Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 454
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Някой има ли линк за чужбина с повторенията на сериала ?
Все попадам на линкове с надписи "няма права", "достъпът за чужбина забранен" и т.н.

Тук в моя профил, съм дала ЛИНКОВЕ към всички серии -  работещи в чужбина и без да се налага да влизаш по разни сайтове, бъкани с реклами.

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=395631;sa=showPosts

# 106
  • София
Някой има ли линк за чужбина с повторенията на сериала ?
Все попадам на линкове с надписи "няма права", "достъпът за чужбина забранен" и т.н.

Тук в моя профил, съм дала ЛИНКОВЕ към всички серии -  работещи в чужбина и без да се налага да влизаш по разни сайтове, бъкани с реклами.

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;u=395631;sa=showPosts

Благодаря, добавих си линка и ще ги гледам още тази вечер Simple Smile
Благодаря и на другите !

# 107
Mari_Mar, много ти благодаря, че се грижиш да поставяш всичко навреме за всички нас, които не живеем в БГ!  bouquet bouquet bouquet

# 108
  • София
Mari_Mar, много ти благодаря, че се грижиш да поставяш всичко навреме за всички нас, които не живеем в БГ!  bouquet bouquet bouquet

Винаги съм готова да помогна, с каквото мога.
 Ако искаш линк към някое друго предаване, пиши ми! 

# 109
... Ето тука- безплатно, и ги качват преди бтв през седмицата,а 11 епизод ще го качат днес към 19 30 Simple Smile
https://noviseriali.com/search.php?keywords=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D … %B8&video-id=     

Само аз ли не мога да ги отварям от тука ?

# 110
  • Пловдив
... Ето тука- безплатно, и ги качват преди бтв през седмицата,а 11 епизод ще го качат днес към 19 30 Simple Smile
https://noviseriali.com/search.php?keywords=%D1%81%D0%BA%D1%8A%D … %B8&video-id=     

Само аз ли не мога да ги отварям от тука ?
На мен ми се отваря и мога да ги гледам, обаче трябва да се мине през рекламите, за да се пуснат.

# 111
Ели, отварят се, но иска повече търпение - цъкаш, изскача прозорец, пак цъкаш, пак изскача и на третия път тръгва Grinning

# 112
В Революцията ролята му беше класи над тази тук.

Съгласна съм с това. Там умирах да го гледам и съм се смяла от сърце с неговите глупости Simple Smile
И аз съм съгласна. Peace В този сериал никак не ми е забавен, но то е от сценария.
Същата работа и с Филип Аврамов.  Sad

# 113
Най-после се усетих да махна АДблокера/за рекламите/  и тръгна  Peace

# 114
Изгледах и аз...
Скрит текст:
Май по-голяма кулминация очаквах, ще има да го точат това сега...

# 115
Здравейте, миналия петък, в сцената край езерото, на Станислав синините по лицето бяха изчезнали. А днес отново е насинен. Очевидно съм изпуснала някои сцени. Умишлено ли се представя на пребит героят?

# 116
Не го ли биха втори път или аз вече си измислям? Grinning
Иначе искам да кажа, че днешният епизод ми хареса. Имаше трогателни, тъжни моменти, такива, които ме развълнуваха...явно драматичните моменти ме привличат повече от комичните Simple Smile

# 117
Вероятно са се разминали гримирането при групирането на снимките на сцените с последващия монтаж. Но си мисля, че много малко го биха за толкова синини та може и да преиграва пред Ана.
Тя Ана да не вземе покрай музиката да си спечели като бонус още един кандидат...

# 118
  • Пловдив
 Здравейте от мен момичета и момчета Hug
Здравейте, миналия петък, в сцената край езерото, на Станислав синините по лицето бяха изчезнали. А днес отново е насинен. Очевидно съм изпуснала някои сцени. Умишлено ли се представя на пребит героят?
Идея си нямам честно да кажа. Не знам какво се опитват да направят режисьорите.

Иначе днешният епизод също ми хареса, обаче краят си беше очакван.
Планът на Милица и Цветан не успя точно заради Чочко Smirk И плюс че това със самолета го усетих, че е план на Цветан от километри- да призная, добре, че не успяха- не исках да преметнат Катето така. (въпреки че това щеше да е по-добър twist от появата на Румен и идването на Боби при нашата)
Марин обаче доказа, че е добър баща. Говори с Румен, но не щя да му стиска ръката- говори му сериозно и му каза твърдо, че няма да позволи подобно нещо отново, ако Катя случайно му прости. Румен пък взе, че дойде, ама се знае, че не я обича. А пък вика, че искал да я върне ooooh!  Пфууу ooooh! И тя ще му повярва, дааа ooooh!
Но имаше трепети м/у Ани и Станислав Heart Eyes  Ах, много ги харесвам заедно- отиват си по някакъв странен и същевременно уникален начин Heart Eyes
Имаше и много драматични моменти, които и на мен вече ми харесват повече от комедийните в този сериал. Hands V  Сцената с пианото беше страхотна. А Анито и Катето играха прекрасно в този епизод smile3501
Като цяло: добре. Да видим какво ще стане по-нататък. Grinning

# 119
Да, имаше динамика в днешния епизод. Имаше и вълнуващи сцени. Няма да ги повтарям.

А Румен ми се струва беше раздвоен. Не иска да изпуска Катя, знае, че точно сега няма да му прости и искаше времето да смекчи малко емоциите й за да могат да разговарят спокойно, а беше притиснат от баща й, че ако не го направи сега ще му строши пръстите за да не може да оперира повече. Сакаш най-вече последното го накара да се задейства. Преди края на епизода дори си мислех, че не е изключено Катя тъкмо да реши по-нататък да го посети за да му каже, че би могла да му прости и го хваща отново... няма значение с коя. Обаче като я видях на финала пред Борис, за Румен ще си останат само спомените за нея.

Общи условия

Активация на акаунт