Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - 45

• 90 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Бубанка, доволни ли сте от този шампоан на Билка?
Аз съм с проблеми по скалпа и не намирам решение. Ходих по лекари, ползвах медицински продукти, професионални продукти и нищо.. Последно взех маска на Ривана с уж разни си билки вътре (като олио е) и пак нищо.. Мажа се и с хума.. Направо съм се отчаяла вече..

# 301
Скрит текст:
Ди, от както взех шампоани на Веледа, на 1/2 цена, им преглеждам био офертите, пускат много добри цени. Един крем за ръце на Лавера май бях харесала, но още не съм стигнала до там.
Аз избирах шампоан и балсам на Wooden spoon за щерката, защото е със свръхчувствителен скалп. Май само на тази марка не сме купували. ooooh!
И тогава случайно видях комплекта, като почти бях сигурна, че на касата ще излезе с друга цена, но бях изненадана приятно :peace
:
Много неприятно.  Аз съм доволна от Прималба, пробвали ли сте, бебешки шампоан душ гел е?
А разните еко био Логона, Санте и др?
Скрит текст:
Логона, Натура Сиберика, Фитокод и още не знам колко и какви марки бяха - и детски, и медицински. На първо измиване - ОК, след това пак същите проблеми. Да не разводняваме темата.
Благодаря за препоръката, ще й купя и Прималба Hug

# 302

още не знам, по-натам ще пиша непременно Simple Smile

# 303
На намалените спирали на Golden Rose струва ли си да им се обръща внимание ? Моята е към края си и в момента търся някакво бюджетно временно решение .

# 304
  • София
Цветните са супер. Аз от няколко години ползвам само розовата.
Честно казано, ако си плешива по очите, и двайсе телескопични спирали няма да помогнат. Не за теб конкретно, по принцип.

# 305
Не очаквам чудеса ,просто не искам да ми се размазва под очите и т.н

# 306
  • София
Знам, беше вметка Peace
На мен не ми се размазват тези.

# 307
  • Стара Загора
Някой днес назад пита за базата и ББ крема на Bourjois Healthy Mix. Приятно изненадана съм, защото днес грима ми издържа цял ден и нямах грам събиране в назолабиалните. Свежа, гладка и мека кожа, супер естествено стои. Има леко към средно покритие, разнася се с лекота. Днес нанесох само от най-светлия цвят, утре ще се гримирам със средния. Базата е с розов цвят, но на лицето не придава и е много приятна. Няма силиконово усещане, а по скоро хидратиращо. Искам да тествам още 2-3 дни поне, за да потвърдя.

Щракнах се сутринта, но не съм снимала преди. Имам чиста кожа, но ББ-то прикри необходимото без да стои изкуствено. Над него съм с прахообразната пудра на Vivienne Sabo.

Скрит текст:

# 308
Аз съм с проблеми по скалпа и не намирам решение. Ходих по лекари, ползвах медицински продукти, професионални продукти и нищо.. Последно взех маска на Ривана с уж разни си билки вътре (като олио е) и пак нищо.. Мажа се и с хума.. Направо съм се отчаяла вече..

Аз ползвам шампоана на Билка.Точно този против себореа ми харесва най-много.Имах ужасно сърбящ скалп,и раздразнена кожа на главата(аз съм си внушила, че е себореа но не съм ходила на лекар) и този шампоан ми помогна много.Доволна съм,винаги имам от него в къщи, вземала съм и от другият против косопад, също е хубав.Сега съм решила да взема и от този с алое вера.Да го видя и него как ще е .

За сравнение ползвала съм и на Виши и на La roche posay,и някакви други които вече дори не помня, но този ми успокоява скалпа най-добре.

# 309
За раздразнен скалп препоръчвам от опит Phyto или Ducray (при интерес ми пиши на ЛС ще ти кажа какво ползвах конкретно) ,а при съмнения за себореа препоръчвам дерматолог ,защото и аз се мъчих с шампоани да контролирам положението и след посещение при дерматолог си реших проблема с едно гелче за 6лв.
Няма да казвам колко пари потроших за шампоани ,а то колко просто било ....

# 310
  • Стара Загора
Аз сърбеж и пърхут лекувам с масло от чаено дърво, но за по-сериозни проблеми не мога да помогна.

# 311
  • софия
Обичах -гелчето става ли за деца?

# 312
Кое е гел че то?

# 313
Дипросалик е гела (пише го лосион всъщност ),но не съм сигурна дали не е само по лекарско предписание и все пак имайте предвид ,че го ползвам с диагноза себореен дерматит и става за подобен тип заболявания ,ако при вас е нещо по- леко може би това не е подходящо за вас Simple Smile https://

# 314
  • На изток от Ада
Бубанка, а Алгопикс ползвали ли сте ? От аптеката е , и в Кауфламд го има. Аз също имах проблемен скалп , но с този ср оправих. В началото нещо не го одобрих и го забутах, обаче после му дадох 2ри шанс и от тогава си го имам. Като ме засърби се измивам и се оправям. Иначе ползвам други шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт