Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 485
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Аз не разбрах защо Марин накара Румен да си върне отново Катя. Не ми нормална такава реакция на баща на наранена дъщеря....
Joy И аз не го разбрах , но нали решихме да не ни дреме от "недофатните" идеи на мислителите , които пишат сценариите . Марин хем го извика , а пък после му се правеше на мъж .
Сега хванах ,че  не е изгоряла колибата на баба-магьосница . Тогава тя какво гледаше ,че гори  и извади от там кукла и  едно обущенце ? Сигурно е бил някой макет в Хърватия  newsm78
Ането колко  откровено разпитва - ти спа ли с него /нея/ и не приема "не" за отговор , защото усеща ,че има нещо /някакво чувство/ . Не ми се иска да я групират със Станислав , той не е откровен , не е  научен да живее почтено .

# 136
  • София
Сигурно е бил някой макет в Хърватия  newsm78

Добре, че си ти да ми оправиш деня...  Joy Joy Joy

Имах един съученик, имаше сериозна връзка, момичето го заряза и от тогава страна страшен плейбой. Излизаше не знам с колко едновременно, лъжеше много, страшна работа беше.  Laughing Накрая обаче си намери явно неговият човек и наистина се промени много и се стегна, вече и дете си имат даже. Така че всеки лъжец/ плейбой има шанс да се промени. С очите си съм го видяла.  Grinning

# 137
Аз не разбрах защо Марин накара Румен да си върне отново Катя. Не ми нормална такава реакция на баща на наранена дъщеря....
Joy И аз не го разбрах , но нали решихме да не ни дреме от "недофатните" идеи на мислителите , които пишат сценариите . ...
Абе то нали и затова сме тука, да си почешем езиците, а и помислих, че съм пропуснала някакъв момент, в който се обяснява, че не го прави съвсем безкористно. Щото моят баща никога не би отишъл при мъжа, който ми е изневерил да го моли да ми се извинява.

И вкъщи забелязахме, че няма как да е изгоряла бараката на бабата. В промото за довечера стоеше на прага ѝ.

# 138
Интересно как Борката се озова точно при къщата на Катя.
Съдба Sunglasses

Аз пък мислех, че къщата на Дочеви е на края на селото и затова Борис така се озова...

# 139
Намирам някаква прилика между Катя и Ани, може и да не е случайно така да са подбрали актрисите, за да се окажат сестри в един момент...

# 140
Все повече смятам така, за да има големи драми.

# 141
Натам ни дърпат за съжаление, което ще е кофти, заради евентуалната и връзка на Ани със Станислав. Ама дано не, въпреки че след сцената с Марин съм на 90 % сигурна, че Ани и Катето са полу-сестри!

# 142
  • София
Eeee, стига де! Ужасно ще е Катя и Ани да са сестри. И в същото време сценаристите да бутат Ани със Станислав.  Rolling Eyes Наистина ще ми е доста неприятно ако се окаже така.

Замислих се и аз що баба Злата все така гони Борис. Може би защото вижда, че върти две момичета на пръста си и усеща, че той не знае какво иска, знам ли вече. Много объркваща ми е тя. newsm78

# 143
Станислав може да е осиновен - въпреки, че очевидно прилича на майка си. Подобно разкритие би могло да му въздейства и да го направи по-сериозен.
Само си разсъждавам, всъщност на мен самата тази теория не ми допада.

# 144
Ако Станислав и Ани са роднини и ги набутат да са двойка , ще бъде  много авангардно и "европейско" , защото в някои водещи демокрации на север  усилено се коментира да отпадне  забраната за кръвосмешението  Rolling Eyes Направо ми се повръща като си го представя . Дано да грешим с това  Praynig
А онази барака , която изгоря , да не е била тайна  "вила"  на бабата , в която да си е крила разни  забранени спомени ?

# 145
Абсурд е да ги набутат в двойка при роднинска връзка, ще има грандиозни скандали сред обществото, а те не целят това. Peace

# 146
  • Пловдив
Силно се надявам да не се окажат сестри или полу-сестри Ането и Катето. Твърде сапунесто ще стане иначе. Peace

# 147
Аз пък се чудя на това завръщане на Румен в живота на Кетирана и то от собствения й баща. Не мога да го разбера от където и да го погледна. Румен само ще спечели, ако се върне при нея, а Катя определено не го иска вече, защото е захапала по Боби. Освен Марин да се страхува, че Катя след раздялата с Румен е станала прекалено дръзка и неконтролируема, и иска да върне Румен, за да може малко поне да я усмирява. Че всеки ден й трепери да не прекрачи 12-те часа липса. За друга причина не мога да се сетя Rolling Eyes

# 148
  • Mediterraneo
Абсурд е да ги набутат в двойка при роднинска връзка, ще има грандиозни скандали сред обществото, а те не целят това. Peace

Чак пък грандиозни обществени скандали! Навремето оная боза Забранена любов ли беше, нямаше ли брат и сестра( близнаци?), които бяха влюбени? Нещо такова ми се върти.

# 149
"Забранена любов" не беше ли провал, все пак?

Общи условия

Активация на акаунт