Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 744
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета, здравейте!:smile:

Имам въпрос? От известно време се каня да си купя термозащитен продукт за коса на "Елсев". Преди дни влязох в "ДМ" и освен този продукт: https://remedium.bg/userfiles/productimages/product_36162.jpg, видях и още един, но не мога да намеря снимка. Другият е в същата тубичка, но опаковката е бяла с червени надписи. Пак е продукт на "Елсев". Моля, ако някой има впечатления за този продукт да сподели!

Просто прочети кой от двата е с термозащита. Аз ползвам същия и много ми харесва.

Аз прочетох. Въпроса ми е, че има друг /трети/, който е нов за мен. За него иде реч. За съжаление не мога да намеря снимка в Интернет.

Извинявай, не съм разбрала. Не го знам третия.

# 391
  • София /Абсурдистан
Как се използва този термозащитен продукт за коса?

# 392
  • София

След измиване и подсушаване с кърпа. На влажна, но не мокра (капеща вода от нея) коса, се разнася между дланите (количество колкото маслина да речем, но всеки си намира дозата според косата) и се нанася на косата от краищата нагоре. Без да се слага в корените (за да не омазни). Сресва се косата и следва сушене.

# 393
  • оттам, откъдето започва България
Тъй като аз бях тази, която търсеше спиралата, да споделя, че от известно време ползвам тази:

Харесва ми, защото миглите ми са наредени без да има натрупване от спиралата.
Преди съм ползвала жълта и лилава от тази марка.
Един път реших да пробвам по-скъпа - Maybelline Lash Sensational black mascara, и резултатът беше алергия, но освен това и четката не ми хареса.

# 394
  • Русе
Дидка, аз също не търся спирала, която да се натрупва. Не искам тежки мигли. Искам просто да са извити и разделени.

# 395
  • София /Абсурдистан

След измиване и подсушаване с кърпа. На влажна, но не мокра (капеща вода от нея) коса, се разнася между дланите (количество колкото маслина да речем, но всеки си намира дозата според косата) и се нанася на косата от краищата нагоре. Без да се слага в корените (за да не омазни). Сресва се косата и следва сушене.
Благодаря!

# 396
Момичета, ходих в два магазина в Пловдив да търся този крем, но имат само нощния. Бихте ли погледнали има ли го някъде въобще, чудя се дали го внасят.

# 397
  • София
sunbeammm ти е отговорила, още щом попита, преди 2 страници
http://bg-mam.ma/p/1015728/36423738

# 398
Съжалявам, не съм видяла.
Еми голяма тъпотия. Обаче консултантката ми вика"а, сигурно е свършил, щом има нощен, трябва да има и дневен". Хич ги няма!

# 399

Един път реших да пробвам по-скъпа - Maybelline Lash Sensational black mascara, и резултатът беше алергия, но освен това и четката не ми хареса.
Maybelline е страхотна марка с уникални спирали! Тази, която ти си ползвала, не съм я пробвала, но бих ти препоръчала някоя от серията Colossal на същата марка. Имала съм  тази , а сега използвам тази . Това са ми най-любимите и най-добрите, на които съм попадала!

# 400
  • Бургас
Аз съм с чувствителни очи. От Мейбълин така ми се зачервяват и ме болят, че не съм изкарвала и ден. Така че си е индивидуално.
За сега само с Буржоа не съм имала проблем. На Голдън Роуз май една зелена с краставица бях купувала, изкарах около месец с нея.

# 401
Някой купувал ли е от Био лешниковия крем на DM, че в момента даже е и намален?

# 402
  • Бургас
Запис и от мен, темата ми е интересна. Преди седмица пазарувах основно, и тъй като реших да ползвам само и основно натурална козметика, се чудех какъв фон дьо тен да купя. До сега ползвах винаги на Виши - дермабленд с пудрата. Доста е тежък  Mr. Green Mr. Green И взех от ДМ-ската марка, Аверде, които ги водят уж био и натурални. Цената е почти 4 пъти по-ниска и нямах големи очаквания, но останах приятно изненадана. Отново е фон дьо тен с пудта, покривен, траен и доста приятна текстура за кожата, дано да е наистина и натурален.

# 403
  • В свой си свят :))))
Запис и от мен, темата ми е интересна. Преди седмица пазарувах основно, и тъй като реших да ползвам само и основно натурална козметика, се чудех какъв фон дьо тен да купя. До сега ползвах винаги на Виши - дермабленд с пудрата. Доста е тежък  Mr. Green Mr. Green И взех от ДМ-ската марка, Аверде, които ги водят уж био и натурални. Цената е почти 4 пъти по-ниска и нямах големи очаквания, но останах приятно изненадана. Отново е фон дьо тен с пудта, покривен, траен и доста приятна текстура за кожата, дано да е наистина и натурален.

До сега всичко, което съм си взимала на Алверде е било добро...до колко е натурално, можем само да се надяваме Simple Smile

# 404
  • София
Аз също съм много доволна от продуктите на Алверде.
Cherry^Blossom, мисля, че няма да останеш разочарована от ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт