Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 856
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Ще видим, но ако той се появи, ще ги отнесе като куцо пиле домат Joy Така че аз поне гледам към двамата братя да видим за какво ще стават Grinning

Обаче са много гадни с това промо, първо го пускат тихомълком и после трябва да го дебнем измежду рекламите. Толкова не могат едновременно да го пуснат и в нета, като белите хора.

П.п. Малко встрани от промото, но най-сетне разбрах каква ще го играе Диана в Писма от Антарктида - ще бъде приятелката на главната героиня, работеща в галерия.

# 166
Обаче са много гадни с това промо, първо го пускат тихомълком и после трябва да го дебнем измежду рекламите. Толкова не могат едновременно да го пуснат и в нета, като белите хора.

Нали, сега трябва да гледам реклами по нова тв и не мога да си пусна "Стъклен дом" да гледам Врачански и да му се радвам, че то се е видяло няма да е спасителя на Зорница. Joy

# 167
Ще са петорка, къде забравихте възкръсналата жена Sweat Smile
Те във войната за Елена са паднали в боя много, кой ли ще оцелее за нашата Елена ако завъртят една тук Joy да не ги бутне Зорничка накрая всички от покрива, че ще и писне от тези мъже Joy

Fairy, това ще е интересно, като самата Диана е художник, предполагам ще се чувства много комфортно в ролята Simple Smile

# 168
А какво ще провокира Галя да й идва да бутне Пешко от покрива пък, ум не ми го побира Thinking
Но явно Пешко ще е директора, много е зализан. Ако все пак обаче е вярна информацията за четирима нови, ни остава още един.
А, и тая мома на Тасев на пръв поглед не ми хвана окото.

# 169
Пешко с тия хвърчащи документи и този костюм няма какво друго да е. Тази мома сигурно ще е изненада. Така и не я представиха, а на мен сега ми стана много любопитно. Може би ще влезе в ролята на финансов директор.

# 170
Галчето обаче много ми хареса как избута Петър Joy
Новата на Тасев, не ми е позната ще видим пък тя какво ще я играе в болницата, да не би да заеме мястото на Виолета, щом е в цивилни дрехи.

# 171
Те какви неща се били случили, а на мен цял ден не ми излезе никакво известие, че има нови постинги тук и идвам да проверя да не са изтрили темата или да сте минали на нова... Тръгвам да го търся това промо назад из рекламите.

# 172
Факта, че Зорница, като я хващат гледа големия брат, значи че са се бетонирали нещата там и той ще ходи до урологията често Grinning
При Мазови го приемам, че ще останат без бебе, заради захвърлянето на подноса с бутилката мляко и други детски неща.

# 173
Интересно промо все пак , свързвам го с названието на сезона, всеки ще е в критична ситуация и ще се чувства,  като на ръба да падне в пропастта . От всичко най-много ме притесниха Зорница и Калин, тя с това по-скоро скачане, а той с  инвалидната количка, тези двамата ми останаха любимци и ще им разкажат играта май Worried

# 174
Ето един запис докато го пуснат официално:

# 175
Е, защо? Сценаристите ни на всичко са способни, а това ще е нещо ново - любовен квартет. Ще вземе да стане като войната за хубавата Елена, само че във вариант "войната за хубавата Зорница". Само такъв сценарий не е имало още. Joy
За повече от двама не съм очаквал, но двама вече бях предположил.
...Не пречи и двама да се борят вече за нея...

# 176
Хехе, дойде новото промо и май сте забравили да спите
 Kissing Heart
 Сега ми направи впечатление още нещо( не видях да е обсъдено) - в момента, в който Калин падна/седна в инвалидната количка, Наталия също седна, но върху куфар. Мисля си дали това не е индикация за заминаването им от сериала, или просто инцидента с Калин е станал по време на пътуване. Варианта Наталия да изчезне някъде с бебето и да зареже Калин (в инвалидна количка) ми се струва твърде брутален, дори и за нашите сценаристи.

# 177
Ауу, Яху, благодаря ти от все сърце за промото Hug
Сега вече можем да го разкостим Heart Eyes
Всъщност Галя наистина го бута Пешко, явно доста ще му е сърдита. Grinning
Майче, аз това, че Зорница поглежда към единия брат, го разбирам, че тя няма да е раздвоена, по-скоро те ще имат дрязги покежду си. Накрая на общия кадър тя добре стои между двамата, явно са високи и тя изглежда направо дребничка. Разчитам, че досега екипът подбираше много добре двойките и се надявам и сега да не е сбъркал (колкото и да ми се къса сърцето за Онзи).
Калин се надявам, че количката символизира здравословни проблеми, но  не и че буквално ще стане инвалид.
И така като гледам, ще се разделят на два отбора - пропадащи и спасяващи ги Grinning Само при Мазови ми е загадка кой кого ще спаси...

Редактирам се - пропадащи, спасяващи и двама (Галя и Мазов), дето хич не им пука кой къде ще скача Joy

# 178
А мъжът съвсем в началото на промото, още преди Галя - това Захариев ли е?
Ще ми е неприятно, ако Мазови не успеят да си вземат бебето - все пак си е тяхно, а промото ми навява на това.
Братята..... ох, не искам да ги коментирам. Но си мисля, че работата няма да е близалки и шоколади вече, този големия не го виждам да подарява сладко и да търчи след нея. По-скоро пак драматични и изстрадани отношения

# 179
Захариев е, да, ма така са го зализали, че едвам се разпознава.
Е, аз мисля, че Мазови накрая ще си вземат бебето, ама след куп перипетии. Иначе продължавам да смятам, че на украинката бебе не й трябва.
За момента промото навява само на скръб и депресии Hushed Grinning Чакаме в епизодите да се случат хубавите работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт