Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 212
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Диана определено беше пълна с енергия и много усмихната, Деси и Моньо бяха много забавни  Grinning

Fairy, за мен ако жена на леко високи обувки или токчета е висока колкото мъжа, не го броя за по-висок Sweat Smile

# 121
Майче, аз съм съгласна с теб, но така като гледам, не сме много в позицията да имаме претенции и колко по-висок да бъде Joy
Но като цяло ръстът на Тасев е най-малкият проблем в нашата хипотеза Grinning

# 122
Звездните отбори май играят по три дена. Ако е така много се радвам, че ще ги гледам тези сладури малко извън сериала.

https://play.nova.bg/programi/semeini-voini/913914
Ето линк към епизода. Който не е успял да го гледа, вече може.

# 123
Сега го гледам - много са ми сладки Simple Smile Моньо определено е в роля Grinning

# 124
Дона, ти не трябваше ли тази вечер да Го наглеждаш? Grinning

# 125
Fairy, като сме почнали с претенциите трябва до край Sweat Smile
А снимката на Диана от сета или по-скоро покрива- сладка и слънчева Heart

# 126
Мани, мъка - отивам в 7 без 20 в театъра и се оказва, че представлението е отменено заради болен актьор Sad Сега чак на 18.02 Sad
П.С. като ми казаха, замалко да попитам “Кой е болен?” Grinning

# 127
Гадория Disappointed
Нищо, на 18-ти ще му се порадваш Simple Smile

# 128
Оо, да Simple Smile  Билетите бяха купени преди 2 месеца, какво са още 20 дни хаххахаххах
Чакам от теб отзиви за светата троица утре Wink

# 129
Като си говорим за билети, театри и такива подобни, на 23.02 е премиерата на филма "Привличане". Там играе Луиза Григорова. Героинята й ще е разглезено богато момиче, което манипулира всички. Мисля да отскоча до киното да го гледам, струва ми се, че ще е интересен.

# 130
О, да, и аз мисля да го гледам Simple Smile

# 131
Луиза взе да ми става все по - симпатична откакто загледах "Стъклен дом" пак. Там определено повече ми допада.

# 132
Луиза взе да ми става все по - симпатична откакто загледах "Стъклен дом" пак. Там определено повече ми допада.
Там е разглезена лигла, но като я гледах в двете й роли, можах да видя, че момичето наистина играе чудесно.
Привличане звучи интересно, дано да ни хареса Simple Smile

# 133
Там е разглезена лигла, но като я гледах в двете й роли, можах да видя, че момичето наистина играе чудесно.
Привличане звучи интересно, дано да ни хареса Simple Smile

Разглезена е, но поне не ми е неприятна както в "Откраднат живот". А и според мен героинята й претърпява някакво развитие и се променя към по-добро.

# 134
  • Разпиляна във въображението
Гледам сега рекламата на Нова помага на българското кино и там - първо Вергов, после Павлов нахлува със замах. Толкова, толкова знаково.

Общи условия

Активация на акаунт