Всичко за косата

• 95 686
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
По въпроса за ДПШ - никога не съм ползвала такъв. Не смъква ли боята от косата, че аз имам вече доста бели коси и падането на боята от тях ми е проблем?

# 346
# 347
Така...последно питане за ДПШ (засега) Smile : Лейбъл М или Балеа ?

# 348

И предполагам е най-добре да се ползва преди боядисване?

# 349
Замислихте ме при омбрето с какво мога да тонирам краищата ?Сега са едни никакви,а за подновяване нямам време сега. Ще ми се да са по-руси ..с тонирането мога ли да го постигна ?

# 350

И предполагам е най-добре да се ползва преди боядисване?

да, аз така го ползвам - измиването непосредствено преди боядисването или това преди него
аз имам доста стар дпш, вече на няколко години /профи шварцкопф/, но сега ще взема този на балеа, защото вече му се вижда краят на предишния ми /разгеле! Grinning /

# 351
Така...последно питане за ДПШ (засега) Smile : Лейбъл М или Балеа ?
Аз бих избрала Лейбъл М, но аз ползвам проф. серии за коса.
Иначе си прецени ти сама, разликата в цените си има, така че изборът си е само твой.

# 352
  • София
Кристина, омбрето се поддържа с обезцветяване, няма как. Няма да увреди много, прави често маски и няма да имаш проблем. Аз съм така от три години и нямах проблеми.
Относно тонирането: бях си навзимала какви ли не лилави шампоани, но ефект видях само от мазането с пиоктанин. Временно е и се продава в аптеките. Слагам го в маската за коса (само няколко капки иначе може да стане лилава косата).

# 353
Аз съм пробвала с :

нямаше кой знае какъв ефект.

# 354
Ето ми къдриците, втори ден. С малко пяна. Поразвалили са се от спането, но така също ме устройва, че не е супер къдраво. Въпреки, че реално е много по-къдрава косата, на снимките не си личи толкова.
Скрит текст:

# 355
  • Sofia, Bulgaria
Мис, на мен страшно много ми харесват така къдриците ти. Много са яки Heart Eyes Точно такива ми се иска да мога да си направя на моята коса, но при мен не държат.
ДПШ и аз ползвам преди боядисване. При мен определено сваля, малко от цвета на боята.
Кристина, харесва ми косата ти сега. Не знам омбре как се поддържа.

# 356
Мис, много красиви къдрици, много ми хареса и цвета ти  bouquet По-често си ги прави, ако имаш нерви и възможност.

# 357
Здравейте, чета темата от известно време и съветите ви много ми помагат в грижата за моята коса. Не знам дали е обсъждано в предишни или други теми, но за момичетата, които споделиха за проблеми с косопад, мога да препоръчам маски с тривитаминол.
Мис Каролин Бингли, и на мен ми харесаха къдриците ти Hands Plus1

# 358
Благодаря момичета. И аз мисля по-често да си ги правя. Само малко пречат ролките докато спя с тях иначе за половин час съм ги навила. Не съм слагала лак, косата ми държи къдрици.

# 359
За да не ми пречат ролките докато спя си връзвам косата на много висока опашка, и тогава слагам ролките. Не знам дали добихте представа, но така е изключително удобно защото не спиш върху ролките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт