Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 859
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Рещих, че трябва да е Захариев, макар, че в началото си помислих за един друг персонаж Joy
Интересно ми е коя е актрисата, играеща новата любов на Тасев, дано някой я разпознае и изтече информация за нея

# 181
  • Разпиляна във въображението
Добро утро! Не съм гледала промото, не съм дочела страниците до края, но да си напиша предварително, за да си знаете - братята съм ги приютила /тук трябва да има гиф с подсвиркване/. Вижте каква хубава снимка съм му сложила на големия.

# 182
Мириел, добро утро и на теб, но да знаеш, че не може така - ще трябва да вземеш страната на единия от братята Wink

# 183
Изгледах го и аз това промо 😃 така изневиделица дойде посред нощите да всява смут 😁😁

Още от края на миналия сезон си предполагах , че Захариев ще стана директор и явно е така. Предполагам доста търкания ще имат с Галя.

За Мазови мисля , че ще си вземат бебето , но е нормално да не го покажат още в промото , ще бъде очевидно.

За Наталия и Калин предстоят ужасни неща , тя и Дария го каза в интервюто. Няма да имат драми помежду си , а ще са изправени пред катаклизми и изпитания Sad Може и да е символично това с Калин , но може би наистина ще претърпи някакъв инцидент.

Зорница оставам с впечатлението , че ще бъде много нещастна и депресирана , това скачане образно показва колко е отчаяна и самотна.

И да си кажа , макар и да го няма нашия любимец , това промо ми е по-интересно от предишното с картонените фигури. 

# 184
  • Разпиляна във въображението
Мириел, добро утро и на теб, но да знаеш, че не може така - ще трябва да вземещ страната на единия от братята Wink

Може, може. Колко бяхте лошо настроени при осветляването им. Те сиротните...

# 185
А коя е девойката с Тасев?

# 186
Инви, за момента никой не може да я познае.
Вероятно ще е заета с някаква административна работа, може и Наталия да замества. Актрисата ми е непозната.

Мириел,да, бяхме много лоши с тях, но.да проявим разбиране, сърцата ни са още разбити от загубата Joy

Аз обаче определено някак след промото омекнах към тях. Innocent

# 187
  • Wonderland
Това промо е критичната точка на моето и без това страдащо сърце Joy

Не, не, и не! Явно върху Наталия и Калин все още не се е изсипала цялата гадост на света, сега и инвалиден стол. Защо трябва непременно някаква страшна драма да се върти около героите, че да са интересни?!  Боби уж голяма любов с Верчето, брак щеше да предлага, пък за три месеца я прежалил (явно). Огнянова и двамата братя хич не ща и да ги споменавам Laughing
Надявах се да вкарат нов герой за ролята на директора. На Петър хич не му симпатизирам, особено след миналия сезон. То не бяха сръдни, че Галя му "вземала пациентите", защо нея пращали на обучение... Абе не си го представям него на директорския стол... Общо взето на първо четене ми е разочарование.

Така, казах си "мъката". Отивам да се сърдя в ъгъла Grinning Joy

# 188
Благодаря, Феъри! Явно ще чакаме да научим коя е.

И на мен ми е леко разочароващо това промо. Пак ще е яката драма.

# 189
хаха,  Li77le Devil, някой още споделя моите настроения Grinning
Все още гледам лошо двамата братя, чудеса трябва да извършат, за да заемат място в сърцето ми JoyJoy

# 190
А забелязхте ли Хинова като почна да пада, Мазов каква ехидна усмивчица докара, явно и там ще е голямата драма.

Промото акцентира върху някакви неща, обаче не го приемайте тежко. В предходното промо Зорница дори не присъстваше, а после имаше централна роля. Може пък измежду драматизмите да ни изненадат с приятни неща. Simple Smile

Дона, моите изисквания вече са снижени до минимум - всеки, който няма да наранява момичето ни, е добре дошъл Smile

# 191
Не ми е приятно промото, но не съм и изненадан. Аз вече ви предупредих, че моите наблюдения са, че с всеки следващ сезон драмата надминава предишния и този няма да е изключение. Вече не се радвам чак толкова, че ми връщат Калин като гледам какво ще го правят. А и съдбата на Зорница хич не ми харесва особено пък как гледа към по-големия брат. За Петър и Галя също правилно предположих, че когато набързо и изневиделица се сгодиха и дори сватба щяха да правят, че е прекалено рано да се радваме за тях щом толкова лесно им се случи нещо хубаво то няма да е на хубаво.

# 192
Записче и аз при вас с предположения.
Захариев директор, Галя като шеф на АГ ще му прави номера и ще го дразни, ама той ще се справи (все пак не падна).
Калин с инцидент и най-вероятно инвалид. Този сезон той ще е в дупка, а Наталия ще трябва хем да успокоява него, хем да гледа детето. Не пуска и двете, въпреки че и е трудно. Той ще я гони, но тя ще остава.
Мазов ще търси детето, но ще се откаже, Мазовица обаче ще продължава да го търси сама (тук ми е най-неясно).
Тасев ще има нова, която най-вероятно е PR или финансов директор.
Зорница отчаяна от живота ще бъде спасена от братята. Малкия ще е по-влюбен, но тя ще си хареса големия и от там проблеми между тях. Зорито е по средата на снимката, сигурно ще е централен персонаж този сезон, което много ме радва.

# 193
  • Кърджали
Така.. Хич да не го бях гледала новото промо. Само дето разбиха сърцето ми.
Не им ли писна да изсипват цялото зло ка света върху Наталия и Калин (и върху Мазови, ама за тях след малко). Дано имат предвид само проблеми с брака, а не наистина да го направят инвалид (те, сценаристите,  са способни на това, не се съмнявам). Тия двамата ще имат ли серия - две щастие (или щастието им ще е в ония три месеца, които няма да видим. Знаем че и на това са способни).
Така - за Мазови.... Тук съм способна да избълвам един тон нецензурни думи. При тях драмата ще е ясна - опитите да си получат бебето и търканията между тях покрай тези мъки. Аман вече, да си получат бебето и да видим малко жлъчният, ироничен Мазов, дето хем ти се иска да го фраснеш, хем те забавлява.
Феята на близалките (Зорница) ще забрави за шоколадите и близалките като гледам.  А аз за Онзи там дето редовно получаваше близалките (сърцето ми е разбито, надеждите - нулеви). Само не знам след всичко,  което преживя, след онази унищожителна любов, за чий им е да я вкарват в любовен триъгълник между двама братя? Като много държат да я вкарат в нова връзка (пфу), то поне можеха да ни покажат приказка за това как любовта е способна да излекува едно разбито сърце. Не да и го доразбиват повече.  Силно се надявам поне да я карат повече да се усмихва, накрая да е щастлива. Ако не - да си идва сърцеразбивача, не знам що но като ще и разбиват сърцето, поне да е той.
За Захариев и Галя - нищо не ме учудва. Все някак си витаеше мисълта че ако директор на болницата ще се избира пт екипа, то ще е той.  Не че с нещо съм видяла да го е заслужил, ама нейсе. Явно отново ще пренася професионалните си проблеми във връзката. Но и Галя натрупа самочувствие,  та ще му се опъва. И ей ги нови неразбирателства между тях. Нищо ново.
За Тасев нова любов приготвили, гледам. Не очаквам да е безпроблемна. Но пък да влиза по-често в кадри, че предния сезон се беше позагубил (явно покрай трудното съчетаване на следване и снимки). Но пък на мен ми допада, та се надявам да го виждам.
За братята - интересно ми е да видя освен да се борят за Зорница, какви други търкания ще имат.
Та така, като гледам Кръстева и Генадиева ще имат работа по раздаване на мъдрост.  

# 194
  • София
Има ли го някъде това промо все пак?

Общи условия

Активация на акаунт