Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 788
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Аз казах, само ако надскочат нивото на аватара ми тогава го сменям, иначе не  Grinning , от тук присъстващите едва ли ще има смени, но пък може други да дойдат в нашата мила компания и да го харесват повече от магарето ни Grin
sea.sea, това ще е същото като когато Fairy каза, че нямало да го споменаваме, видя колко дълго издържахме, просто си ни  е слабост със Зорито Joy

# 601
Аз казах, само ако надскочат нивото на аватара ми тогава го сменям, иначе не  Grinning
Поставила си критерий от тип "мисия невъзможна". То и Брад Пит да дойде от най-добрите си години пак няма да може да се справи по-добре Joy

# 602
  • София
Аз пък никога не съм го харесвала чак толкова много Брад Пит.  Laughing Бих избрала Вергов, благодаря.  bowuu

# 603
Смятайте каква история и фотосесия трябва да ни поднесат от сериала, за да сменим аватарите!

# 604
Аз пък никога не съм го харесвала чак толкова много Брад Пит.  Laughing Бих избрала Вергов, благодаря.  bowuu
Ахахаха, и аз съм в твоя отбор. Heart

Аз очаквам да ни изненадат силно. Както казах и преди, очаквам тя да е движещата сила в тая изненада. Не ьнам защо, просто интуиция, породена от промото.

# 605
Fairy, дано!!!! Искам да видя силен женски образ, който не само гравитира около някой мъж

# 606
  • Разпиляна във въображението
Влизам  през тела да видя какво сте сътворили и вие сте на 41 страница. Болна съм и му мислете дали ще направите 50 страници днес. Задръжте малко за новата тема утре. Моля Simple Smile

#тимбаткоибратко

# 607
Мириел, бързо оздравяване Hug
Ние ще се постараем да бъдем послушни Innocent

# 608
Miriel, оздравявай бързо Simple Smile
Ние си редим тук разни сценарии, само накрая да не сме така Joy :

# 609
Мириел, чакаме те скоро в редиците на здравите Simple Smile

Майчеее, уби ме с това гиф-че!  Ако го докараме до там, си подавам оставката!

# 610
Аз се опасявам, че може и ето така да сме Joy
https://youtu.be/BNsrK6P9QvI

Дамите от #teammagare,  последната му снимка видяхте ли я? Сигурно да, но не пречи да оплакнем око заедно Heart Eyes
Скрит текст:

# 611
Fairy, дано!!!! Искам да видя силен женски образ, който не само гравитира около някой мъж
Този път Зорито ще е като слънцето Nature Sunny , около нея ще обикалят, не един, а цели двама Joy
И аз искам да я видя силна и като добър специалист, както и другите дами също, girl power Sunglasses
Fairy, yay Heart Eyes

# 612
Само искам да вметна, че тя изобщо не беше слаба, напротив. Изисква се много сила да се бориш за една такава невъзможна любов, а нея нищо не я сломи и отказа. Да не говорим колко сила се иска и да я пуснеш да си отиде тая любов.

# 613
  • Кърджали
О, за Зорница последното което може да се каже е че е проявила слабост. Напротив - беше доста силен характер, знаеше какво иска. Ся че отсреща и беше едно магаре, харизматично, чаровно, но магаре.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт