"София - Ден и Нощ" - 25

• 82 785
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Боби и Миленита нали щяха да ходят на почивка на Малдивите.Какво стана с това,че съм пропуснала.
Начето винаги ми е бил ужасно скучен и флегматичен,а в тандем с Теодора не мога да ги гледам

# 496
Е, забравиха я почивката, както и много други сюжетни линии Smile
Значи, аз ако бях на мястото на Боби, моментално щях да ѝ тегля една на маминка... Satisfied Дошла ми в къщата, седнала ми на масата и ще ми обяснява каква класа съм, айде моля ви се (емотикон със скръстени ръце)!

# 497
Филип как загледа Теди  smile3508

# 498
Като стана на въпрос за забравени сюжетни линий, сценаристите ли забравиха, или аз нещо изпуснах, какво се случи със Стела и делото с пастора, май забравиха за това?

# 499
Ми като иска да ходи на шопинг в Париж, да заминава. Преди Боби кой я е водил?
Не знам, Теодора не ме кефи на много нива, но се радвам, че се върна. Внася енергия. Нещо има нужда от нови мъже в сериала. Зара, Кети, Теда, ако не се събере с Найден, стоят свободни и няма с  кой да се вземат. А и на Галя ѝ трябва още един, за да се "раздвои", че тя иначе не е свикнала. Simple Smile Simple Smile

# 500
Като стана на въпрос за забравени сюжетни линий, сценаристите ли забравиха, или аз нещо изпуснах, какво се случи със Стела и делото с пастора, май забравиха за това?

Точно, и на мен ми е направило впечатление как някои сюжетни линии ги оставят ей така в нищото, както се казва Grin  Иначе ролята на Стела претърпя доста голямо развитие - в началото само се забъркваше в някакви неприятности, а сега вече тя дава съвети на гаджетата.. Голяма грешка, обаче й беше, че заряза онова добро момче Юлиан ли, как се казваше..
Колкото до мъжките роли - има си няколко константни, които изобщо не мърдат от сериала, а само момичетата сменят..

# 501
  • Варна/Филаделфия
Юлиян ми беше много анти! Изобщо ни за Стела, ни за Зара ставаше. И все 'ъъъъ' Rage А накрая как я мъкнеше по някакви мега тъпи мероприятия, а отказваше нейните идеи. Изкараха го пълен мухльо.
Иначе хубаво момче, нищо, че се носеше като чичак Joy
Те защо не го дават? Зара не работи ли още там?

# 502
Тези дни имаше един разговор между Галя и Зара и споменаха,че Зара работи в бутика.Явно Юлиян вече го няма и затова не дават сцени от там

# 503
# 504
# 505

Аз си мисля, че е съучастник на Жоро за предложението на брак. Т.е. я по пръстена да мерят или модел и т.н. Grinning

# 506
Ами дано да е нещо такова, че ще ме разочарова Стелчето Grin

# 507
Сто процента ще е нещо такова.. Wink Нали Жоро брак ще  предлага.

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 15:56 от DebSs

# 508
От следващия месец сериала пак ще е без понеделник и петък за съжаление.

# 509
От следващия месец сериала пак ще е без понеделник и петък за съжаление.
В петък го има.

Общи условия

Активация на акаунт