Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 770
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Вие с Дона сте доволни,Майчето -не,но и аз съм за този,така че Майче,болшинство сме,сори Simple Smile
Направо като го погледна и имам чувството ,че лично на мен се усмихва Grinning

# 631
...Новият полицейски сериал има отделно промо за всеки герой. Нашите приятели не можаха ли да направят и за докторите така?

newsm12 Как щяхте да вкарате  цялото промо за аватарче ?
Miriel, бързо оздравяване  bouquet  , че нова тема те чака до 10-12 часа !

# 632
Ели, щяхме да се го нацепим на парченца и всеки ден да сме с различно промо. Grinning

В миналия сезон много обичах разказите на героите зад кадър. Много силно се надявам, че ще запазят това и през новия сезон Heart

# 633
Монолозите зад кадър са им запазена марка още от началото и присъстват във всеки сезон. Не очаквам да се промени това и през този.

# 634
Много се радвам в такъв случай. Аз нали съм три сезона назад и не знаех, че това си е традиция Simple Smile

# 635
  • Кърджали
Аз всеки път като видя аватара на Donna и забравям какво щях да пиша. Много ми е нежна тази снимка.
Монолозите определено са едни от най- добрите им хрумвания. Винаги точно на място.

# 636
Тук е най-веселяшкия фен клуб, много ме радвате Laughing
Mислех да си лепна аватар с Батко, да посвикнем с него, но май рискувам да ме подминавате като бързия влак. Mr. Green
Mонолозите зад кадър наистина са много добро хрумване!

# 637
Вие с Дона сте доволни,Майчето -не,но и аз съм за този,така че Майче,болшинство сме,сори Simple Smile
Ох, ще се опитам да го преживея Joy така по-добре, че иначе се разсейвам като чета твой пост.
Монолозите са едно от любимите ми неща в сериала Simple Smile
Злати, не се безпокой, приемаме всички без значение кого имат на аватара си Grinning

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 21:28 от maichetoo0o

# 638
  • София
Чакам с нетърпение новия сезон.

# 639
Амбър, всички снимки от тази фотосесия очевидно са добри Wink

Злати, няма лошо да сложиш баткото - може след време да има баланс на силите Grinning

И на мен ми харесваха монолозите - много добри, карат те да се замислиш и по интересен начин предварително обобщаваха епизода. Шапка му/ѝ свалям на този, който ги пише.

# 640
Mислех да си лепна аватар с Батко
Злати, пробвай, може да ни се отрази терапевтично Grinning

А вие представяте ли си, ако в промото Батко не я хващаше, а я буташе? Лелеее, щеше да изгори на кладата още преди първия си кадър в сериала Joy

# 641
А вие представяте ли си, ако в промото Батко не я хващаше, а я буташе? Лелеее, щеше да изгори на кладата още преди първия си кадър в сериала Joy

Направо трябваше да разваля договориа с продуцентите и да се отказва да играе Grinning
Иначе щеше да се срине рейтинга

# 642
Оууу, това е страхотно хрумване, ако го играеше злодея, щеше  да го намразим преди и да казал дума, да сме го закопали дори Joy по спешност щеше да се звъни до Германия Joy

# 643
Може да сте го чели , но за всеки случай :
https://www.slusham.com/otkradnat-zhivot-sezon-5-krititchna-totc … edstoi-v-seriala/

# 644
Да, Ели, това е написано на база на интервюто, което дадоха новите хубавци. И на база на тази информация, ние даже заключихме, че любовният триъгълник ще е в конфигурация „Малчо е жизнерадостен,  тича по Зорничка и й носи шоколади, тя фърля белтъци на Батко, а Батко е мълчалив и леко трагичен тип, който се прави, че не я забелязва и тайно въздиша по нея, за да не развали рахата на Малчо.” Joy

Общи условия

Активация на акаунт