Звездни компромати - 350 част

• 104 059
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ава повече прилича на баща си обаче.

# 181
Не е така, повярвай. Малките имат спосбността да се уголемяват в пъти.
Не съм срещала аз такова физиологично анатомично чудо... Sunglasses

# 182
 Много е интересна дискусията за размерите.  Laughing
 Запис !

# 183
Не дъвчи пуканки, а вземи отношение! Thinking

# 184
# 185
И двете имате право, трудно ми е да взема отношение за в момента.
И ме е срам освен това.

# 186
Дано не съм хванала някой вирус от толкова... пениси днес Grin

# 187
Няма какво да четеме, практиката учи... Grin Великият изравнител! Дрън-дрън. Аз на очите си и на другите си части ли да вярвам, или на нАучни трудове, м? Thinking
След час и 10 мин е петък, какво пък ти, Мишелинче? Вирус от картинка не се хваща, не се пУаши! Satisfied

# 188
  • Варна
Полезна си беше дискусията, няма спор. Още веднъж се доказа, че колкото повече, толкова повече. Simple Smile
Обаче, честно, никога не съм обръщала внимание на първоначалните рамери. Може би, защото не съм попадала на фрапиращи недоимъци.

# 189
  • Вестерос
Дано не съм хванала някой вирус от толкова... пениси днес Grin
Смея се с глас!

Ава е прекрасна! За мен ѝ стои добре този цвят.

Тоалетът на Летисия е страшно мой стил само и да ми ходеха такива панталони...

# 190
  • София
еййй, един петък не могат да дочакат 'начи, алчнички такива. ама, да, мъжете да се научат вече, че размерът има значение, сори  Yum

Трюдо с Чубака  Joy
Joy

# 191
  • София

Върнах се да търся, верно, че са с Чубака чорапите ..   Joy

# 192
  • Rock & Roll feeling ...
Има значение и при мъжете и при жените  Laughing

Малкият член,може да порасне в нещо сравнително задоволително (13-15см), НО при мъже,които са надарени в нееректирало състояние, перспективите за нарастване категорично не са ограничени.
Членът на приятеля ми в невъзбудено състояние е по-голям от типа на Том във възбудено, а когато е възбуден,определено увеличава размерът си внушително.
Като заключение мога да кажа,че освен размера, други важни особености, които имат значение (за мен) са форма и дебелина.
Ако на някой му стиска, да отвори отделна тема Mr. Green

# 193
  • Once there was a Hushpuppy...
Ми, отвори ти една, че първа даде подробности. Времето и Татти ще покажат дали ще съществува темата Wink
А, и защо ли ми се върти в главата, че имаше някаква подобна преди години Thinking

Селин Дион

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 01:46 от Hushpuppy

# 194
  • Rock & Roll feeling ...
нИдей мА подтиква към таквиз неща, че без т'ва се водя "брутална" в темата,защото коментирам реални факти в подробности.
Иначе погледнато,точно защото се водя брутална,мога да поема риска за понасянето на негативите при пускането на подобна тема Thinking

Размерът е обсъден :
2005 : http://www.bg-mamma.com/?topic=49631
2008:  http://www.bg-mamma.com/?topic=260083
2014 : http://www.bg-mamma.com/?topic=781477
може и да има още
Така,че трябва да се даде по-изчерпателно заглавие  или направо прикана за онагледяване на перфектния член и т'ва е.
Стига да има кворум, не ми е проблем да я пусна, въпреки че не се бутам,по-скоро ми се списва в подобна дискусия  Laughing  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт