Звездни компромати - 350 част

• 103 989
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Харви е продал къщата си в Хемптънс за 10 мил. долара, същата къща я е купил за 11,4 мил. долара през 2014.  Хубава къщичка.  Whistling
Скрит текст:

Много хубава "къщичка". Simple Smile

# 376
  • Rock & Roll feeling ...
Ох, каква зелена морава Heart Eyes Голяма,широка, обгряна в слънчице... Идва ми да тичам боса,като дете  Heart Eyes

Хареса ми къщурката! Да му се не начуди човек на това развратно говедо какъв вкус е извадил или пък може би късмет, да попадне на подобен дизайнер  Thinking

# 377
  Много е хубава къщата. Явно спешно му трябват парички в брой. Да му организират една фондация довчерашните му другари.

# 378
  • София
Много хубава къща е имал този плужек и на страхотно място.

# 379
  • Варна
Страхотна къща Heart

# 380
  • София
На мен пък не ми харесва екстериора на къщата - като плевня е! А интериора естествено е много добър!

# 381
  • София
Къщичката е прелестна! Изгледът и през телефона ме зарежда!
Четох, че Мария Илиева се връща на сцена още през април. Защо си мисли, че липсва на някого!?!

# 382
  • София-Младост
Мога само в банята да живея на тази къща...и кухнята, ех кухнята...

# 383
Малка спретната къщурка, с грейнала зеленина отпред. Тук живявам дни о'майни, но уви.

# 384
Нямаше ли слух, че на ДЯнковь са му обяснили, че ако продължава с тази госпожица и лекциите ще са мираж. ..
Мммддаа, стария евреин -свекър му, му казал какво ще му е бъдещето ако продължава и той май се беше върнал при жена си и децата . Но повече не съм чела по темата

Мач пойнт Joy

# 385
# 386
Емилия по нова тв. Има нов мъж до себе си и е много влюбена. 😍
Честито на Малина!

# 387
  • София
То тяхното влюбване е от днес - за утре. Много важно. Grinning Тя тази не залязва ли вече?

# 388
Нов, нов ... колко да е "нов" този мъж на Емилия като още през 2013г. е имало статии, че тя е с въпросния Жорж Башур.

Крис Хемсуърт и Елза Патаки гледат на корта финала на AU Open.

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 11:53 от Алиска

# 389
Тази Малина, дето е станала баба, нищо не ми говори, сега ще търся на колко години е.
Дали има 40?

Опра няма да се кандидатира за президент:
http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/opr … m_source=Facebook

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 13:05 от Билян@

Общи условия

Активация на акаунт