Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 771
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Никъде не намерих ОМО прах в малка кутия!Взех Ариел този с планините отпред.Не знам дали е добре като заместител на Денкмит или Омо.

Малки кутии видях, че има в Ivis

# 301
  • София
Омо прах в малки кутии не съм виждала да има въобще. Имаше в пликчета за 3 пранета,  но това беше преди да сменят опаковката със сегашната.
Хм,  тия от Лили само течни и омекотители намалили. Тоест, хем застояващи, хем по-нетрайни продукти.

# 302
В Билла има на 2,25 и в Елитис на 1,60. И другаде, но са местни и няма смисъл да ги споменавам.

Не е по темата, но къде другаде да го спомена, не знам. За бургазлии и гостите:
Скрит текст:
в Болеро има препарат за съдове Ехо 1 + 1 на цена 1,79 лв. Демек, плащаш една бутилка, а втората ти е без пари. Та който иска да се възползва. Аз се възползвах.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 11:31 от Guess Who

# 303
  Някой от корифеите на темата като Гес и Таед да знаят нещо за капсулите на Savex които видях в Елитис?Извинявам се предварително,ако е коментирано.И други,разбира се ,ако знаят:)

# 304
Чети от тук нататък. Няколко страници се обсъждат.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1010785.msg36159596#msg36159596

Колко пари са в Елитис?

# 305
Чети от тук нататък. Няколко страници се обсъждат.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1010785.msg36159596#msg36159596

Колко пари са в Елитис?
  Благодаря!Не обърнах внимание,тъй като бързах.

# 306
7.39 лв. са за 15 пранета. Бих ги пробвала, но по възможност да са по-евтини.

# 307
  • София
Купих от ДМ техния спрей за петна от намалението - засега по-скоро не струва в сравнение с лидълския, по който тъгувам от сума ти време.

# 308
7.39 лв. са за 15 пранета. Бих ги пробвала, но по възможност да са по-евтини.
В събота ги загледах в един магазин (тип супермаркет) бяха на цена 0.62 лв за капсула. Ариел капсулите бяха на същата цена, Персил капсули на 0.49 (може да съм разменила цените на Ариел и Персил). И това в магазина, в който новата Тема беше най - евтина.  ooooh! Скъпи ми се виждат капсулите Савекс. Peace

# 309
Капсулите по начало са по-скъпи. Както предположих, за ползващите Савекс ще са скъпи, така че не им предричам дълъг живот на пазара.

# 310
  • Бургас
За този прах мнения

# 311
По табличката на 1стр.се води специализиран някакъв. Англия, Франция, Белгия.... За клас не мога да се ориентирам обаче...

# 312
  • Бургас
Никъде не намерих ОМО прах в малка кутия!Взех Ариел този с планините отпред.Не знам дали е добре като заместител на Денкмит или Омо.

Малки кутии видях, че има в Ivis
Грешката е моя в Елитис

# 313
  • оттам, откъдето започва България
Фифи75, това е част от пост на Гес от 10.07.2009 г.: "За Северна Америка двете марки от високия клас са Tide (Procter & Gamble) и All (Unilever) и съответно цените им са по-високи, като Tide е най-скъп. В ниския клас P&G имат няколко марки Cheer, Dreft, Era, Gain на сравнително близки цени."
Гес със сигурност ще ти отговори компетентно на въпроса, а и ще сподели дали е ползвала този прах.

# 314
Аз ползвам капсулите на Персил или Ариел,когато са на добра промоция иначе не бих.Много съм доволна от тях.Ако не съм се заредила с достатъчно капсули и ми свършат ползвах течен Савекс,но много му влошиха качеството и минах на Рекс,който е от същия клас и изпира далеч по-добре.Лошото е,че не пълнят тубите до горе тарикатите.А и в България течните препарати за паране са силно разредени.

Общи условия

Активация на акаунт