Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 152
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
То защото сериалите от другата страна на Атлантика не са излъскани и стриктно се придържат към реалността.

Сериалите ни имат нужда от по-добри сценаристи и от по-разчупени и естествено играещи актьори. И все пак има развитие, а още по-добри резултати ще се постигат с всеки заснет епизод, сезон, сериал. Натрупване си трябва.

Ако целта на Наследниците е била да са близо до реала, то всеки епизод трябваше да започва с рушаща се къща, калищата по улиците и репортерите обсадили поредните стари хора жертви на насилие заради 20 лв. И нямаше да има почти никакви млади хора. Няма нужда. Това го гледаме веднага след него, във всяка новинарска емисия. Иначе до тогава гледам симпатични хора, хубави картини, българска музика, добро операторство, някаква интрига и хумор.

# 31
Сега дочетох статията - вярно е, че обстановката е бутафорна, но това вече го обсъдихме в предишната тема.
..И уайтуошинг отвсякъде - вече двама-трима човека (които са гледали по-скоро инцидентно, но знаят, че аз следя сериала) ме попитаха защо Цветана Манева играе ц.-вещица, която живее в горска колиба... Не го казвам със злоба - закачам се; аз си гледам, въпреки липсата на реализъм и съм наясно, че изобщо не е търсен. Но това за въпросите е истина (изглежда тези хора не са били с подходящата психическа нагласа).

И аз като авторката на статията забелязах червения хладилник и изкоментирах в къщи, че вероятно е доста скъп, но никой не ми повярва...

П.п. Сцената в гората си я тълкувам така: Идва Ана, но бабата знае, че съдбата й е друга (а не да бъде жена на Борис) и й прави тънък намек. Само че тя не разбира от намеци и го изпраща да му баят. Баба Злата отказва да разговаря с него, но прави нов намек, че той ще се нуждае от нейната помощ и съвет на по-късен етап (когато открие "истинската" любов).

той,хладилника де ,може да е реставриран и пребоядисан Снайге  Simple Smile Тази нощ гледах по National Geographic,един купи хладилник за кока кола фирмен- тип ракла от 50-те на миналия век, излъска го и  го пребоядиса и стана като нов Simple Smile

# 32
  • Mediterraneo
На мен на Смег ми прилича хладилникът.

# 33
На мен на Смег ми прилича хладилникът.
пошегувах се за хладилника,ама за хладилника на кока кола- не

# 34
  • густо майна Филибето
Хладилникът доколкото видях е боядисан ЗИЛ. Имам същия. Допреди 3 години си го ползвах. Simple Smile
Скрит текст:

# 35
  • София
Аз не разбрах тези гласувания, подписки и т.н те сами си ги измислят, нали? Няма някакъв ред, който следват според завещанието?

Скрит текст:
Мен пък не ме впечатли кой знае колко  днешният епизод.

# 36
Цялото завещание беше един лист. Само изреждането на имената на наследниците заема голяма част от него. Не вярвам да има каквито и да е разписани подробни условия. Дядото във видеообръщението искаше всички да изкарат една година в селото. Не е споменавал всички да трябва да живеят в неговата къща. А това с Васил където вербуваше и жена му да се включи след толкова време изобщо не го разбрах как ще стане при тези 12ч. липса на ден, които са вече нарушени за невключилите се. Нищо не взимам вече насериозно в този сериал защото много от логиката куца и фактите са противоречиви.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 16:56 от Анонимен

# 37
  • Враца
Да се включи, за мен означава да го подкрепи и вероятно придружи в престоя му,
 а не да участва като пълноправен наследник.

# 38
  • София
И аз не разбрах защо иска тя да идва.  Rolling Eyes Не ми изглеждат много влюбени, даже в първия епизод помислих, че са разделени.

# 39
  • Варна
И аз не разбрах защо иска тя да идва.  Rolling Eyes Не ми изглеждат много влюбени, даже в първия епизод помислих, че са разделени.

Заради детето вероятно. Тя май не му дава да я вижда.

# 40

Благодаря за линка! Хареса ми статията, напълно отразява моето мнение.
И аз така , но ако  обстановката е съвсем натурална , едва ли ще ни се гледа  нищетата и мърсотията .
Освен това Борис  е учил в чежбина , връща се и си прави ново къще , защо трябва да е обзаведено със стари  пътеки и прогнили мебели ?
Доста хора , които  работят на село /или пък  са се върнали след пенсиониране/  , си ремонтираха и обзаведоха къщите доста съвременно . Това с подредените дворове си е въпрос на култура - има  мърляви , но има и много чисти дворове /не само в селата , но и в градовете , където има къщи .

От днес - Диди добре го докарва леко елементарна "кифла" .
Любимият ми Даринчо пък  се върза на Станислав , заяде го и нелепо предизвика мелето..Вчера пък не реагира  , когато пияндето се давеше - изобщо не се държи  мъжки , яд ме е .

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 18:51 от Ели-фен

# 41
В тоя сериал няма да намерят една хубава мацка с хубава задница...

# 42
В тоя сериал няма да намерят една хубава мацка с хубава задница...
Kak бе?Онова гадже дето излезе от палатката да  иска огънче от тез двамата пишман комици, я снимаха изотзадзе и се видя, че е с хубаво дупе ...

# 43
  • Sofia
Това да им е проблема...има толкова фалш и преиграване,че думи нямам Angry

# 44
  • София
Борис пак в беда и пак трябва да го спасява някой, да им имам творческото безсилие.

Общи условия

Активация на акаунт