Звездни компромати - 350 част

• 104 019
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Не си спомням къде четох, че когИ има лИбоФ, размерът нямал значение. 😂

# 196
Не си спомням къде четох, че когИ има лИбоФ, размерът нямал значение. 😂

Фейк нюз,  Тонка. Joy

# 197
  • Rock & Roll feeling ...
Корицата е и расистка и сексистка, къде е третия пол??  
В главната роля на третия пол е Рийз с 3! крака оп

Тонче и когИ има лИбоФ има значение, просто тогава някак си човек е "над тия неща" .  И ако не е по мяра или не се използва добре, има привкус на разочарование,който разсейваш с други мисли и емоции.

# 198
  • София
Хората се напасват в един момент, не забравяйте.  Wink

# 199
  • София
За размера ни трябва някой експерт с повече опит, такива дето цял живот са били с един мъж само си чешат езиците.

# 200
  • София

И Опра с три ръце!  hahaha

# 201
  • Бургас
За размера ни трябва някой експерт с повече опит, такива дето цял живот са били с един мъж само си чешат езиците.
Има и такива ли? Еднорозите съществуват ли? И дядо Коледа ли е измислица?  Shocked

# 202
Влизам да прочета как сте оклюкарили Мария Илиева, нали родила, нали тук е форум на майки, вие пак за големини на членове си говорите?!?

Кво ще стане като се запролети и почнат да чуруликат и птичките, не знам...Joy

# 203
  • София
Историята зад чорапите на Трюдо - споделено мнение във ФБ на потребителка Юлиана Антонова:
Цитат
Дело са на едно младо момче със синдрома на Даун, чиято мечта като ученик била да си направи своя фирма, да е за бизнес с негова идея и да е с помощта на баща му, който страхотно го обичал. Идеята е “смешни”, “pretty socks” и за 1 година е спечелил малко над  1 милион долара. Процент (мисля 20) момчето дава като донейшън, помощ за Асоциацията на хората със синдрома на Даун. Всеки, закупил от “смешните чорапи”, както ги нарекал, дава своя принос. Има блестящи хрумвания!

# 204
Simple Smile Умее да ги прави нещата  Трюдо, симпатичен ми е.

# 205
Спи ли Кобилкина? Тя е експерт по маленькие и большие членчики.

# 206
  • София
Като видя някой огромен все си мисля, че трудно става. Като видя нюню - че бързо приключва. Уф, добре че вече сме се взели с мъжо и каквото-такова.
Мъжът ми сутринта видя по сутрешния блок чорапите на Трюдо и поиска и той такива.

# 207

И Опра с три ръце!  hahaha

Хахах, после да не кажете, че фотошоперите на Андреа, Николета и Мегз са некадърни! Joy

Редактирам поста: В сайта на Венити Oпра си е с две ръце, но краката на Рийз определено са 3. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 10:46 от Ice Queen

# 208
  • Вестерос
Аз познавам жени били цял живот с един мъж! И то не една.

# 209
Не ми харесва тази корица, как сластно са изпоналягали и са се запрегрщали, а-ха все момент започва оргията... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт