Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 820
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Дааа, химията също! Права си Simple Smile

И аз черох във фейсбук, че ще участват, дано е истина, бяха много сладки Simple Smile

# 496
Интересно ми е, ако харесаме новия (а засега май така се очертава) и ни покажат хубава история между тях, но и ако успеят да върнат Вергов, как ли ще го умуваме - кой от двамата всъщност искаме Grinning Grinning

Аз също съм се замисляла по този въпрос. Да не стане така, че да ни представят по-хубава история между двамата, да ни хареса и ако върнат Вергов ние вече да не го искаме. Grinning

# 497
Ох , не знам много зависи от това как ще разкажат историята, дали ще има химия между Диана и Павлов, защото ако няма, колкото и по-добре да представят тяхната история, няма да я има тази тръпка както когато беше с Вергов, а както каза Fairy, химията между тях беше взривоопасна Misc Bomb

Да видях даже реклама за това, в понеделник ще видим хубавите им муцунки Simple Smile

# 498
Хахаха, Яница, представяш ли си - пускат анонс, че Вергов се връща и темата закипява от възмутени постове в стил за кво ни го връщате тоя Joy
Аз засега все още съм #teammagare Joy

Иначе залагам, че ще има химия между двамата. В какви размери - не мога да предположа, но за наличието й съм готова да залагам Grinning

# 499
Ако трябва, ще пускам от време на време снимки на #teammagare, да не ги забравите случааааайно Joy

#teammagare е в десятката!!!!

# 500
Дона, твоят аватар специално, няма да ме остави да ги забравя Joy  любимата ми снимка, такава нежност лъха от нея Heart Eyes винаги ме кара да се усмихна като я видя Simple Smile
Е ако се случи така, че да реагираме по този начин при евентуално връщане на Вергов, това за мен ще значи, че сценаристите и Диана-Павлов са си свършили добре работата.

# 501
Дона, твоят аватар специално, няма да ме остави да ги забравя Joy  любимата ми снимка, такава нежност лъха от нея Heart Eyes
Точно това тръгнах да пиша и аз Heart
Разбира се, можем и по-ударно да си ги припомняме Joy
https://m.youtube.com/watch?v=K__OujIQFGI

# 502
Дона, твоят аватар специално, няма да ме остави да ги забравя Joy  любимата ми снимка, такава нежност лъха от нея Heart Eyes
Точно това тръгнах да пиша и аз Heart
Разбира се, можем и по-ударно да си ги припомняме Joy
https://m.youtube.com/watch?v=K__OujIQFGI
Ооооо, клипчетата в youtube! Тази песен даже си я свалих на телефона Grinning Жалко, че не направиха още едно със сцените им по-натам - тези са още в началото

Така, решено е - държа този аватар до второ пришествие Grinning Grinning 

# 503
Интересно ми е, ако харесаме новия (а засега май така се очертава) и ни покажат хубава история между тях, но и ако успеят да върнат Вергов, как ли ще го умуваме - кой от двамата всъщност искаме Grinning Grinning

Аз също съм се замисляла по този въпрос. Да не стане така, че да ни представят по-хубава история между двамата, да ни хареса и ако върнат Вергов ние вече да не го искаме. Grinning
Hикой няма да го върне, ако новата история се хареса  Joy Hито той се е засилил да го прави, нито продуцентите да му плащат висок хонорар. От какъв зор да го връщат?

# 504
Така, решено е - държа този аватар до второ пришествие Grinning Grinning 
Никакво пипане, аз за моя обещах само ако надскочат нивото.....ще видим дали ще стане Grinning
Злати, то с такова връщане ще избият рибата, цял нов сезон могат да направят Grinning

# 505
Злати, защото ще предизвика интерес евентуалния сблъсък и ще има нов тласък на сериала:)

Дона, песента е много яка Simple Smile Освен това, като гледах клипчето, се замислих, че май целувката, която тя му даде на вратата у тях, ми е най-любимата. Направо го отвя Joy А той после се усмихваше много доволно Grinning

Аз моя аватар ще го пипна веднага, щом намеря нейна снимка от сериала, която да ми харесва повече. Както стана ясно, моят аватар не влияе върху сюжета Smile

# 506
  • Разпиляна във въображението
Fairy, ама защо така... коварна ?  Simple Smile

# 507
Злати, защото ще предизвика интерес евентуалния сблъсък и ще има нов тласък на сериала:)

Освен това рейтинга ще скочи до небесата и драмата ще е в пъти повече. Ако сценаристите имат такъв шанс едва ли ще го пропуснат. Би им донесъл само позитиви. Simple Smile

# 508
Защото ние тука сме си дали сърцата на Банков, ронихме сълзи, сърдихме се, обещавахме никой никога да не харесваме, освен него, а ти невинно се промъкваш с разни приятни снимки и виж какво стана, почнахме да гадаем дали в края на сезона изобщо ще си спомняме за него Joy

Но това малкото просто няма шанс. Такива момченца със стиснати усти хич не мога да преглътна, та ако ще да й построи лелеяната шоколадена фабрика Grinning

# 509
Fairy, твоят аватар излъчва нежност и женственост, а пък този на yahoo онази лъчезарност и веселост, която искам по-често да ни я покажат у Зорница. Heart Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт