Перилни препарати и омекотители – 51

• 74 660
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Този не е ли с орязаните съставки?

И аз мисля, че показаният Dash е този с орязаните съставки и няма да пере добре.

Аз също бях доволна от Изи, купувах си от малките кутийки, така и не посмях да си взема голяма опаковка, предвид негативните отзиви на спецовете във форума. Ползвала съм този за цветно пране, справяше се доста прилично, но и не съм го пробвала на силно замърсено пране и петна..
Когато излезе на пазара, баща ми, който живее в региона на производство, си беше купил и беше очарован, беше изпрал една безнадеждно пожълтяла бяла кърпа от тези вафлените. После дълго време пра само с него и много си го харесваше. Сега съм го заредила с Персил и Изи остана на заден план... Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 14:03 от РРР

# 601
Този не е ли с орязаните съставки?

'Орязаният' е, но пере страхотно на практика, въпреки че на теория уж на трябва да е така Smile
пп . яд ме е, че изчезна от магазините, от които го взимам, вероятно за да им върви по-скъпия ( който между другото в Италия го видях в няколко супермаркета на цена 6 евро за 2 малки опаковки, а тука са по 9-11 лв бройката, ноу комент)

# 602
Е горе нали направиха реклама на сайта, където е наличен....

# 603
А, сега видях, мнението е редактирано Grinning

# 604
Аз мислех да го докладвам за реклама, ама айде ще е като си го поръчаш Simple Smile

# 605
  • Pazardjik
Здравейте! Някой ползвал ли е тези перли:

https://m.emag.bg/aromatni-perli-lenor-unstoppables-fresh-180-gr … 996/pd/DKYTK2BBM/

Знам, че в САЩ много се ползват, но производителят е различен (Downy), та се чудя дали тези са хубави.
Аз съм ги ползвала и няма да повторя това е само ароматизатор за дрехи не и омекотител.И се почва прах-един аромат,омекотител-втори и перлите-трети.....накрая чорба от аромати.

# 606
  • Плевен

https://m.emag.bg/aromatni-perli-lenor-unstoppables-fresh-180-gr … 996/pd/DKYTK2BBM/

Знам, че в САЩ много се ползват, но производителят е различен (Downy), та се чудя дали тези са хубави.
Аз съм ги ползвала и няма да повторя това е само ароматизатор за дрехи не и омекотител.И се почва прах-един аромат,омекотител-втори и перлите-трети.....накрая чорба от аромати.

Аз съм от феновете на тези перли, въпреки безумната цена. Комбинирам ги с омекотителя, като цвят или ползвам някой с много слаба миризма. За сините перли ми харесва съчетанието със син и лилав Ленор, допълват се много добре/за моя вкус/. Предвид цената го използвам основно за чаршафи и хавлии и завивки.

# 607
  • оттам, откъдето започва България

Аз съм ползвала, а имам и още малко останали. Остатъчният аромат е много приятен и траен, но уточнявам, че са само за ароматизиране, не за омекотяване.

П.П. Писали сме едновременно с viv_pl. Лично аз не бих съчетала аромата на перлите с аромата на омекотител /независимо какъв е/. Може би е така, защото при мен до момента няма омекотител, за който да кажа, че ми омекотява прането, по-скоро го ароматизира.

# 608
  • Плевен
Аз използвам перлите и за ароматизатор на гардероб.

# 609
  • оттам, откъдето започва България
Laughing Въобще не се учудвам, че ги ползваш по този начин.
Аз дадох на моя колежка от перлите една доза в торбичка, за да ги пробва, а тя каза, че й е жал да ги сложи в пералнята, тъй като много хубаво й ароматизират шкафа, в който ги е сложила, и с удоволствие го отваря.
Може пък и аз да направя като теб и да си сложа в гардеробите.   

# 610
Днес взех една кутия 10 пранета Изи за бяло от Билла. Да го пробвам. В едната Билла е на 2,99, в другата е намален на 2,49 лв., не мога да ги разбера. Сменили са опаковката – най-сетне да докарат нещо що-годе свястно като визия, но Савекс не могат да догонят по шарения и атрактивност на опаковките. Сменили са и фирмата производител – вече не е Беко, а Доверие-Грижа. Прочетох, че Софарма е купила и двата завода в Троян. Тия са милиардери, така че може и да инвестират в продукта. Поне да вземат една инсталация за гранулиране, че 40 грама прах са 160 мл. Малко да му намалят обема, че то е чудо.

# 611
  • Pazardjik
Laughing Въобще не се учудвам, че ги ползваш по този начин.
Аз дадох на моя колежка от перлите една доза в торбичка, за да ги пробва, а тя каза, че й е жал да ги сложи в пералнята, тъй като много хубаво й ароматизират шкафа, в който ги е сложила, и с удоволствие го отваря.
Може пък и аз да направя като теб и да си сложа в гардеробите.   
И аз така постъпих с последните 2 дози и съм по-доволна от това им предназначение.Още ухаят в гардероба.Wink

# 612
Аз мислех да го докладвам за реклама, ама айде ще е като си го поръчаш Simple Smile

Линкът май е с илюстративна цел, но ако смяташ, че е нередно, докладвай  Mr. Green

# 613
  • София
Вчера видях брошура на магазини CBA, капсулите на Савекс са намалени на 4,99 лв.

# 614
  • На изток от Ада
В брошурата на cba няма капсули

Общи условия

Активация на акаунт