Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 756
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
 А на  каква цена е?

# 406
  • Бургас
Около 11-12 лв май беше  newsm78 newsm78 не повече.

# 407
Сестра ми е много доволна от този ФДт, на мен ми идва мазничък, но тя и моята кожа е такава, та затова. Трябва да се пробва!

# 408
  • Бургас
До сега от цветната козметика на Алверде, съм ползвала спиралата и някакви сенки. Сенките се нанасяха трудно, но аз така или иначе не ползвам ежедневно и основно в бежово-кафявата гама, не мога да кажа, че са лоши. Спиралата също не е лоша, но изсъхне ли , трудно се маха. От бялата козметика съм ползвала разни мазила.

От ДМ-ските съм доволна за сенситив кожата и кремовете с уреа  Peace Ползвам и детската серия сензитив за мен и за детето, сега сме на клоран де, но не мога да кажа че по качество им отстъпват, по-скоро взех Клорана, защото попаднах на промоция  Rolling Eyes Rolling Eyes

Чудя се сериите за коси, как са? В момента съм на новата серия на Лореал, ботаникал. Обаче или моята коса нещо не е както трябва или още не мога да си улуча хубав, натурален шампоан, билков, изсушават я много сякаш, а корените седят мазни   Tired Ще се развъртя из форума за красота, може да помогнат момичетата.

# 409
Препоръка за обезмаслител?

# 410
  • Хасково

Много съм доволна от Meglio Simple Smile

# 411
  • Велико Търново
Ползвам само ovenlord, български препарат, концентрат е. Производител е hmi.

# 412
Ползвам само ovenlord, български препарат, концентрат е. Производител е hmi.
От къде го купуваш? Не съм го срещала в магазинната мрежа или не съм обръщала внимание.

# 413
  • Велико Търново
Фирмата има фирмен магазин във Велико Търново. Виждала съм го и в малки магазинчета, но отново във Велико Търново. Затова написах и името на производителя, за да може да се намери по лесно. До колкото знам го произвеждат за износ, и в действителност е много силен препарат.
http://www.hmi-company.com/index.php?product=161&lng=EN& … baking-and-frying

# 414
  • В свой си свят :))))
Фирмата има фирмен магазин във Велико Търново. Виждала съм го и в малки магазинчета, но отново във Велико Търново. Затова написах и името на производителя, за да може да се намери по лесно. До колкото знам го произвеждат за износ, и в действителност е много силен препарат.

А как е като цена?

# 415
  • Велико Търново

А как е като цена?
[/quote]
Около 4/5 лева е флакона ( мисля че е 700 мл).

# 416
  • В свой си свят :))))
Около 4/5 лева е флакона ( мисля че е 700 мл).
[/quote]

Много ти благодаря, дано успеем да ги намерим, аз съм много ЗА всичко българско и качествено!

# 417
  • При децата ми

Къде е този магазин в Търново? Доволна съм от обезмаслителя на "Медикс".

# 418
  • Велико Търново
В западна промишлена зона се намира, до входа на завода.
Преди 2 години ми казаха на мен за магазинът там, трябваха ми силни препарати за почистване след ремонт. И покрай тях си накупих и обезмаслител и още няколко други. Но Освен ovenlord друго не мога да препоръчам с две ръце.

# 419
Брошура DM 22 март – 4 април 2018

(като кликнете върху снимката, ви насочва към албума, където може да се разглежда в голям формат)

Общи условия

Активация на акаунт