Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 689
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Беше казала, че тези капсули са от производителя, който прави и на ДМ капсулите. За Dalli Werke ли става дума?
Chemolux (McBride).

# 571
Да не казвам голяма дума, ама май съм доволна...

# 572
Няма как да не си. Хората си знаят работата. Произвеждат собствени марки от десетилетия.

# 573
  • София
Днес окончателно приключих с Денкмит за деликатни тъкани. Последната доза от пакета сложих като предварително подсуших чекмеджето, е, този път беше останала вкаменелост.  ooooh! С другите два праха на марката не ми се е случвало.
Моят замина в кофата. Взех си Денкмит течен за вълна,  вече 2пъти прах с него,  справя се доста по-добре.

# 574
Днес окончателно приключих с Денкмит за деликатни тъкани. Последната доза от пакета сложих като предварително подсуших чекмеджето, е, този път беше останала вкаменелост.  ooooh! С другите два праха на марката не ми се е случвало.
Моят замина в кофата. Взех си Денкмит течен за вълна,  вече 2пъти прах с него,  справя се доста по-добре.
Едва го изразходих, досвидя ми се да го хвърля.   Mr. Green
Днес купих Первол за вълна и деликатни тъкани, ползвах го преди Денкмит, бях доволна.
Ще взема за проба една, две капсули Савекс за цветно, че ми е любопитно как е ( от една капсула няма да разбера качеството на изпиране, но поне да пробвам аромата).

# 575
Скрит текст:
Ще взема за проба една, две капсули Савекс за цветно, че ми е любопитно как е ( от една капсула няма да разбера качеството на изпиране, но поне да пробвам аромата).
При мен аромат няма ни ка къв! Нито след пране, камо ли след изсъхване.

# 576
  • На изток от Ада
Видях капсули Деро мнение

# 577
Видях капсули Деро мнение
В Кауфланд ли?

# 578
  • На изток от Ада
ЦБА. Знам че имяш преди прах помня го

# 579
А какво ще кажете за това Омо дали е добро и за цветно пране ли е

# 580
  • София
Здравейте. Доста време перях с немски Персил / голяма туба професионален/ , но... свърши и сега се оглеждам какъв прах да си купя. Загледах този, но е Блегийски Персил и не знам какво е качеството. Използвали ли сте Персил Белгийско производство?
http://pure-bg.com/products/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B5 … -77-%D0%BF%D1%80/

# 581
Ами това не е прах, което си показала Rolling Eyes

# 582
и аз имам същия проблем, всеки път след прането намирам камени от праха в отделението Joy

# 583
  • София
Ами това не е прах, което си показала Rolling Eyes
Имах предвид течен перилен препарат. Rolling Eyes

# 584
  • Pazardjik
А какво ще кажете за това Омо дали е добро и за цветно пране ли е
Добро е Омо-то,универсално е.

Общи условия

Активация на акаунт