Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 815
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
И така,кажете с коя прах да заменя Денкмит?Не смея все още да взимам от новия,докато Guess не каже Grinning

# 91
За бяло ли...ариел със сините планини Simple Smile Прах.

# 92
За цветно Simple Smile

# 93
PELLI, а каква е връзката между спирането на Denkmit за бяло и твоето цветно пране? Переш цветното с прах за бяло ли?

# 94
Да,пера бели дрехи с праха за цветно на Денкмит Simple Smile
Сега като не съм сигурна дали си заслужава новия,с какво да го заместя временно?

# 95
Аз реших, че е обратното - цветното с прах за бяло. Мислех, че спират само този за бяло. Аз техния за цветно не го харесах, защото ми изсветляваха дрехите от него и вече разбирам защо го ползваш за бяло. Според мен и от ОМО за цветно изсветляват дрехите, и него не харесвам, може да го пробваш, иначе пере добре.

# 96
Значи прах ОМО Simple Smile
При мен интерсното е,че от месеци пера с този Денкмит,дори черни панталони,и нищо не е мръднало Simple Smile Затова го обичам-в моя случай става за всичко Simple Smile

# 97
Има и малки кутии, може да го пробваш първо, че може да не ти хареса.

# 98
  • София
Персил. Дори от течния им бях доволна.
Омо - няма цветоотблъскваща съставка за преноса на цветове.

# 99
Има.

# 100
В ариела нямаше, нали?

# 101
Има.
Значи да си взема ОМО,временно,докато кажеш дали да се купува този нов Денкмит? Heart

# 102
В ариела нямаше, нали?
В Ариел няма.

Значи да си взема ОМО,временно,докато кажеш дали да се купува този нов Денкмит? <3
Значи, честно казано, не знам. Пробвай с малки опаковки кой ще ти хареса най-много.

# 103
  • Русе
Значи да си взема ОМО,временно,докато кажеш дали да се купува този нов Денкмит? <3
Е, тя и да каже... при нас праха го няма от 10 дена. По рафтовете е пълно само с прах за деликатни.

# 104
  • София
Как се казва тази цветоотблъскваща съставка за преноса на цветове, т.е. в състава как е изписана?

Общи условия

Активация на акаунт