Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 851
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
Мириел, усещам, че Павлов още не е прекрачил прага, а ти вече си му вързала Зорница с панделка Rage Smile
Не толкова ларж, моля ти се, трябва да се подърпаме малко Joy

# 136
Гледам сега рекламата на Нова помага на българското кино и там - първо Вергов, после Павлов нахлува със замах. Толкова, толкова знаково.

И аз го видях и се ококорих в първия момент 😳
помислих си , че е промо за сериала , а то се оказа , че е реклама на българските филми 😀

# 137
Нещо ми беше скучно и изрових страхотна снимка на Врабчев Heart Eyes Много ме радва този човек, как искам да му увеличат екранното време, ама надали

# 138
Снимката е наистина страхотна, а Врабчев и аз много го харесвам, особено като захапе някой Grinning
Аз друго се замислих - сега са в разгара на снимките, а Мазов беше доста брадясал, сигурно го играе измъчен и нещастен.

# 139
Току що гледах промото на 5-ти сезон на "Откраднат живот". Действието се развиваше на един покрив. Тасев ми се мярна с нова жена, от новите лица, но нещо не ми е позната. Мисля, че няма да е лекар, защото само тя беше облечена в официална рокля и с прическа. Видях също Лора и Мазов с детето на ръце. Калин го даваха как лети от покрива и пада в инвалидна количка, а Наталия с бебето в ръце стои до него. Галя пък май буташе Захариев от покрива. И накрая нашата Зорница я да падне и я хванаха двамата братя, като тя се обърна към големия. Май щем не щем с него ще е заварката. Cry Като цяло всички си летяха. Grinning

# 140
Оууу, Яница, много интересно Heart
А по тв ли са го завъртели? Еми братя - братя. Ма пък ще има бой за нея Grinning

# 141
И аз го изглесах току-що.... ами, не ми харесва Sad Калин в инвалидна количка? И това ли трябва да му причинят?(май ще пострада, спасявайки Наталия и бебето) Захариев май ще е шеф на болницата. Ах, Зорница, на тия двамата ли ще я натресат Sad
Само новата на Тасев не изглежда зле, но тя май няма да е лекар, не беше в униформа.
Някакси твърде компютърно направено ми идва това промо, все едно са го правили ученици, предишното беше по-естествено.
Да, по нова преди Господарите - ако имаш опция да връщаш тв-то назад....

# 142
Нямам, за съжаление, така че само ще си представям Frowning1

# 143
Оууу, Яница, много интересно Heart
А по тв ли са го завъртели? Еми братя - братя. Ма пък ще има бой за нея Grinning

По Нова тв беше. Така изведнъж започна, че гледах със зяпнала уста. Grinning Това с братята нещо не ми хареса. Оглеждах се някъде за магарето, но уви няма го. Grinning

# 144
Няма го - два пъти го изгледах сега Grinning Абе не се знае, а и нали ви казах теорията си за последната сцена в последния епизод на сезона Wink
Захариев и Галя определено ще имат проблеми - Галя много сериозно гледаше. Незнам действията на Мазови какво значат - дали ще се простят с бебето?
Уф, стана ми мъчно за Калин Sad
Fairy, много бързо им я даваш на двамата братя златната ябълка Wink

# 145
Ма вие го чакате в промото ли, бря? Там пък съвсем няма да го намерим..аз и не го чакам вече...нямаме и за кога да го чакаме, но пък имаме четири седмици да приемем, че братята са чудесни Grinning Започнете да се хипнотизирате Grinning

Иначе, Дона, може ли да се върне в предпоследния епизод, да си я вземе и в последния да се оженят зрелищно Heart

# 146
Няма го - два пъти го изгледах сега Grinning Абе не се знае, а и нали вк казах теорията си за последнта сцена в последния епизод на сезона Wink
Захариев и Галя определено ще имат проблеми - Галя много сериозно гледаше. Незнам действията на Мазови какво значат - дали ще се простят с бебето?
Уф, стана ми мъчно за Калин Sad
Fairy, много бързо им я даваш на двамата братя златната ябълка Wink

А Зорница май нарочно щеше да скочи, което ме навежда на мисълта, че няма да го е преживяла никак и големият брат, ще е този който ще й помогне да се съвземе. Може би конфликта между братята няма да е само заради старанието на големия да пази малкия. Ще има любовен триъгълник май.

# 147
Пак трябва да го изгледам това промо май Grinning  За да е по-прецизен анализа Grinning
Fairy, може, може - даже звучи доста добре идеята ти Wink
Ох, развълнувах се хахахахахах

# 148
Привет, момичета!
Има ли качено някъде промото за сезон 5?
Търсих в сайта на Нова, но не го открих. People Eyes

# 149
Няма го още. Аз гледах и в сайта, и във фейсбук страницата, за да го метна тук, но не. Предполагам утре ще го има вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт