Скъпи наследници (Семейството е всичко) - Тема 2

• 77 525
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че Снежи каза на Ани  "моето момиче".

# 391
  • София
Между другото обявили са дата за "Полицаите" - 09.03 ( петък) - 21.00, май ще излъчват " Столичаните" по това време.

# 392
Да, столичаните май бяха на 5.3

# 393
  • София
Изтекъл е само 17 епизод, има го в замунда и tubebg, ако някой иска може да си го гледа. И аз мисля, че някоя мама от бтв следи темата Wink А пък аз съм още по-ядосана на Ани като го изгледах Angry но не знам как се прави това със скрития текст иии няма да го коментирам.

# 394
Колкото и да е неприятно случилото се между Ани и Станислав, но в крайна сметка те не знаят.

# 395
И мен Ани започва да ме дразни. Твърде инфантилно се държи за 22 годишна, пък било то расла на село.

# 396
 Mari_Mar , що за тъпи претенции , след като  епизодите  се въртят по най-различни места !?!
Да са го пуснали в нормално време  при тези раздувки .
Да правим ли подписка  за теб ?
И мен Ани започва да ме дразни. Твърде инфантилно се държи за 22 годишна, пък било то расла на село.
Кой в днешното време на интернета  се прави толкова на ливада на 22 г. ? Анка си  живее при Борис като съпруга , не е толкова  наивна и "непознала онези  трепети" . Тя просто изтрещя  и реши  да му го върне , а сега реве ах и ох ...
За да не се получи гнусно кръвосмешение , трябва Станислав да не е Дочев /или той или Милица да са осиновени/ или  кака-мама да греши / друг да е таткото  или  бащата на Катето да е осиновен/
Направиха  намек ,че бабата има някаква тайна , като нищо  дядо Дочо може да е отгледал някое нейно дете като свое /без да е негово/.

# 397
Ако някой се окаже дете на баба Злата то трябва да е жена заради куклата и няма как да е Борис каквото предположение имаше.
И това за мен най - логично ми е да е... Милица.

# 398
Пък и куклата у баба Злата ....  Thinking

Спомняте ли си в един епизод, бабата нещо каза на Милица, ама не се сещам точно какво беше и в кой епизод беше, та да го върна. Нещо от сорта, че като малка не била такава зла или нещо подобно.  Rolling Eyes

# 399
  • София
Mari_Mar , що за тъпи претенции , след като  епизодите  се въртят по най-различни места !?!
Да са го пуснали в нормално време  при тези раздувки .
Да правим ли подписка  за теб ?
Скрит текст:
Кой в днешното време на интернета  се прави толкова на ливада на 22 г. ? Анка си  живее при Борис като съпруга , не е толкова  наивна и "непознала онези  трепети" . Тя просто изтрещя  и реши  да му го върне , а сега реве ах и ох ...
За да не се получи гнусно кръвосмешение , трябва Станислав да не е Дочев /или той или Милица да са осиновени/ или  кака-мама да греши / друг да е таткото  или  бащата на Катето да е осиновен/
Направиха  намек ,че бабата има някаква тайна , като нищо  дядо Дочо може да е отгледал някое нейно дете като свое /без да е негово/.

По-странното е, че сайтовете които печелят от реклама и качват предания, които взимат от VOYO, не ги закачат, но тук голям проблем стана и то при положение, че свободният достъп до епизодите, в случаят беше тяхна грешка.
*****************************************************************************************************
Затова си харесвам НОВА ТВ, че не са толкова комерсиални и не преследват кой, къде качва техни предания, не изискват да бъдат изтривани в различните видеосайтове - с което дават възможност и на българите зад граница, все пак да могат да ги видят, въпреки забраната в Нова плей, да се гледа извън България.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 20:41 от Mari_Mar

# 400
Да , тъпо е да се заяждат  точно тук , защото сме една не толкова голяма компания , която  си гледа филма и по БТВ в тъпото време от 18 ч. , за да можем да си го коментираме  Thinking
Ще ни накривят шапките , просто няма да го гледаме . Ще трябва някой , който се е класирал , да ни пуска кратки  резюменца в 5-6 изречения , вече знаем кой , кой е .
В някой от епизодите казаха ,че починалият брат бил влюбен в бабата . Да не би той да и е бил син и просто да е чувствал някакво привличане към майка си  и да го е определял като някакво друго чувство ?
Куклата беше голо обгоряло човече , може да е била играчка за момче -някакъв супер-герой с наметало .

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 20:57 от Ели-фен

# 401
Само да ни резюмират сюжета не е достатъчно. Мен ме радва и актьорската игра на някои от артистите и тя не може да се преразкаже като тази на Диана например Joy

# 402
  • Варна/Филаделфия
За починалия брат си мисля, че няма нищо общо. Бил е дете, баба Злата е била красавица и той е бил влюбен в нея. По детски.
За Станислав и Ани - ами хубаво е да сме сигурни кои са родителите ни, че вижте какви бели стават Grinning

# 403
С тайната на осиновяването, дарителските яйцеклетки и т.н...

# 404
  • Варна
Бтв друга работа нямат ли, че са изпаднали да клечат по форумите? Съвсем ми паднаха в очите.

Общи условия

Активация на акаунт