Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 114
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
В тоя сериал няма да намерят една хубава мацка с хубава задница...
Kak бе?Онова гадже дето излезе от палатката да  иска огънче от тез двамата пишман комици, я снимаха изотзадзе и се видя, че е с хубаво дупе ...

Ц. Хич не ѝ беше хубаво дупето.

# 46
С толкова герои разполагат, артистите имат потенциал, а резултата е доста посредствен спрямо вложените средства в този сериал. Надявах се като са преписвали в сценария да са копирали добре обмислен сюжет, който дори да са имали време и да подобрят. Някак много хаотично и посредствено ми се вижда всичко дотук. Още съм в очакване да се случи нещо съществено. Това с изчезването на Борис засега е само малко притеснително.

# 47
Запис и от мен и благодаря за новата тема Simple Smile

Разбор на днешната серия.
Ани не разбрах защо не спа при Борис, след като са сгодени и живеят заедно. До сега сто пъти ги дадоха как са в леглото заедно и си бърборят, а точно вечерта, когато Катя се напи Ани я нямаше и Катя спа там. Доста странно

Магазинерката не знам кой й измисля тоалетите, обаче е малко пухкава за толкова прилепнали рокли. Иначе ми е забавна Simple Smile

Станислав - вчера, когато успиваше момичетата с измисления разказ за побоя ми се видя, че носа му беше вече добре, а в тази серия гледам, че пак е доста червен

Дружинката ме разсмя много, като отвориха палатката с пушещите трева. Правели си инхалации хахахаха И купона, който си спретнаха беше много готин. Като цяло бяха много забавни в тази серия.  Simple Smile

Приятелката на Катето изпростя много с този разговор с Борис. Не постигна нищо друго, освен да изложи приятелката си.

Партито в гората много ми хареса. Чак и на мен ми се прииска да отида на такова парти Simple Smile Без пожара разбира се Simple Smile

Сценката в магазина, когато Ани дойде беше супер тъпа и нереалистична

Къщата на Цветана ли изгоря в пожара, че не разбрах?

Реакцията на Катерина за Борис пред Ани беше много красноречива и направо даде отговор на въпроса на Ани

Сега се връщам да ви чета

# 48
  • тук, на мястото си
Вече три  епизода нищо не става, сива работа, няма екшън. Много ми е чудно и хърватския сериал ли е така? Впрочем Мария Кисимова след като описа всичко както си е, защо не написа че всичко това е копие  на чужд оригинал?

# 49
И аз мисля, че този сериал до момента е пълно разхищение на средства и труд! Сериите са пълни с някакви сцени на забавен каданс, скучни диалози . А там, където има диалог, той не е откровен , а е: дадоха ми тук един сценарий ама нямах време да го науча и за това заеквам..

# 50
А там, където има диалог, той не е откровен , а е: дадоха ми тук един сценарий ама нямах време да го науча и за това заеквам..

За съжаление в доста БГ сериали диалозите вървят по този начин

# 51
Да. За голямо съжаление. И отделно ако е кофти озвучено.. край!!

# 52
  • Враца
Станислав на моменти в мимиките и жестовете ми прилича на Асен Блатечки.

Смях се с глас, когато милица му каза:
"Малко съм те била , като малък. Тука за нула време ще те вкарат в час."  Joy Joy Joy

# 53
  • Пловдив
Днешният епизод ми хареса. Действието започна донякъде да се развива, въпреки че Борис сигурно ще го намерят  в следващият епизод... Ех, все пак имаше някакво развитие де дори да не е на главна сюжетна линия.

Иначе сигурно Цветан и Милица ще използват изчезването на Борис като коз.. Обаче какво ли са намислили Thinking
Дида е наистина голяма кифла,понякога дори и се дразня Sweat
А Анито вече я предпочитам със Станислав Heart Eyes е, но и с Любо няма да е зле Relieved
Партитата бяха яки обаче Grinning - този път всички се забавляваха, ех, до пожара Disappointed Relieved Ама таз баба Злата как гледаше- абе нещо ще става Close  
Имам чувството, че сериалът се подобрява в емоционалните сцени, но отслабва в комедията. Например следващият епизод се очертава да бъде доста напрегнат Smiling Imp Дано да не ме разочароват обаче Hands V

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 21:34 от plamen4eto8845

# 54
Баба Злата ми изглеждаше, че нейната колиба в гората е изгоряла. Толкова малка друга барака не си спомням да имаше.

# 55
Благодаря за темата bouquet

Серията ми хареса, но приятелката на Катерина не.

# 56
  • тук, на мястото си
Баба Злата ми изглеждаше, че нейната колиба в гората е изгоряла. Толкова малка друга барака не си спомням да имаше.

И аз така мисля.

# 57
  • Разпиляна във въображението
Чочо най-накрая "забеляза" приятелката на Катето. Оправна мадама. Пада мъж - сдобива се с цигара. Пада втори мъж - сдобива се с питие.

# 58
  • Пловдив
Чочо най-накрая "забеляза" приятелката на Катето. Оправна мадама. Пада мъж - сдобива се с цигара. Пада втори мъж - сдобива се с питие.
Ахахах даа, то както е тръгнало- всички ще паднат от нея и после- що няма мъже тука ве хораа?? JoyJoy

И да, колибата на баба Злата беше тази, която изгоря. Сигурна съм.

# 59
  • USA
Изгледах всички епизоди в рамките на 2 дни.
Харесва ми филмчето,леко и неангажиращо.Има доста пропуски и глупави моменти,но на фона на цялостната идея,е ок.

Съмнявам се дядото да е починал или пък да съществуват толкова пари.Да не се окаже жив в епизод 170?
Харесвам Ани и Борис като двойка и не мисля,че Катерина има място между тях...но за съжаление,натам отивам нещата.Клише!

Общи условия

Активация на акаунт