Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 8

• 141 774
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Благодаря за брошурата.  bouquet

# 421
Следя темата и знам, че е коментирано, но не помня точно как беше - мога ли да ползвам отстъпка за  рожден ден върху вече намалени неща, защото тази седмица имам рожден ден и си харесах някои неща от новата брошура. Благодаря предварително!

# 422
  • Русе
Следя темата и знам, че е коментирано, но не помня точно как беше - мога ли да ползвам отстъпка за  рожден ден върху вече намалени неща, защото тази седмица имам рожден ден и си харесах някои неща от новата брошура. Благодаря предварително!
Да. Може. Стига да не е намалена цяла стокова група. Например всички перилни препарати или всички слънцезащитни...

# 423
  • Ст Загора
Можеш , но някъде се мъчат да ни метнат. Декември пазарих от единия магазин в Стара Загора и на касата не можело да ги маркира всичките като рожденник . Едните ги взех с отстъпка другите неща без. И се оплаках в фейса на Дм , който обещаха да не се повтаря.
В същия магазин ходихме с мъжо да ползваме отстъпката предна година и на касата казаха , че от следващата покупка ще ни отразят тази отстъпка.

# 424
  • София
Момичета, какви са ви впечатленията от черния течен шоколад. Взех един, но е някак особен вкусът. Сякаш има някакво престояло, но още не съвсем граниво масло в него. Чудя се просто си е гаден или е развален, застоял? Чудя се и дали да го рекламирам. Или си е така обичайно?
 В момента доста от нещата са намалени (разните буркани и храни). 
Често взимам за детето солети Хармоника с лимец, но последните три поредни покупки от различни магазини ДМ, бяха със силен мирис на граниво. Вече не ги купувам. Но за шоколада съм очудена определено.

# 425
Изобщо не е трудно да граняса шоколад.
Може да е проблем повреме на производството/пакетирането или в начина на съхранение.

# 426
  • Русе
Маслото от чаено дърво на DAS gesunde дали е същото, като тези на Ривана или Етерика? Че е на сметка. Да моря пъпки ми трябва.

# 427
Пяната за почистване на котлони,печки и тн. не ми хареса,противно на положителните отзиви.Не препоръчвам.

# 428
Навремето беше хубава. След това увеличиха цената, после направиха по-голяма опаковка, но не е същата – стича се и върши хубава работа само на дъното.

# 429
  • Русе
Е?! Аз мислех да си я купувам, щото помня, че е хвалена. Значи отпада.

# 430
  • Бургас
За мен най добрата пяна за фурна е на K2R, купувам я от Метро, след това е Лидълската- W5

# 431
Изобщо не е трудно да граняса шоколад.
Може да е проблем повреме на производството/пакетирането или в начина на съхранение.
Аз не мога да разбера логиката принципно- взимаш си(по принцип, не конкретната потребителка) био мио течен шоколад и четеш на етикета палмово масло. Няма отърване от това палмово масло значии! Засега единствено читавия течен шоколад, който намирам е този http://befit.bg/eshop/NOCCIOLATA-%D0%91%D0%98%D0%9E-%D0%9A%D0%90 … 0%93%D0%A0.590141

# 432
Напълно съм съгласна! То дори прехвалени биомарки предлагат масово продукти с палмово масло. Било то "био палмово масло" Rage сякаш това променя причините да не се консумира...

А Nocciolata е прекрасен продукт Blush Доста добър състав и много по-вкусен от течните шоколади, които се продават по магазините. С палачинки върви чудесно Simple Smile

# 433
Използват го, защото се държи много добре и стяга бързо. Освен това е и доста евтино.  Ако е нерафинирано не смятам, че е голяма вреда, но ако искаш да произвеждаш качествен продукт, то в шоколада е необходимо да има само : Какао; какаово масло и евентуално захар или на вкус (мляко и т.н.).
Оправданието им, е че иначе цената се качвала, а така не се търси продукта..

# 434
  • София
Да, и палмовото ми направи впечатление. Доста се изненадах и на силно обезмасленото какао ..

Общи условия

Активация на акаунт