Звездни компромати - 350 част

• 103 931
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Не съдете по плеймейтките. Тъкмо търсих да последвам модни блогърки, българки - много са, популярни са и изобщо не са такива. Тук се коментират само плашилата, защото темата е такава, те не са обобщения образ на българската младеж.

# 556
Още веднъж Риана на сцената. Става ми жал за коленете ѝ. А този вляво каква физиономия е направил... Laughing

# 557
Най - добрата майка
да не се затъжим  Mr. Green

Скрит текст:

# 558
Най - добрата майка

Скрит текст:
  Пресветата Дева с младенеца.

# 559
Най - добрата майка

Скрит текст:
търся леген да повърна! Unamused

# 560
Кейт Мидълтън дари косата си за онкоболни деца. Херцогинята на Кеймбридж се разделила с 18 см от своята грива.

# 561
  • HH
Кейт Мидълтън дари косата си за онкоболни деца. Херцогинята на Кеймбридж се разделила с 18 см от своята грива.
Току виж от утре тръгне с прическа като на Даяна. Интересно ми е да я видя с къса коса.

# 562
Нека се възхищават на воля. Показателно е за самите тях към коя категория спадат.

Това не е това:

~Lily~ - Ветеран, споделям лично впечатление от изгледа и в реала, не по снимка.

И каква е тази злоба към късокраките и набити туркини? Satisfied

Ето ви още една снимка на "кюфтето" Trollface:
Скрит текст:

Още не е изобретен чалгометър за предпазване от неволен контакт с чалга-персони, така че се налага от време на време да се изтърпи някое подобно чудо. А пък ако е по време на съвместен полет, където няма как да си смениш мястото в самолета, може употребата на торбички за драйфане рязко да се повиши.
Вие наистина съвсем елиминирате употребата на фотошоп.

# 563
Андреа и Десислава Радева с еднакви рокли. Преди време се коментираше тук роклята на Радева.
Скрит текст:
Галена и мъж в Истанбул
Скрит текст:
Харесва ми визията на Галена в ежедневието. Много семпло и стилно облекло за моя вкус.
Скрит текст:

# 564
Не съдете по плеймейтките. Тъкмо търсих да последвам модни блогърки, българки - много са, популярни са и изобщо не са такива. Тук се коментират само плашилата, защото темата е такава, те не са обобщения образ на българската младеж.
Може ли да ми пратите на лични? Щерката гледа много такива, но все на английски - Крафти Керъл и подобни.

# 565
  • Mediterraneo

Ех, 18 см, ама нали е херцогиня! Коса под 35 см не дарявам аз, още малко имам да стигна до там.

# 566
# 567
Мирела, ти като недокосната от чалга покварата и нейните сатанински представителки, как разбра, че е въпросната Есил? Щото аз преди тази драма в темата, със сигурност нямаше и да разбера, че съм я видяла. Даже и сега не съм сигурна, че ще я разпозная Joy

Не мога да разбера подобно заклеймяване, само защото е имала неблагоразумието да избере музикален жанр и да си изкарва парите с него. Еле па да заклеймяваш други хора, щото вкусът им е различен.

# 568
  • София

Ц ц ц как се осмелява да си подстригва докато е бременна, не е ли чела отчетните теми в бг мама 😂 

# 569
Joy
Вече знаем, че бебето ще е момиче, защото му е отрязала пишлето. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми хареса Галена на тези снимки, така де - дрехите й. Всичко бих си откраднала.

Общи условия

Активация на акаунт