Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 853
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Както очаквах - пуснаха промото и темата е на път да гръмне. Joy Дано се появи някъде из интернет качено скоро, че да мога да се загледам повече. Така ми дойде изневиделица, че... Grinning

# 151
Дона, не че я давам лесно, но явно реалността е такава и предпочитам да се надявам, че ще има нещо хубаво в цялата работа Simple Smile
Иначе ако я сватосат с неподходящи, можем да се надяваме да се върне подходящия Sunglasses Я ако вземат да намерят някой супер подходящ, щяхме да се вкараме в чудо Grinning

# 152
Сори за двойния пост, но успях да го видя промото.
За Тасев явно ще има нова любов, много сладко летяха сърчица около него Grinning
Галя нещо ще му набере много на Пешко, щото той я очакваше да му помогне, като тръгна да пада, а тя само дето не го добута Grinning
Калин и Наталия изглеждат като с много проблеми, но държащи се заедно в тях.
Зорница сама скочи, да. И я хванаха. Може пък така оплютите от нас братлета всъщност да са нейното спасение.

Едно мога да кажа  - нямам търпение вече.

# 153
Какво мислиш за Мазови? Тя държеше табла с някакви бебешки неща, той я хвърли - много странно беше
(оф, тези братя.....нищо не казвам, ама...)

# 154
Бебешки ли бяха нещата на таблата, на мен ми заприлича на храна Grinning Не знам, Мазов беше нещо сърдит, явно докато решат проблема с бебето, ще имат доста конфликти.

# 155
Сори за двойния пост, но успях да го видя промото.
За Тасев явно ще има нова любов, много сладко летяха сърчица около него Grinning
Галя нещо ще му набере много на Пешко, щото той я очакваше да му помогне, като тръгна да пада, а тя само дето не го добута Grinning
Калин и Наталия изглеждат като с много проблеми, но държащи се заедно в тях.
Зорница сама скочи, да. И я хванаха. Може пък така оплютите от нас братлета всъщност да са нейното спасение.

Едно мога да кажа  - нямам търпение вече.

Сърчицата на Тасев ги изтълкувах като знак, че оставя любовта с Вяра зад гърба си и започва на чисто. Надявам се Калин и Наталия все пак да не се разделят, а да останат семейство, заедно да посрещат всички проблеми и да ги преодолеят. Със Зорница май ще е голяма драма пак. Пак ще й се падне човек с тежко минало и предполагам с тайни, че и ще попадне в любовен триъгълник така като гледам. Няма да си отдъхне тя. Вече и аз нямам търпение, особено след промото. Хайде да идва по-бързо 27-ми. Grinning

# 156
Ами доколкото успях да видя, Наталия го държеше за ръка и изглеждаше като да го подкрепя. Според мен страданията им няма да са между тях двамата, а заради външни обстоятелства.
При Зорница в случая повече ме притесни факта, че сама тръгна да се метка, отколкото евентуалния любовен триъгълник. За мен това е сигнал за депресия и задълбаване към дъното, а това не ми се иска да се случва.

# 157
Леле в момента ми напомняте на това гифче, много ме радвате :

Все още не съм видяла промото, дано го видя скоро и аз, та да не го карам само на разкази Grin
Ей, познах за любовния триъгълник, това си е запазена марка-двама братя и една жена Grinning

# 158
Значи, Зорница има вече опит в любовните триъгълници, не я мислете нея за това специално Grinning Само дето предният път Вяра й мътеше водата, а сега двама ще я искат. Кеф. Grinning

# 159
Ами доколкото успях да видя, Наталия го държеше за ръка и изглеждаше като да го подкрепя. Според мен страданията им няма да са между тях двамата, а заради външни обстоятелства.
При Зорница в случая повече ме притесни факта, че сама тръгна да се метка, отколкото евентуалния любовен триъгълник. За мен това е сигнал за депресия и задълбаване към дъното, а това не ми се иска да се случва.

Като цяло е разбираемо. Тя е преживяла много - 7 години с мъж, който я мотае, после трудна любов с Банков, който пък накрая се оказва с жена в кома (в последствие събудила се) и трябва да си тръгне. А освен това и загубено дете. Но си мислех, че ще затвърдят образа на силна жена и през трите месеца, които евентуално няма да видим, защото ще ги прескочат, няма да е в депресия и поне малко ще се е съвзела, а то явно ще се окаже обратното. Дано поне накрая намери щастието си с правилния човек.

# 160
Ще трябва да я разклатят поне малко. Поне за да ни покажат колко силни са й били чувствата. А и тя все пак не е от желязо. Ама айде, баткото как да е, ма това малкото кво ше прави около нея ум не ми го побира Grinning

# 161
Ще трябва да я разклатят поне малко. Поне за да ни покажат колко силни са й били чувствата. А и тя все пак не е от желязо. Ама айде, баткото как да е, ма това малкото кво ше прави около нея ум не ми го побира Grinning

Знаеш лафа "Хвани си кака да те отрака" Joy И неговата работа същата. Grinning

# 162
Хахаха, да.
Искам обаче да ви кажа, че с тоя любовен триъгълник шансовете за завръщане на Банков клонят към нула, даже и на минус отиват. Щото, съгласете се, квартет няма да правят Grinning Така че тия надежди можем да ги оставим за някой друг сезон..или някой друг живот Joy

# 163
Май няма да е тъжила тези 3-ри месеца, вероятно е пренебрегвала факта за заминаването на магарето и за бебето, не е преживяла болката от загубата.....в един момент като ботилираш подобни емоции те ще избият.

Малко черен хумор, но сега гледам различно снимката на Диана от покрива с това промо Joy

# 164
Хахаха, да.
Щото, съгласете се, квартет няма да правят Grinning Така че тия надежди можем да ги оставим за някой друг сезон..или някой друг живот Joy

Е, защо? Сценаристите ни на всичко са способни, а това ще е нещо ново - любовен квартет. Ще вземе да стане като войната за хубавата Елена, само че във вариант "войната за хубавата Зорница". Само такъв сценарий не е имало още. Joy

Общи условия

Активация на акаунт