Тренировки в домашни условия - 91

• 62 725
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Клек:5×20кг.;3×30кг.;2×4×40кг
Лицеви опори
Набиране
Шейна
Звездичке,аз като много хора нямам никакво чувство за ситост,но още по-лошото е,че имам проблем и с емоционално хранене. Покрай проблем със щитовидната жлеза започнах да ползвам етерични масла,така попаднах и на такова което контролира кръвната захар и останах много доволна .

# 586
Духче,  тук има написани някакви стойности: https://www.bb-team.org/articles/3276_rastitelni-iztochnitsi-na-protein . Не мога да си спомня къде четох преди години за допълването на растителните протеини. Имаше някаква комбинация от три храни, с която се осигуряваха 12-те аминокиселини. Само за лещата помня, че беше вътре. Ще помисля още и се надявам да се сетя. Преди четях и спортно - медицински списания от време на време, може и там да е било.

tofi_fi, може разбира се. В темата скоро не са показвани снимки, но и по-убави от на Джилиан и Калабрезе тела има /аз не ги харесвам много двете/

Джери, радвам се, че ти е олекнало. Успех във фитнеса и в новите начинания!

Аз да се поФаля, щото само вие ще ме разберете, имам си нов комплект тежести - 50 кг. общо. Включва и прав лост, който днес сефтосах с кръгова тренировка. Лошото е, че нямам стойка, и след клековете хвърлях щангата на спалнята  Mr. Green Шъът, да не чуе мъжа ми  Crazy

Дана, мъжкия шпагат няма шанс да го направя скоро  Grinning

# 587
Днес ден 15 тотал боди -страничният планк не мого го докарам,мнооого ме мъчи,на последните лицеви модифицирах с арнолд преса,повдигане на ръце напред и в страни за трит кръга .

Обожавам въглехидрати,плодове,шоколад ,боб,леща ,нахут,пълнозърнест хляб,вино -не ми понасят изобщо ,обаче, Rolling Eyes супа,пържола ,салата,яйце -това  е моята  храна -имам енергия,корема ми се прибира,качвам мускулна маса,регулирам теглото

# 588

Аз да се поФаля, щото само вие ще ме разберете, имам си нов комплект тежести - 50 кг. общо. Включва и прав лост, който днес сефтосах с кръгова тренировка. Лошото е, че нямам стойка, и след клековете хвърлях щангата на спалнята  Mr. Green Шъът, да не чуе мъжа ми  Crazy

Честито! С радост да си го ползваш!

Джери, исках и на теб да честитя. Разминал ти се е стреса!

Аз имам въпрос за гривните. Според ФитБита ми горя над 2000кал на ден, между 2200-2500, имам и дни с по 3000. Shocked И защо не свалям със светкавични темпове, ако дефицита ми наистина е такъв?
Защото аз ям по 1800, 2000ккал. К'во става....
Аз го ползвам за километраж най-вече и за пулс в покой, защото ми е интересно, на другото много не вярвам. И все пак.....

# 589
  • София
Аз имам въпрос за гривните. Според ФитБита ми горя над 2000кал на ден, между 2200-2500, имам и дни с по 3000. Shocked И защо не свалям със светкавични темпове, ако дефицита ми наистина е такъв?
Защото аз ям по 1800, 2000ккал. К'во става....
Аз го ползвам за километраж най-вече и за пулс в покой, защото ми е интересно, на другото много не вярвам. И все пак.....

Аз пък каквото и да правя никога не минавам 2100 калории на ден и това в дните, когато съм правила 1 час 80DO  + 30 мин кардио + вечерта катерене на стени поне час и половина ! Средното ми е по-скоро 1950 - 2000 Sad
Въобще не го разбирам как ги смята фитбит, но категорично ми се струва, че ми дава твърде малко изгорени!

# 590
За днес - Total Body Core от ALO с доста подобрения/повече рамо, бицепс, задно бедро и дупе за сметка на коремните мускули/, но дори и с тях ми беше малко лека. Но пък чаках лицевите с нетърпение. Май ще допълня сега с нещо за външно бедро.
Дези, ако действително имаш такъв голям дефицит, може би трябва да провериш или за проблем с щитовидната, или за инсулинова резистентност. Джилиън в една от нейните книги/която аз четох малко по диагонала, но все пак това си го спомням доста ясно/ твърдеше, че имала същия проблем на младини и се дължал на хормонален дисбаланс.
Али, честити гири.
Доколкото си спомням във връзка с аминокиселините се препоръчваше комбинация на бобови с ядки и/или зърени/това е от канадски сайт/, но май нямаше подробности какви бобови с какви ядки да се комбинират.
Дух, пускам обещаните калории за 100 грама варени бобови
Скрит текст:
леща - 99 калории, 11,6 гр въглехидрати, 8,8 гр протеини
нахут - 127 калории, 15 гр въглехидрати, 7,1 гр протеини
грах -68 калории, 6,2 гр въглехидрати, от които 1,5 захари, 5,2 гр протени
П.П. Мисвал, а какви масла ползваш? Може и на лични.
П.п. Аманда, и аз малко се обръках, докато им схвана режима. 100-130 грама е продуктът, напр. пилешко филе,  а протеинът в него е около 20-30 грама.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 00:51 от zvezdi4ka14

# 591
Не се предоверявайте на тези гривни.  Peace Имах Фитбит ХР, като на мен често ми показваше, че на ден горя над 2000 калории, при това без да имам спортното ежедневие на Дезидерата. Дневната ми цел беше изчислена на 2181 kcal и в повечето от дните я надвишавах. До 3000 не съм докарвала, в интерес на истината, но 2700 не беше рядкост. Все пак имат някаква заложена матрица за база. Предполагам, правило ви е впечатление как само докато зареждат- пак отчитат калории?  Rolling Eyes

# 592

Дези, ако действително имаш такъв голям дефицит, може би трябва да провериш или за проблем с щитовидната, или за инсулинова резистентност. Джилиън в една от нейните книги/която аз четох малко по диагонала, но все пак това си го спомням доста ясно/ твърдеше, че имала същия проблем на младини и се дължал на хормонален дисбаланс.
...

.......
П.П. Мисвал, а какви масла ползваш? Може и на лични.

Девойки и аз съм с хормонални проблеми и дисбаланси. С Хашимото с хипофункция на щитовидната жлеза съм и затова много лесно качвам и мн.трудно свалям кг. Sad
 Аз също исках да попитам Mis_val за тези масла ,които ползва

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 03:39 от kate-aqua

# 593
 Заради съответната диагноза трябва да спра и млечните ( засега съм спряла глутена ) и се чудя с какво да ги заменя за да си набавям достатъчно протеин -не съм чак такава голяма месоядка Simple Smile

И отчета за тия дни : От любопитство реших да пробвам Дупемания -тр.1 и 2, (добавих по нещо от 21дф и 21 дфе) .Не съм сигурна дали ще я направя цялата -твърде много се повтарят упражненията ,а и трябва да мисля с какво да я допълвам Thinking - не ми е достатъчна като натоварване, кардиото също ми е супер лекичко и някак си неловко (ясно, че е активна почивка, но все пак. .)

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 02:35 от kate-aqua

# 594
От трите ми фитнес гривни фитбитът показваше най високи числа (вкл енергоразход и крачки) - аз като дърт циник никога не му повярвах напълно. В смисъл носех 3 гривни на една ръка и сравнявах.

С което не твърдя, че това е кейсът при вас, просто споделям  моите наблюдения над моите гривни.

Днес правих Легс (ден 42)  на 2часа сън и с нейните тежести - щях да се гътна...

Калории 1363, Б 51%, М 30%, В 19% - ми не е живот това! Макс В в кефира ми.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 15:55 от Agent Provocateur

# 595
  • 1st floor
Сега сподели как докара Б до 51%!!! Това при мен никога не се е случвало! Mr. Green

И аз днес съм на Legs.

# 596
Моят хормонален дисбаланс е в следствие на хранителни алергии, уж, според докторката. Не личната. Тази е пенсионирана лична, а се занимава с акупунктура и прочее. Но живее далече и ми е проблем да ходя при нея. Как да намеря читав лекар?

Аз бях подложена на страшен стрес в периода 2010-2014. Започнах да качвам тогава. После децата се подобриха, дори се оправиха,  но кортизола ми сигурно е на майната си.
За щитовидна и ИС ми правиха изследвания в две поредни години, но всичко беше в идеалната среда на нормата. Не са ме обременявали с глюкоза. Личната ме гледа много странно като и говоря за ИС и отслабване, твърди, че нямам закъде да отслабвам, и подозирам, че ме има за хипохондричка.

Без проблем мога да се храня сякаш съм с диагностицирана ИС, но под 20гр вгх за мен е смърт.

СЛед вчерашните 2800кал и 400гр вгх newsm43 (олях се зверски. Бодибилдърът сподели, че най-високите му са 250гр, после намаля, а аз си го сложих в джоба)
съм -200гр. hahaha
Но съм след лег дей, и тяга 58кг, би трябвало да задържам вода в мускулите.... newsm78
Да не се оплаквам, де. Можеше да е плюс 2кг, а като си гледам краката, те явно продължават да се свиват.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 07:05 от Deziderata

# 597
Alibali, zvezdi4ka - благодаря ви Simple Smile И честито за тежестите.

Аз съм с мускулна треска на гърба от ринене на сняг Grinning На задника нищо ми няма от barre legs.
Фея яде ориз и картоф, ориз - особено често. Но не яде почти никакви мазнини. Подобно на нея, има една девойка с канал HighCarb - https://www.youtube.com/user/Rawkaholics. Твърди, че е станала веган и е качила много килограми - към 20-30, защото навсякъде в Америка се е тръбило, че можеш да ядеш колкото искаш и че калориите няма проблем да надвишават 2-3 000, ако идват от растителни източници. Сега изглежда много добре (според мен), продължава да е веган, но яде само пълнозърнести продукти и бобови храни. И двете с Фея твърдо отричат мазнините. Не съм виждала нито авокадо, нито ядки в менютата им. Със сигурност рафинирани мазнини не използват. Обаче и нейното мото "когато искаш, колкото искаш, ядеш". Да, да и един мармот... Сигурна съм, че си прави и тя сметка на калориите. Както ТиЛи каза в една друга тема - количеството има значение Wink

Моята гривна дойде, но телефонът ми е толкова смотан горкия... ще видим какво ще покаже в края на деня (щото и аз съм толкова смотана горката, че техниката никак не я разбирам. Правя се, че я няма. За жалост и тя се прави, че ме няма и не слуша команди)

За днес по програма е flat abs но е 10 минути. Отдавна ми се прави йога някаква - днес ще е денят и ще допълня,

Честита Баба Марта, момичета Wink Бъдете здрави, щастливи и постигащи целите си.

# 598
  • 1st floor
Честита Баба Марта, момичета! Hug

За днес отчитам Legs, в сравнение с първа фаза ми е ОК и мога и с по-големи от техните тежести да я правя.  Laughing Нещо съм вдигнала среднодневните калории през последните дни с около 150. Но ме подгони зверски глад. Дали заради новите тренировки, дали заради студа навън или просто от лакомия, не знам. И депресия някаква почва да ме гони. Дано бързо се оправят нещата... Tired В понеделник ще докладвам има ли минуси, че след Legs няма смисъл от доклади... Mr. Green

# 599
  • София
И аз днес крака от 80ДО ...42 ден! Днешнитя формат ме измъчи ужасно...хем не съм вдигала тежестите от миналата седмица! Даже да си призная бонуса го направих през пръсти...колкото да не е без хич. Вярно, че снощи бяхме 2 часа на катерене, но го правим два пъти седмично и до сега не ми е било проблем.

Не знам дали е само при мен, но след 42 дни на толкова редовни и продължителни тренировки с тежест, нещо се чувствам ужасно изморена - всеки ден имам мускулна треска някъде и като че ли никога не успявам да се възстановя напълно...въпреки многото ядене. Дано да ми мине тази криза и да успявам да следвам програмата по дни, без допълнителни почивки!

Общи условия

Активация на акаунт