Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 791
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Яху, много е лесно - симпатиите ни към мъжете се менят, само Зорница е константна величина. Така че докато си добър със Зорница, всички ще сме щастливи Smile

Така, така, жените трябва да се подкрепяме Simple Smile

Иначе сме #teambankov, докато Мириел не дойде с някоя снимка на баткото и тогава 3-4 страници има #teambatko

# 586
Да, после се явява Амбър и даже няма нужда да казва нещо. Аватарът ни поглежда и ние пак обратно. Тежко ни е Joy

# 587
  • Кърджали
Аз още не мога съвсем да преживея разбитото си сърце (все едно мен изостави, а не Зорница), но и надежите ми умтяха вече

# 588
Яху, много е лесно - симпатиите ни към мъжете се менят, само Зорница е константна величина. Така че докато си добър със Зорница, всички ще сме щастливи Smile
Аз харесам ли си някого е за много дълго. Не го изоставям така лесно заради някой друг така че нямаме и няма как да имаме разногласия за Зорница.

# 589
Ма ние не сме го изоставили, той ни заряза Disappointed Relieved
Оттук насетне имаме избор или да гледаме и да страдаме,че не е каквото беше, или да се опитаме да свикнем с новото. Така че си провеждаме терапия Smiley

# 590
  • София
"Откраднат живот" е един от малкото български филми създадени през последните години,
 който много ми харесва! Другият филм е "Дървото на живота". Следя ги с и нтерес!

# 591
"Откраднат живот" е един от малкото български филми създадени през последните години,
 който много ми харесва! Другият филм е "Дървото на живота". Следя ги с и нтерес!

А такаааа, супер и за двата сериала Wink
Ама сега трябва да кажеш за кой си - за Банков или за новия герой на Велислав Павлов (за момента го знаем само като "баткото"). Иначе не става Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 592
Като Зорито и ние ще продължим напред, като ни изоставиха Grinning това не значи, че няма да си го спомняме я с добро, я не Joy , сравнение ще правим като почне сериала и се срещнат новият и Зорница, ще видим как им се получават нещата и въобще каква ще е историята му.

# 593
Като ти гледам аватара, дали мога да го забравя, кажи ми? Smile

айде вече да започва тоя сезон......

# 594
Да, после се явява Амбър и даже няма нужда да казва нещо. Аватарът ни поглежда и ние пак обратно. Тежко ни е Joy
bowuu

# 595
Амбър!!!! Нов аватар ли виждам? Тази усмивка ме кара и мен да се усмихвам хахаха #teambankov хахахахаха

# 596
  • Кърджали
Не може ли (ясно е че няма да се върне знаете кой), поне една негова снимка да сложат в директорския кабинет? Ей тъй, да си плакна окото от време на време. Щом Захариев ще е директор,  Зорница няма да ходи в кабинета му, та няма да го вижда и да и става тъжно ..
Miriel да не ми се кара, моето сърце трудно се прехвърля от един обект на друг... Ако се държи добре спрямо Зорница, ще уважавам баткото...

# 597
  • София

А такаааа, супер и за двата сериала Wink
Ама сега трябва да кажеш за кой си - за Банков или за новия герой на Велислав Павлов (за момента го знаем само като "баткото"). Иначе не става Stuck Out Tongue Closed Eyes

Определено съм за Банков!

# 598
Засега не виждам как ще стане един ден Велислав да се появи и по аватарите тук, но пък знае ли човек Sunglasses

# 599
  • София
Засега не виждам как ще стане един ден Велислав да се появи и по аватарите тук, но пък знае ли човек Sunglasses

Аз залагам, че ще стане.  Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт