Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 42 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
Чудя се кога новите ще ги информират за клюките в болницата, кой с кого е спал, кого са зарязали, и т.н. . Това ще повлияе по някакъв начин на новите с отношението към тях-братята и новото момиче, към Зорница и Боби.
Момчетата може хич и да не разберат. Те са мъже, все пак, напълно възможно е да пропуснат клюките и после да са изненадани Grinning Но е интересно да видим как ще се запознаят бъдещите двойки, какви ще им бъдат първоначалните реакции. Началото винаги е най-вълнуващо. Simple Smile) После почват да изскачат скелети от гардероба и става мазало Grinning

# 226
В тази болница и да не искаш, разбираш клюките Grinning Той и Банков не се занимаваше с тия неща, но малко по малко го вкараха в нещата Grinning Мисля, че новите ще бъдат меко казано шокирани Simple Smile

# 227
  • София
Ха, ха, мъже пропускащи клюките. Вече няма такова животно.

# 228
  • Wonderland
Пенев и Владов ще запознаят всички новодошли с клюките в болницата   Joy

# 229
  • София
Те няма ли да забършат някоя млада сестричка? Да не са самотни. Party

# 230
Искам по-честичко да ги дават тях - да става весело Simple Smile Че от другите очаквам само драма Simple Smile

Fairy, очаквам отзиви довечера, надявам се да ти хареса Wink

# 231
Като казахте да се запознаят с клюките и обстановката веднага се сетих за култовата реплика на Мазов - те и другите спят заедно , но без подпис 😆😆😆😆😆😆

# 232
Хахаха, Ванилия, да, това беше един от много забавните моменти Grinning

Дона, сутринта, докато пишехме/те в темата и гледайки твоя и на Майчето аватар, ми стана мъчно, че така тъпо се прецака всичко и няма повече да го видим и внезапно се сетих къде съм довечера и ми олекна Joy

Владов и Пенев са ми любимци, особено Владов, защото е готин и като характер. Обаче няма място и за тях. От промото е видно, че имаме пет централни двойки/тройки, като им дадем по пет минути време и като добавим пълнежа, то епизода свършил, няма как да развиват още сюжетни линии.

# 233
  • София
Аз не искам да гледам само любовни истории. Гледат ми се заплетени медицински случаи, както в "д-р Хаус". Не искам само кой с кой спал.

# 234

Дона, сутринта, докато пишехме/те в темата и гледайки твоя и на Майчето аватар, ми стана мъчно, че така тъпо се прецака всичко и няма повече да го видим и внезапно се сетих къде съм довечера и ми олекна Joy

Владов и Пенев са ми любимци, особено Владов, защото е готин и като характер. Обаче няма място и за тях. От промото е видно, че имаме пет централни двойки/тройки, като им дадем по пет минути време и като добавим пълнежа, то епизода свършил, няма как да развиват още сюжетни линии.

И аз не мога да се примиря, че два месеца живяхме с тази любов, чакахме трепетно да се случат нещата, вълнувахме се, страдахме заедно с тях и накрая този драматичен край !
Ако са искали да изкарат Вергов от сериала, не можаха ли да сложат един хепиенд, защо ни причиниха тази мъка ?
Не заслужихме ли малко положителни емоции, след толкова чакане и драма ?
Дойде, разби ни и си тръгна е положението..

# 235
Аз не искам да гледам само любовни истории. Гледат ми се заплетени медицински случаи, както в "д-р Хаус". Не искам само кой с кой спал.
Това откога го говоряяяяяяя!!!
Ама сериалът е такъв, тип любовен, не баш медицински
Fairy, радвам се, че не си забравила нашия актьор Grinning Grinning
И аз не мога да се примиря, адски е тъпо, друга връзка не ни беше вълнувала така!

# 236
  • Wonderland

И аз не мога да се примиря, че два месеца живяхме с тази любов, чакахме трепетно да се случат нещата, вълнувахме се, страдахме заедно с тях и накрая този драматичен край !
Ако са искали да изкарат Вергов от сериала, не можаха ли да сложат един хепиенд, защо ни причиниха тази мъка ?
Не заслужихме ли малко положителни емоции, след толкова чакане и драма ?
Дойде, разби ни и си тръгна е положението..

И аз си исках хепиенда за Банкови, ама то как да го завъртят така -  хем хепиенд за двамата, хем само "онзи-който-не-бива-да-се-споменава" да изкарат. Ако ги бяха събрали, щяха и двамата да изкарат от сериала. А да изтърват и другата златна кокошка.... Smirk

# 237
И аз искам стил Д-р Хаус, но сериалът е по-скоро тип Спешно отделение Grinning
Въпреки че младият брат като каза, че е диагностик, в мен започна да мъждука надеждата да има и по-заплетени случаи.

Дона, няма шанс да го забравя. Каквото и да ни поднесат, колкото и да ги приемем новите неща и истории, сърцата ни ше си останат при тази двойка. Не се е появил, не сме забравили на мига за новодошлите Joy

Вера, защото не можаха да измислят как да изкарат Вергов, да оставят Диана и да има хепи енд. То и аз не се сещам как се решава тая задача, де Grinning

# 238
E,остана ми малко време да изгледам и аз промото.Със смесени чувства съм,само дето Захариев,как са го облекли и зализали и бях сигурна ,че е някой друг -с очилата(от снимката на Дона:))  Shocked,трябваше да се върна и да гледам пак  Rolling EyesГладна кокошка...и т.н.
Всичко сте обсъдили,много сте продуктивни,нямам какво да добавя Simple Smile

# 239
Дона, няма шанс да го забравя. Каквото и да ни поднесат, колкото и да ги приемем новите неща и истории, сърцата ни ше си останат при тази двойка. Не се е появил, не сме забравили на мига за новодошлите Joy

Добре, спокойна съм! Sweat Smile Сутринта нещо се бях отчаяла с вашите обсъждания на двамата братя, реших, че бързо го прежалихте Sweat SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

Амбър, не си сама, и аз в началото на един от кадрите реших, че гледам "Юнак Великолепни" Stuck Out Tongue Closed Eyes

Ей, никой ли не разбра как се казва новата актриса.....

Общи условия

Активация на акаунт