него тесния и така не се навива.
Не мога да спазвам точно хранителния режим на 80DO защото тренирам сутрин и нямам време за ядене преди тренировка.
Резултати имам най-впечатляващи на корема.Вчера ММ ми казва да ходя малко на солариум за тен и след това да се снимам и ще съм като фитнес моделките в корема Simple Smile)
Най-важното за мен е , че тази програма ме радва и сутрин нямам търпение да си направя тренировката.

# 564
  • 1st floor
Момичета, благодаря за пожеланията! Hug Ядох и торта, и всичко, калориите удариха към 2200-2300. Днес няма да казвам колко показва кантара... hahaha

Аз имам един ластик от Джъмбо, който е като лента. Вързала съм го според представите ми за това, колко трябва да ми е трудно. По едно време ММ го пристегна - или бях задобряла, или се е бил разхлабил. Laughing Имам и един кръгъл от лидл, него го слагам омотан с лентовидния, ако имам нужда от по-голямо съпротивление. А където мога, слагам и пясъчните тежести. Laughing Не е много често... Joy
От линковете на Агент отворих само последния, много мотивиращи снимки видях. Чак съжалих, че и аз не се снимах.  Mr. Green Не спазвам режима, но си броя калории и гледам да е по-изчистено храненето. Има ефект.  Peace

Днес ще правя  Total Body Core. Миналата седмица, като я правих, ми взе душата и после ми докара зверска МТ. Предполагам и се надявам сега да е по-добре. Mr. Green

# 565
Тили, благодаря, погледнах и в Декатлон, там са 9 лв. три, в Али са 5 за 13 лв, но не зная дали се плаща доставка и колко. Май като мине бедственото положение ще ида до Декатлон Simple Smile

М, запалихте ме, започвам да разучавам хранителния план на 21 дф и 21дфе.
Те май са сходни. Нещо онова, което съм си избрала да спазвам ме препърва. На мен ми е трудно да ям само източник на протеин (тофу/риба/морски) без въглехидрат като ориз или киноа. Компенсирам с пълнозърнст хляб, ама май не е това целта на занятието. До колкото й гледах плановете, тя позволява комбинации на П с В? Нямам против на по-малко количество, просто всичко в мен се бонтува, ако трябва да ям тофу със салата или само риба със салата. Айде риба може, ама пак не ми е ок.
Що пък да не пробвам последните тренировки от 21 фд да ги съчетая с режима й?

# 566
От линковете на Агент и аз отворих само втория.
Пуснах си клипчето с мъжа и жената, които правят кардио заедно.
Това пак ли е от 80 ДО?
Тренировката супер много напомня на новите тренировки на Руми.😁
Нали сега тренирам с нейния календар, та упражненията са същите.  Само последователността не е.😉

# 567
Аз май скоро не се отчитала, но си следвам по план 80 Day Obsession  и, да, вчера направих първата тренировка от втората половина на програмата - ден 41-ви.

Що се отнася до резултати, не съм се снимала. Минава ми през ум да го направя за втората половина,  но не обещавам Laughing
Честно казано, не ме интересуват резултатите. Тренирам ежедневно, при това с удоволствие.
Не го правя, за да променя начина, по който изглеждам(макар че всяка промяна към добро е добре дошла), а защото ми носи вътрешен комфорт и удовлетворение.

Не следвам и хранителния план към програмата, но за всички още неубедени, че програмата е добра, ще кажа, че при толкова ядене и на тези килограми(157 см., в момента - около 50 кг. - за статистиката) никога не съм изглеждала по-добре.

P.S. Сега видях втората снимка, която Агенчето е пуснала. Тома Неверни не би се впечатлил особено точно от тази "промяна". Разлика в позата, разлика в светлината. Че има промяна - има, но по мое мнение не е толкова очевидна, както ни внушават снимките.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 13:54 от {Тони}

# 568
Пуснете хранителният на АЛО -то ,ако го имате.Точно в момента ще ми дойде добре един режим,ако не е много рестриктивен!

# 569
Пуснете хранителният на АЛО -то ,ако го имате.Точно в момента ще ми дойде добре един режим,ако не е много рестриктивен!
Имам го, ако искаш ми пишис на ЛС къде да ти го пратя.

Свят ми се зави от тия контейнери, мерки, грамове, унции,
До сега си смятах  за 21 фд. И ми излезе, че трябва 4 пъти да ям по около 120-150 гр., протеин (зависи дали е риба, темпе или тофу) - къде ще го сместя толкова много не схващам.
Въглехидрати пак ги дава 2 пъти по 100 гр., което бива.
Плода до 200 гр, - ок ще се разберем
ядки и други такива - пак няма проблем
Общо взето, както доста познати ни режими в България
няколко хранения, почти на всеки има протеин колкото дланта ми (толкова са някъде 120 гр) и по малко въглехидрати. Останалото е зеленчуци, 2 пъти по 100 гр. плод. Малко ми е още омотано. Опитах да схвана веган плана на 80ДО да видя какви източници на протеини предлага, но се обърках съвсем с жълт контейнер А и червен контейнер.
Там, за 80ДО дава като протеин и боб и грах и още няколко подобни на тях.
Ще почета още малко, пък пак всичко ще оклепам както обикновено Grinning Особено с постите сега, картинката съвсем хубавее, иначе айде, мятам там две яйца със салата, риба и морски дарове със 100 гр, ориз - живее се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт