Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 723
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ами нищо чудно, че не ги искат P&G по Скандинавието. С това качество на Ариел-а... Едно време ми беше любимия прах, сега не помня от колко години не съм купувала...

# 391
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление и аз съм на твоето мнение за прах Ариел.

# 392
  • Бургас
Този за какви дрехи е и дали е добър?

# 393
  • Ловеч
Аз съм от доволните от Ариел. Няма нещо, което да не ми е изпрал, като за някои по-специфични петна прилагам допълнително третиране преди да пъхна дрехата в пералнята?
Вие от кое не сте доволни? (Не се заяждам, просто ми стана любопитно, ако трябва пък да пробвам някой друг препарат😊)

# 394
Този за какви дрехи е и дали е добър?
Скрит текст:
Доста досадих вече да повтарям едно и също, но това е „орязана“ версия на Ариел; нисък клас продукт в рамките на премиум марката Ариел. Има го в няколко държави в Южна Европа (в Италия се нарича Dash simply).

# 395
  • София
Аз съм от доволните от Ариел. Няма нещо, което да не ми е изпрал, като за някои по-специфични петна прилагам допълнително третиране преди да пъхна дрехата в пералнята?
Вие от кое не сте доволни? (Не се заяждам, просто ми стана любопитно, ако трябва пък да пробвам някой друг препарат😊)
Аз не съм доволна  първо от миризмата. Остра,  натрапваща и задушаваща - за толкова години пък как не промениха нещо в тая посока. После - започнаха да му орязват някои съставки  - като например тази против преноса на цветове (в този за цветно). И от по-скорошни отзиви на мами в този форум - имаше поражения върху влакната на материите от последните версии на праха.
Опаковката - крайно неудобна за съхранение в тоя картонен вариант.

# 396
Какво мислите за formil ?  Ще ми се да разнообразя с нещо различно.Персил много вече ми омръзна като аромат ,а Ариел ми е много натрапчив .

# 397
От Формилите този концентрираният си заслужава.

# 398
  • Ловеч
Цитат на: РРР link=topic=1015995.msg36298867#msg36298867 date=
И от по-скорошни отзиви на мами в този форум - имаше поражения върху влакната на материите от последните версии на праха.

Бях чела по назад в темата мнението на една потребителка, че преди години са и станали на дупчици някои дрехи от праха.
За това ли става въпрос или за някакви други поражения.
Вече се замислям дали да не го сменя?

# 399
Мисля, че такава съставка вече не се влага....която да прави дупки. Било е много отдавна това...

# 400
От Формилите този концентрираният си заслужава.

Гледах и някакъв за черни дрехи пише, че е концентрат. Много ми харесва като аромат. По-назад в темата четох ,че това е само маркетинг трик. Това означава ли ,че мога спокойно да си го ползвам за цветно?

# 401
Имах предвид че друг концентрат е добър.

# 402
За колко пранета е ?

# 403
Съжалявам....не съм ги заглеждала течните изобщо.

# 404
Нищо ,ще си избирам по аромат тогава. Дано да улуча ,че одавна се каня да пробвам нещо различно и не се престрашавам.

Общи условия

Активация на акаунт