Звездни компромати - 350 част

• 104 012
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз имам поне 4-5 приятелки и добри познати, които са си само с 1 мъж и пред които надали стои опцията за увеличаване на бройката. Като си се оженила или загаджила на 16 г. и все още си тоя мъж, какво друго да е. Но и никоя от тях не се оплаква, че е изпуснала нещо от живота.

# 211
  • Варна
Аз също имам такива приятелки и не виждам нищо странно в това. Кво, ако си попаднала на точния мъж още в училище трябва да го зарежеш, за да навъртиш бройка ли?

# 212
  • София
Месечинке, аз също не виждам лошо, но не всички са на това мнение.

Айде петък е. Дайте полугол фотос на някоя мъжка звезда.  Grinning (Под полугол може да се разбира и гол.)

# 213
  • София
Все пак е форум на бг мама, повечето тук сме семейни от доста години и реално сме прекарали живота си с един мъж и да е имало някой друг преди това, информацията ни вече е мъглява и не актуална 😂😂😂

# 214
  • София
Гала добре изглежда днес, свежа е.

Обаче репортерката в момента е най-некадърното същество, което съм виждала да интервюира хора и да говори пред камера. "Ааа, ъъъ, ааа..." Ужас!

# 215
# 216
Гала добре изглежда днес, свежа е.

Обаче репортерката в момента е най-некадърното същество, което съм виждала да интервюира хора и да говори пред камера. "Ааа, ъъъ, ааа..." Ужас!
А баш тази репортерка не мога да я трая, за секунда я мернах. Толкова некадърна, непонятно ми е какво прави в телевизия и кой я държи там.

Бляк, Мадона по принцип много я харесвам, но това е голяма грозота.

# 217
  • На топло
Брад Пит, Фаса, Джъстин Бибър 😂, за тези се сещам на първо четене.
Търсете ги в гугъл, ако ви се гледат големи 😅

# 218
# 219
  • Варна
Не ми харесва тази корица, как сластно са изпоналягали и са се запрегрщали, а-ха все момент започва оргията... Rolling Eyes

Силно подозирам, че точно такава е била идеята, макар че никога не се знае с точност, какво се върти в главата на автора.

# 220
И коментарите
 Бабушка ёбнулась умом
So ugly, like crocodile
 Joy

Ей ви полугол мъж - Вергов на доктор
https://www.instagram.com/p/BeQB0VQHGXg/?taken-by=julianvergovnet
и пред камината по чаша
https://www.instagram.com/p/BdzTrwnnX1j/?taken-by=julianvergovnet

# 221
Чакаме гол мъж, а получихме МадонЯ! Лошо започва петъка, лошо...

# 222
  • На ръба..
Мадона Rolling Eyes не ми е никак красива!

Крис Хемсуърт учи сина си да кара сърф и явно му се получава
Скрит текст:

и съпругата, изглежда добре
Скрит текст:

Синди К
Скрит текст:

Дженифър Гарнър със сина си
Скрит текст:

Кирстен Дънст
Скрит текст:

Относно корицата, четох че  и Дж. Франко е бил на корицата, но след скандалите са сменили снимката му.

# 223
  • София
Значи, оставете го Харди, излезе му име заради едни снимки! Сигурно е 10 градуса, а водата не ми се мисли колко, съвсем нормално да се скрие, малкият Grinning
След Ray of light не харесвам Мадона, нейният концерт в София е най-лошият, на който съм била, а новите й изпълнения на сцената ме карат направо да се чувствам неудобно. На кой се доказва, като се мери с 20 годишните?!

# 224
  • Варна
Много ми харесва Вергов!

Общи условия

Активация на акаунт