Звездни компромати - 350 част

• 104 018
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Като видя някой огромен все си мисля, че трудно става. Като видя нюню - че бързо приключва. Уф, добре че вече сме се взели с мъжо и каквото-такова.
Мъжът ми сутринта видя по сутрешния блок чорапите на Трюдо и поиска и той такива.
И моя тинейджър от тази зима иска да му купувам шарени чорапи- кефели го! Само като се стопли и си обуе късите гащи, ще го видя дали ще го кефи да ги носи тогава! #Crazy newsm78

# 226
Само не пускайте снимката на Вергов, клечащ над тоалетната чиния (и тя се води снимка на полугол) Joy

# 227
Снимки нямам, но ида с една класация.

# 228
  • Sofia
Гала добре изглежда днес, свежа е.

Обаче репортерката в момента е най-некадърното същество, което съм виждала да интервюира хора и да говори пред камера. "Ааа, ъъъ, ааа..." Ужас!
А баш тази репортерка не мога да я трая, за секунда я мернах. Толкова некадърна, непонятно ми е какво прави в телевизия и кой я държи там.

МъжО на Инчето беше някакъв големец и паралия
Има дразнещ глас и не е с много бърза мисъл за водене на разговор,не я харесвам

# 229
  • София
ей, това е приказка, вече Simple Smile

ама снимките са блърнати на важните места, не вярвам за този смешен елф - Орландо!

# 230
  • Нови искър

почна се с трикраките
MoneyMoney

# 231
  • До сърцето...
... почна се с трикраките

Значи как никой не разбра - това е направено в защита на жените, станали жертви на сексуално посегателство!!
Списанието и фотографа дават своя принос!

# 232
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето!!!
За това говорех вчера. Като подпълнена в скулите от онова прасешкото, бляк..
Много гадно седи!
Имам чувството, че от скоро е така, до преди това си беше по-добре.

Според мен това не крак на Рийз, а е подплата на роклята с телесен цвят. Може и да греша, но аз така го виждам Peace

# 233
  • София

Обаче репортерката в момента е най-некадърното същество, което съм виждала да интервюира хора и да говори пред камера. "Ааа, ъъъ, ааа..." Ужас!
А баш тази репортерка не мога да я трая, за секунда я мернах. Толкова некадърна, непонятно ми е какво прави в телевизия и кой я държи там.

Изобщо няма мисъл мен ако питаш. То не беше сричане, да не говорим колко време ѝ е нужно, за да си структурира въпросите.

# 234
  • Once there was a Hushpuppy...
На снимката на  VF Кидман са я докарали 20 годишна, уляли са се Laughing

# 235
  • Бургас
Аз също имам такива приятелки и не виждам нищо странно в това. Кво, ако си попаднала на точния мъж още в училище трябва да го зарежеш, за да навъртиш бройка ли?
нищо, ама нищичко лошо не виждам, но предвид, че жените се омъжват вече към 30 год ми се струва все по-малко вероятно  Peace

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 12:41 от . Яна .

# 236
  • Варна
Ами няма значение на колко се омъжват. Кумовете ни нямат брак и досега, заедно са от 15-на години, имат две деца. Загаджили са се, когато са били студенти. Другата ми приятелка ми е връстница и е с мъжа си от 9-10 клас, също се ожениха към 30-те си години. но са си заедно от 94-та година или там някъде.

# 237
  • София
Любимецът ми Момоа е пети Heart
Рийз нещо почна да не ме кефи. Време й е да попорастне.

# 238
Идвам с една снимка на Харди, не е полугола, не е и гола, но е разтапяща (с едно от кучетата)

https://www.instagram.com/p/BcLtdkhBraz/?taken-by=tomhardy

# 239

Ники Младжов, собственик на Хитачи за България !

Общи условия

Активация на акаунт