Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 775
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Като казах силна, имах предвид, че за последно я видяхме изпращайки любимия си завинаги, нещо такова няма как да не те сломи за известен период. Да я видим отново взела живота си в ръце ще е добро начало,а не депресирана, отдала се отново напълно на работата си преди да влязат в картинката братята, а и надявам се намерила приятел в лицето на някой от болницата. Simple Smile

# 616
А представяте ли си.друг вариант - първи епизод почва нали след три месеца и ни показват как Зорница вече е гадже с малкия брат, а батко тепърва ще постъпва на работа...бррр, това ще е хорър за мене.

# 617
Miriel, оздравявай бързо Simple Smile
Ние си редим тук разни сценарии, само накрая да не сме така Joy :

Само една  вметка,Майчее любим сериал Grinning
Повече ли ви харесвам така ?Simple Smile
Толкоз от мен,че да не свърши темата Joy

ПП.Пак си гледах "Прогноза" такъв е образ там !

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 19:26 от *Амбър*

# 618
Както казах.....усмихваш ме, Амбърче Simple Smile
И предната ти беше много хот, но и тази е ммммммммм

Fairy,  САКЪН!!! толкова да е изпаднала Зори - след Юнак Великолепни.....братчето на Гаврош Grinning

# 619
Fairy, що за идеи, чак пък толкова да е изтрещяла, кошмари ще ми докараш Fearful
Амбър, мой също, големи са откачалки Grinning

# 620
Майче, нашите сценаристи са извратени, опитвам се да отгатна какви глупости могат да измислят.

Амбър, разкошна си Heart

# 621
Fairy, то ако ще измислят подобни сценарии по-добре с Бобчо да я съберат да си лекуват любовната мъка Joy, че поне Наум харесвам, за разлика от тоз малкият Joy
Амбър, на мен предният повече ми харесваше, сега много миловидно гледа Grin

# 622
Знаеш ли я, може, раздразнена от мъжете магарета да стане някоя зла кучка Scream Joy

Миловиден, мани ти, че е миловиден на тая снимка, изобщо никакви мили мисли не ми навява Smirk

# 623

Миловиден, мани ти, че е миловиден на тая снимка, изобщо никакви мили мисли не ми навява Smirk

Тази нощ май няма да се спи спокойно Joy

# 624
А не, ако е с Боби пак ще минат 10г. докато й каже обичам те, а по играта му само ще гадаем дали и кога се е влюбил. Все същия ще си остане до края на всички сезони.

# 625
Яху, може пък да се появи неподозиран пламък у него Grinning
Но се съмнявам, де, според мен те двамата ще си гравитират на различни планети, както и в предния сезон.

# 626
Еми на мен ми изглежда като безобидно коте, не като опасен лъв Joy

Ще ги докарат и двамата братя едновременно и като ги представят на екипа в болницата, малкият ще забележи Зорито или пък и двамата ще я забележат там и ......... Grinning

# 627
Аз по-скоро очаквам просто да се сблъскат на професионалното поле и така да се запознаят.

Новият полицейски сериал има отделно промо за всеки герой. Нашите приятели не можаха ли да направят и за докторите така?

# 628
Ей,няма угодия значи  Crossing Arms Mr. Green

# 629
Ей,няма угодия значи  Crossing Arms Mr. Green
Искам да се отбележи за протокола, че аз изобщо не се оплаквам Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт