Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 764
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Перилните препарати за автоматични перални не трябва да правят пяна.
Спазвай дозировките.

# 331
Никога не съм виждала твърде много пяна в пералнята. Освен когато пускам празна такава с препарат за почистване. Е тогава ми се плаши окото - пералнята се пълни с толкова много пяна, че се чудя дали няма да експлоадира... Даже вече при такива упражнения избягвам да влизам при нея, че се стресирам 😄

# 332
Никога не съм виждала твърде много пяна в пералнята. Освен когато пускам празна такава с препарат за почистване. Е тогава ми се плаши окото - пералнята се пълни с толкова много пяна, че се чудя дали няма да експлоадира... Даже вече при такива упражнения избягвам да влизам при нея, че се стресирам 😄

Ха ха, да! Програмите за самопочистване вдигат много пяна със съвсем малко препарат. Да експлодира няма, най-много пяната да протече през чекмеджето за перилен препарат. Ха ха ха

Мен друго ме плаши в програмите за самопочистване, 1-во как се отразява врялата вода на семеринга и смазката, както и това, че високото ниво на пяната и силното разплискване на вряла вода повишава вероятността да проникне вода в лагерите. Тогава става лошо.

# 333
  • Ловеч
Една от причините да ползвам прахообразен перилен препарат е, че не се притеснявам, че може да е отварян, отливан, разреждан и прочие.
Основната и най-важна причина за избора ми, обаче е качеството на изпиране, което лично за мен няма аналог с течните перилни препарати. Още преди да започна да следя темата си перях само с Прах, защото ми се струваше, че течните са само вода и не се справят толкова добре и впоследствие се оказа, че интуицията ми е била вярна.
Това си е лично мое мнение, разбира се 😊

# 334
Това е реалността Simple Smile

# 335
Да попитам за допълнителното изплакване към програмите ли е или трябва да е отделно?
Нямам време да я разуча тази пералня и това си е.

# 336
  • Бургас
При моята е допълнителен бутон.Първо пускам основната програма и след това натискам него.Отделно има бутон и само изплакване/два пъти плакне с него/.

# 337
Благодаря , ще  разгледам книжката значи за да видя.

# 338
  • Сливен
Аз съм с 10год. Канди има бутон за допълнително плакнене,но само за някои програми мога да го добавям,отделно имам програма плакнене ,но там най-високата центрофуга е 800 оборота и се налага да пускам допълнително програма центрофуга.

# 339
Пералнята в къщата  е Whirlpool 7 кг , ще й разуча книжката да видим.
Май имаше отделна програма за плакнене,но ако има в самата програма добавено такова ще е по-добре.

# 340
Моята пералня има програма анти алергия с автоматично включени доп. плакнения, отделно имам бутон, който добавя до 5 допълнителни плакнения, в зависимост от програмата( не за всички може, например на кратката 20 минутна не слага)Пера главно на програма за памук, която е 3 часа и си е с няколко плакнения, но ръката ми автоматично добавя 2-3 допълнителни винаги...но у дома сме с алергии и т.н. и плакна винаги Simple Smile И отделно има програма само плакнене или само центрофуга и плакнене, но не ги ползвам.
Но това вече си е специфично за всяка пералня, трябва да се разучи как става. За мен тази функция е много важна и специално гледах да има.

# 341
Благодаря ,Хепи  bouquet

# 342
Май имаше отделна програма за плакнене,но ако има в самата програма добавено такова ще е по-добре.
Моята пералня е Уърпул,  на майка ми също, но са различни модели. И двете имат бутон за допълнително плакнене, като на моята може да се включва към всички програми без най-кратката и тези за деликатни тъкани - вълна и фино бельо, а на майка ми е само към памук и синтетика. За по-краткотрайните не става. Отделно и двете перални имат по две програми за центрофуга (едното е за памук, другото до 800 оборота за фини материи) и отделно - плакнене+центрофуга. Дано си ме разбрала, от телефона марко трудно пиша и се извинявам. Ако искаш ще снимам довечера и ще кача снимка и на упътването, и на дисплея на пералнята.

# 343
Моята пералня е Уърпул,  на майка ми също, но са различни модели. И двете имат бутон за допълнително плакнене, като на моята може да се включва към всички програми без най-кратката и тези за деликатни тъкани - вълна и фино бельо, а на майка ми е само към памук и синтетика. За по-краткотрайните не става. Отделно и двете перални имат по две програми за центрофуга (едното е за памук, другото до 800 оборота за фини материи) и отделно - плакнене+центрофуга. Дано си ме разбрала, от телефона марко трудно пиша и се извинявам. Ако искаш ще снимам довечера и ще кача снимка и на упътването, и на дисплея на пералнята.
Благодаря ти,ще ми е от полза.
Нашата е такава иначе :
Скрит текст:

# 344
По-нов модел е от моята, но ще кача това, което имам. Може да ти е полезно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт