"София - Ден и Нощ" - 25

• 83 187
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна/Филаделфия
Дани постъпи типично по " мъжки" напоследък преди всеки разговор с Михаела използва репликата: " Не искам да я лъжа, обаче..." и в крайна сметка излъгва. То не бяха тагове, снощи беше на заведение с две от бившите си гаджета, а с нея да излезе няма време. А успя да я изкара и виновна! И като големия мъжкар я пусна нея да ходи на тавана,.
Интересна гледна точка. Има нещо вярно.

Може би и набрахме на Мишето заради постоянните обеди, визити и въпросът "ял ли си" във всякакви форми.

# 301
  • София
Aми, DebSs, тя е преживяла много! Joy
При Лазар и Стела не мисля, че ще има изневяра.
Абе откога Лазар стана Зазо. Много изведнъж го пуснаха и все ми става смешно, че му вика така. Изведнъж, ама все едно винаги така е било.

важното е че Миха на Дани му казва и ”мопсче” Joy

# 302
Олее, тази Стефания е абсолютна куха лейка! Впечатлява се от разни глупости-да не ходели с такси, пък как щели да им гледат колата.....То наистина като гледам, имаше тълпи от зяпачи, припадащи при вида на скъпи коли....
Абсолютно тъпа и елементарна.Ама и Митю не и отстъпва!

# 303
Стефания беше с безобразен стайлинг Close

# 304
  • Варна/Филаделфия

Абсолютно тъпа и елементарна.Ама и Митю не и отстъпва!
Ааа, не, за Митко лошо не! Scream Heart Joy

# 305
Абе откога Лазар стана Зазо. Много изведнъж го пуснаха и все ми става смешно, че му вика така. Изведнъж, ама все едно винаги така е било.
Стела отдавна така му казва .. Преди когато бяха заедно, още в стария апартамент на Зара, Стела така му казваше .. Поне с такова впечатление съм останала.

# 306
Оххх снощи Стефания направо беше непоносима. С тази сватба, с това показване. Едвам я изтърпях. Голям смях. Може ли такава тъпотия. Че накрая Митко заради нея ще работи без пари. Ама и той не отказва.
То един народ имаше да ги види. Даже не си  и струваше риска

# 307
Стефания много ме издразни,когато каза че собственика на колата се оказал голям особняк.Еми то и аз да си оставя колата в сервиз,а да си я взема от наказателен Паркинг-И аз ще съм особнячка.Голяма сватба беше,голямо чудо.Да бяха снимали булка или поне малко хора,а не само Стефи и Митко

# 308
И сега заради тъпотиите на Стефка да се фука с готин джип,Митето ще работи без пари няколко месеца  #Cussing out Е това вече е каръщина  Sly

# 309
Трябваше наистина да покажат сватбата, след като толкова говориха за това и беше такова престараване.Ама щеше да е по-добре някой да беше блъснал колата и полицията да ги беше арестувала като заподозрени в кражба, заради това, че нямат документи на колата.С други думи- трябваше за малко да опандизят Стефка с кичозния тоалет и да види, че нещата не са толкова прости и елементарни като нея.
А Митьо далеч не е по-умен, след като и се връзва на простотиите.Показаха се като едни парвенюта.

# 310
Тя до онзи ден тръбеше, че не я интересували парите и не знам си какво, а сега се тръшна за колата...

# 311
Аз гледах с едно око,но ми направи впечатление,че Стефка беше по някакво палтенце и ... ботуши. 😂 Ужасен тоалет за сватба,но пък Митака беше хубавец с костюма. 😊

# 312
Тя до онзи ден тръбеше, че не я интересували парите и не знам си какво, а сега се тръшна за колата...

Да, тя и Галя "не е такова момиче", ама само някой да и смига и е готова....Иначе не е такава, в никакъв случай!!!
Митко много ми беше смешен накрая, когато каза, че майка му хубаво му е говорила, че ако се занимава със Стефка ще пострада и ето....

# 313
На мен пък ми стана любопитно какво обещетение е поискал собственика на колата, та чак 2 месеца без заплата?

# 314
Аз пък докато пътуваха към сватбата, си мислех, че собственика на колата, ще се окаже сред гостите и ще си я види.

Общи условия

Активация на акаунт